FC Nordsjælland vs Silkeborg IF

12. maj 2024

FC Nordsjælland - Silkeborg optakt: Spilforslag til El Plastico i Farum

"El Plastico" mellem FC Nordsjælland og Silkeborg løber af stablen i Farum søndag d. 12. maj kl. 20:00. Læs FCN vs SIF optakt med spilforslag her!

FC Nordsjælland tager mod de nykronede pokalmestre anno 2024, og mens FCN jagter guldmedaljerne i Superligaen har gæsterne fra Søhøjlandet ikke meget mere at spille for i denne sæson. Det smitter også af på oddsene.

Spil hos LeoVegas*

FC Nordsjælland - Silkeborg
Kampstart:
Søndag d. 12. maj kl. 20:00
TV / Stream
TV3 Sport / Viaplay
Dommer:
Lasse L. Graagaard
Karantæner:
Ingen
Betting Partner: LeoVegas
1 X 2
1.32 6.00 9.00
Spil hos LeoVegas*

 

FC Nordsjælland

I sidste runde slog FCN AGF i Aarhus med 3-1. Det var endnu en fin præstation fra de unge tigre, men også en kamp, hvor man må sige at dommerne bestemt ikke var imod dem. 

FCN er kommet fra baghjul og er nu helt med i guldkampen. Dette er selvfølgelig en must win kamp for FCN, som reelt kan afgøre mesterskabet selv. De skal blot vinde de fire sidste kampe, så bliver det også til guld. 

Det er heller ikke et utænkeligt scenarie. FCN har ikke tabt i slutspillet, og fem af seks kampe er vundet. Så man gør klogt i ikke kun at fokusere på BIF, FCK og FCM, når man taler mesterskabskandidater.

 

Silkeborg IF

Silkeborg vender tilbage til Sjælland kun tre dage efter pokaltriumfen i Parken, og spørgsmålet er, hvor friske SIF-spillerne er. De lagde både hjerte og sjæl i opgaven torsdag, og det bar frugt - en helt fortjent og flot pokalsejr i en  dog lidt chancefattig pokalfinale.

Det var klubbens første trofæ siden 2001 og det er selvfølgelig blevet fejret. Derfor kan man måske også forvente et Silkeborg-hold, som mentalt og fysisk lige skal tilbage på sporet. De har vitterligt ikke meget at spille for i ligaen, for selv med fire sejre i træk, kan de højest opnå at bytte en sjetteplads til en femteplads. Det er selvfølgelig også noget.

 

Odds: FC Nordsjælland - Silkeborg spilforslag

Vi forventer et Silkeborg-mandskab som har lidt "pokalben" og et hjemmehold som kommer blæsende ud for at udnytte det. I El Plastico er der ingen af holdene som har fordel af underlaget som sådan, men FCN har været ekstremt stærke og velspillende på eget "græs" i 2024, og vi forventer at de kommer til at sætte et træt Silkeborg-hold til vægs.

Vi skyder på 3-0 til FCN og spiller FCN -1 mål til odds 1.77.

Spil hos LeoVegas*