Randers FC vs Viborg FF

14. maj 2024

Randers FC - Viborg optakt: Topopgør i kvalifikationsspillet

Randers FC og Viborg skal op mod hinanden på Cepheus Park Randers onsdag d. 15. maj kl. 18:00. Se RFC vs Viborg optakt, odds og spilforslag i optakten her!

To point skiller Randers og Viborg i tabellen, og Hestene kan overtage førstepladsen - eller syvendepladsen om man vil - med en sejr. Det gælder med andre ord en direkte duel om Europa Playoff-pladsen.

Spil hos LeoVegas*

Randers FC - Viborg
Kampstart:
Onsdag d. 15. maj kl. 18:00
TV / Stream
TV3 Sport / Viaplay
Dommer:
Aydin Uslu
Karantæner:
Renato Junior (VFF)
Betting Partner: LeoVegas
1 X 2
2.20 3.75 3.20
Spil hos LeoVegas*

 

Randers FC

Fire kampe i træk uden sejr. Det er status for Randers FC, som har bøvlet med sagerne på det seneste efter en ellers flyvende start på slutspillet. Senest blev det kun til 2-2 hjemme mod Hvidovre, og her var det symptomatisk for Randers' problemer på det seneste, at Hestene i slutfasen misbrugte den ene store chance efter den anden. Det kunne være endt med tre point, men det kunne også være endt med en blød hat og ingenting, for Hvidovre var heller ikke uden chancer.

Det ene point det trods alt blev til gør, at Randers nu er to point efter Viborg og derfor er Hestene tvunget til at vinde her, hvis de vil kunne afgøre kampen om Europa Playoff-pladsen på egen hånd i de sidste runder. Taber Randers derimod, ser det ekstremt svært ud med fem point op og kun seks at spille om.

 

Viborg FF

Viborg kommer ind til onsdagens kamp med et skuffende 1-2 nederlag hjemme mod Vejle i bagagen. Havde man vundet den, havde det set godt ud ift. at sikre syvendepladsen, men bl.a. Vejles målmand Nathan Trott ville det anderledes. En klasse præstation af Vejle-keeperen.

Nu gælder det reelt for Viborg om ikke at tabe denne kamp. Uafgjort vil være fint, en sejr naturligvis endnu bedre. Men de sælger den nok gerne for ét point, og det gode for Viborg er, at de faktisk kun har tabt én af de sidste seks kampe mod Hestene. Det var her i Randers i 6. spillerunde, hvor Wessel Dammers sikrede Hestene en 1-0 sejr. Siden har de to hold mødtes to gange i Viborg, hvor Viborg har vundet 3-0 og spillet 0-0 mod Hestene.

Viborg må undvære Renato Junior med karantæne. 

 

Odds: RFC vs Viborg spilforslag

Det lugter af et tæt og jævnbyrdigt opgør her, og i realiteten kan vi se begge mandskaber sejre her. Randers har kæmpet lidt med sagerne på det seneste, og selv om Viborg tabte til Vejle sidst, har Poulsens tropper gjort det godt i slutspillet. Det var det første nederlag i syv kampe.

Da gæsterne kan nøjes med det ene point, ser vi gode muligheder for at det slutter med en pointdeling. Vi skyder på 1-1 og spiller uafgjort til et fortræffeligt odds 3.75.

Spil hos LeoVegas*