Brøndby - FCK: Odds, livestream og spilforslag til New Firm opgøret

23. september 2023

Brøndby - FC København: Optakt med spilforslag til derbyet på Vestegnen

Der venter os et topopgør i Slaget om København søndag, når FCK gæster Brøndby på Vestegnen.

Der er lagt i kakkelovnen til et brag af en anden verden, når Brøndby og FC København tørner sammen på søndag. Brøndby er på andenpladsen, kun et point efter FCK i toppen, så det er en direkte duel om førstepladsen i rækken. Samtidig er det et derby som altid tiltrækker en festlig kulisse og som med sikkerhed får gemytterne i kog på grønsværen. 

Spil hos LeoVegas*

Brøndby - FC København
Kampstart:
Søndag d. 24. september kl. 14:00
TV / Stream
3+ / Viaplay
Dommer:
Morten Krogh
Karantæner:
Ingen
Betting Partner: LeoVegas
1 X 2
2.80 3.60 2.50

 

Brøndby

Brøndby fik som mange nok husker en lidt skæv start på sæsonen, hvor der hurtigt lød kritiske røster omkring cheftræner Jesper Sørensens virke i klubben. Men de kritiske røster må efterhånden være forstummet, for Brøndby indtager nu andenpladsen i Superligaen efter sidste uges 3-0 sejr i Aarhus mod AGF.

Sejren i Aarhus var den femte i træk i Superligaen, og i disse fem sejre har Brøndby blot indkasseret et enkelt mål. 11-1 lyder målscoren på for de fem sejre, og det er altså ganske imponerende.

Nu er spørgsmålet om Brøndby kan fortsætte takterne her mod ærkerivalerne fra Østerbro. En sejr sender Brøndby i front i Superligaen, så der er lagt op til et vanvittigt topbrag på den københavnske vestegn.

 

FC København

FCK var i denne uge i kamp i Istanbul, hvor det burde være blevet til tre point i Champions League-opgøret mod Galatasaray. FCK spillede en rigtig fin kamp, men Jelerts røde kort endte med at koste dyrt, da Cim Bom Bom fik udlignet til 2-2 i kampens sidste minutter med to hurtige scoringer. Brand ærgerligt for Løverne, som havde fortjent mere.

Nu venter et vigtigt opgør i Superligaen inden FCK i de kommende uger også møder FC Midtjylland og FC Bayern München med en pokalkamp mod aarhusianske Lyseng midt i det hele. Et travlt kampprogram, hvor der nok bliver sparet på kræfterne i pokalen, for det er svært at se hvor Neestrup ellers skal gøre det. 

Hvordan kommer FCK igennem de næste vigtige uger? Første svar får vi søndag i Brøndby.

 

Odds: Brøndby vs FCK spilforslag

FCK havde nok gerne set dette derby spillet på andet tidspunkt, men vi er trods alt ni spillerunder inde i Superligaen og FCK har ikke haft mange uger uden midtuge-kampe, så hvornår det havde passet bedre ind, er svært at sige. Hvorom alting er, giver det nok Brøndby en lille fordel, at FCK'erne har spillet så mange kampe de seneste måneder og var ude i en hård kamp i midtugen i Istanbul.

FCK har spiller for spiller en stærkere trup end Brøndby, men de blågule har leveret på et højt niveau på det seneste og med fem sejre i træk, har Jesper Sørensens mandskab med sikkerhed også masser af selvtillid i øjeblikket. De skal selvfølgelig ud og forsøge og snuppe en derbysejr over FCK'erne, og det tror vi også de får. Brøndby har i vores optik spillet bedre end FCK'erne i Superligaen i de seneste runder, og det er værd at notere sig at Brøndby kun har lukket ét mål ind i de sidste fem kampe.

Vi tror det ender med en 2-1 sejr til hjemmeholdet i et veritabel derby-drama, og derfor spiller vi Brøndby til odds 2.80 hos LeoVegas.

Spil hos LeoVegas*