Vejle - Lyngby

14. maj 2024

Vejle - Lyngby optakt: Sikrer et af holdene sig overlevelse?

Vejle og Lyngby mødes i Nørreskoven onsdag d. 15. maj kl. 18.00 i Superligaens 30. spillerunde. Se Vejle vs Lyngby spilforslag i optakten her.

Vejle og Lyngby har begge lagt afstand til bunden i Superligaen og er på vej til at sikre sig overlevelse på bekostning af OB og Hvidovre. En sejr her vil måske gøre arbejdet helt færdigt.

Vejle - Lyngby

Kampstart:
Onsdag d. 15. maj kl. 18:00
TV
TV3 Max
Dommer:
Jonas Hansen
Karantæner:
Ingen
Betting Partner: bet365
1 X 2
2.20 3.00 3.60
Spil hos bet365*

 

Vejle

Vejle vandt senest med 2-1 i Viborg i et opgør, hvor viborgenserne var mest på bolden og skabte flest chancer, men hvor vejlenserne var mest effektive i begge felter. Musa Juwara bragte Vejle i front efter kun otte minutter, og efter Viborg fik udlignet kort før pausen, blev German Onugkha matchvinder for VB med kampens sidste scoring efter 66 minutter.

Det var tre ekstremt vigtige point for VB, da OB havde tabt dagen forinden. Vejle er nu fire point foran OB i bunden, og kan så godt som sikkert sikre sig en sæson mere i Superligaen med en hjemmesejr her, hvis kriseramte OB blot sætter point til i Hvidovre torsdag.

En sejr vil Vejle vil nemlig sende dem syv point foran OB, og Vejle har en markant bedre målscore (-6 vs -13), så skulle OB komme seks point efter med to kampe igen, ser det svært ud for fynboerne.

En VB sejr og OB nederlag vil sikre VB 100%.

 

Lyngby

Lyngby er ligesom VB så godt som sikret en ny sæson i Superligaen, og David Nielsen er dermed godt i gang med at lykkedes som Lyngby cheftræner. Kun ét nederlag i de sidste seks kampe er det blevet til, og de to seneste er ydermere vundet over Randers og OB.

Senest sejrede Lyngby med 2-1 i Odense og det blev fejret som havde man vundet et trofæ. Med sejren kom man nemlig hele seks point foran OB, og med kun ni point tilbage at spille om, skal meget gå galt for Lyngby, hvis ikke David Nielsen og Co. skal være klar til mere Superliga-bold efter sommerferien. 

En sejr her i Vejle vil ikke matematisk sikre Lyngby, da OB i teorien stadig vil kunne hente dem, hvis fynboerne vinder deres tre sidste kampe, og Lyngby taber deres sidste to.

 

Odds: Vejle - Lyngby spilforslag

Dette er et opgør, hvor begge hold med største sandsynlighed kan sikre overlevelse med en sejr. Men det er også et opgør mellem to hold som også sagtens kan bruge det ene point, og den har bookmakerne også luret. Der er kun odds 3.00 på uafgjort. Der er dog meget at vinde ved at gå efter alle tre point, så man skal ikke være alt for sikker på at holdene deler pointene. 

Hvis Vejle kun får uafgjort, og OB vinder torsdag, vil VB'er kun være to point foran OB. Vi tror Vejle vil gå efter at sikre alle tre point her, og dermed kan man endegyldigt sikre sig i næste runde hjemme mod Hvidovre. 

Vi tror også Vejle får de tre point. Lyngby har ikke altid haft det nemt på udebane, og selv om de slog OB i Odense, er vi også nødt til at sige: hvem gør ikke dét?

Vi byder på 2-1 til Vejle og spiller VB til odds 2.20.

Spil hos bet365*