Skotland vs England spilforslag: - Kaptajn Kane netter mod de skotske naboer

9. juni 2017

Skotland vs England spilforslag: - Kaptajn Kane netter mod de skotske naboer

Der venter en kamp med masser af hårde dueller, når naboerne fra Skotland og England lørdag tørner sammen i VM-kvalifikationen. Det er umiddelbart svært at finde værdi i kampen, men vi har god fidus til at den brandvarme angriber, Harry Kane, finder vej til nettet.  

 

Skotland – England Odds

Efter endnu en skuffende slutrunde, hvor England som bekendt røg ud til Island, er holdet kommet godt fra land i kvalifikationen til VM. Med 13 ud af 15 mulige point har holdet allerede kurs mod næste års slutrunde, men først skal arbejdet gøres færdigt.

Næste udfordring for Gareth Southgates mandskab er naboerne fra Skotland. Det skotske landshold består hovedsageligt af spillere fra den nedre halvdel af Premier League samt spillere fra den hjemlige liga, og vi skal da også helt tilbage til 1998 for at finde den seneste slutrunde med skotsk deltagelse.

Med blot syv point i de første fem kampe er vejen til næste års slutrunde allerede lang for Skotland, der særligt på udebane har haft det svært. Her har man blandt andet tabt med 0-3 til England, mens også Slovakiet har vundet med samme cifre over skotterne. I seneste kvalifikationskamp besejrede man Slovenien med 1-0 på et mål til allersidst, og selvom Englands trup på papiret er langt stærkere, så ser skotterne alligevel frem til dette opgør med stor spænding.

De to lande er som nævnt naboer, hvilket altid er garanti for en masse hårde nærkampe og larm fra tilskuerpladserne. Det betyder samtidig, at opgøret næppe udvikler sig til en ren målfest, og England kan få svært ved at spille sig igennem. Holdet råder dog over den glohede angriber, Harry Kane, der i den forgangne sæson nettede hele 29 gange for Tottenham. Kane er et af de mest sikre navne til startopstillingen, og da Wayne Rooney ikke er udtaget, må England sætte deres lid til den målfarlige angriber.

Bookmakerne vurderer da også, at Kane & Co. får succes, og England er derfor solide favoritter til odds 1.73 hos Betfair mens en sejr til skotterne belønnes med odds 6.00 hos Betfair. Ender kampen uden vinder er der odds 3.75 hos Betfair.

 

Spilforslag

Det er kun blevet til tre indbyrdes opgør mellem de to naboer siden årtusindeskiftet, og her har englænderne i den grad domineret. Alle tre kampe er således endt med engelsk sejr, og meget tyder da også på, at holdet igen triumferer i lørdagens opgør.

Der er dog ikke meget værdi i et spil på udeholdet, og vi har derfor valgt at kigge på et alternativt spil på opgøret. Tottenhams Harry Kane har som nævnt haft en forrygende sæson, og med syv mål i de sidste to ligakampe er angriberens sigtekorn i den grad indstillet forud for dette opgør.

Kane kom ikke på banen i det omvendte opgør, og generelt har han ikke haft ligeså stor succes på landsholdet, men vi tror alligevel på, at han finder vej til målet i dette opgør. Den målfarlige angriber går samtidig på banen som anfører, og motivationen må derfor være ekstra stor for at præstere godt.

Spilforslag: Harry Kane scorer til odds 2.40 hos Danske Spil
Kampstart: 10/6 kl. 18.00 – Se den på 6’eren