FC Midtjylland - AGF: Optakt med odds, livestream og startopstillinger

12. maj 2024

FC Midtjylland - AGF optakt: Slår De Hviiie helt op i banen?

FC Midtjylland jagter førstepladsen i dagen kamps, når De Hvide gæster Ulvene på MCH Arena kl. 18.00. Se FCM vs AGF optakt, odds og spilforslag her!

Såfremt Brøndby og FCK deler pointene på Vestegnen, vil FC Midtjylland kunne sætte sig på tronen efter denne spillerunde. Gæsterne fra Aarhus kommer til Herning i kølvandet på klubbens største skuffelse i årtier, nemlig den tabte pokalfinale, og hvordan rejser AGF sig ovenpå den? Uden noget at spille for rent sportsligt, slår De Hviiie så helt op i banen, eller kan de trække sig op til en rigtig mandfolke-præstation?

FC Midtjylland - AGF
Kampstart:
Søndag d. 12. maj kl. 18:00
TV / Stream
6eren / Discovery+
Dommer:
Jacob Karlsen
Karantæner:
Ingen
Betting Partner: LeoVegas
1 X 2
1.42 5.05 7.55
Spil hos LeoVegas*

 

FC Midtjylland

FC Midtjylland havde ikke vundet i tre kampe i træk, og ydermere tabt to i streg, da det i sidste runde blev til en forrygende 3-2 sejr over Brøndby her på Heden. Det kører altså lidt op og ned for Ulvene for tiden, men ikke desto mindre er de med hvor det gælder, her hvor guldkampen i den grad spidser til.

Der er kun fire spillerunder igen og FCM er ét point efter Brøndby. Såfremt Brøndby og FCK spiller uafgjort i dag, kan FCM altså overhale både BIF og FCK med en hjemmesejr her mod AGF. De Hviie fra Aarhus ankommer som et såret dyr, og bookmakerne er da heller ikke i tvivl - FCM er kæmpe favoritter.

 

AGF

De har ventet 28 år, og de må vente lidt længere endnu. Det blev nemlig ikke til den første titel siden 1996 for AGF, da De Hviiie i torsdags tabte pokalfinalen til Silkeborg. En knusende oplevelse for AGF's mange fans og selvfølgelig også for spillere, træner og hele den sportslige stab.

Måden hvorpå nederlaget kom i hus Kristi Himmelfartsdag var måske også det mest smertefulde for De Hviie. For med alt der var på spil, foran stort set hele Aarhus der var rejst med til København, lykkedes det vel ikke AGF at skabe bare en eneste målchance? Der var måske lige én til Patrick Mortensen som blev misbrugt i anden halvleg, men ellers er det svært at få øje på, hvornår det var AGF skulle have lavet et mål eller to. 

Det har været AGF's store problem igennem lang tid. Man har talt om en trukket håndbremse, men faktum er måske mere, at AGF-truppen simpelthen ikke har de kreative kræfter som kan skabe noget. Eller er det måske mere Uwe Röslers taktiske oplæg, den er gal med?

Hvis man er frusteret som AGF fan forstår man det i hvert fald godt, for xG'en er helt i bund i alle kampe. Det gode for AGF'erne er dog, at de nu kan spille frit i de resterende fire kampe, og her ville det klæde dem at slippe håndbremsen og kaste alt frem i forsøget på at få scoret nogle mål.

 

Odds: FC Midtjylland - AGF spilforslag

Det er sandsynligvis en flok slukørede AGF'ere som kommer til Herning - uden noget at spille for udover oprejsning og ære. Mon ikke De Hviiie forsøger at blæse til angreb og vise at de stadig er her? Vi tror bare at FCM ret hurtigt kommer på tavlen med et par stykker, og så knækker AGF'ernes moral helt. 

Det kan ende med noget af en snitter i dag for AGF's skadesplagede og demoraliserede mandskab, og vi skyder på en 4-0'er til FCM. Vi spiller FCM -1 mål til odds 2.08.

Spil hos LeoVegas*