Brøndby - FCK: Odds, livestream og spilforslag til New Firm opgøret

11. maj 2024

Brøndby - FC København: Optakt med spilforslag til derbyet på Vestegnen

Der venter os et vaskeægte topopgør i Slaget om København søndag, når FCK gæster Brøndby på Vestegnen.

Det er nr. 1 mod nr. 2, når Brøndby tager mod FC København. Brøndby har chancen for at slå et hul på fire point ned til FCK, mens gæsterne kan overtage 1. pladsen i Superligaen med en sejr på Vestegnen. Der bliver med sikkerhed tryk på kedlerne søndag på Brøndby Stadion.

Brøndby - FC København
Kampstart:
Søndag d. 12. maj kl. 16:00
TV / Stream
3+ / Viaplay
Dommer:
Jakob Kehlet
Karantæner:
Ingen
Betting Partner: LeoVegas
1 X 2
3.05 3.55 2.35

Spil hos LeoVegas*

Brøndby

Er der ved at gå gummiben i den på Vestegnen? Kun én sejr i de sidste fem kampe er det blevet til for Brøndby, og senest tabte man så med 3-2 i Herning til FC Midtjylland. Helt fortjent i øvrigt.

Det var det første nederlag (i Superligaen) i 19 kampe, og det første siden 24. september hvor FCK vandt her på Brøndby Stadion. Så umiddelbart er det jo ikke alarmerende. Men de mange uafgjorte kampe betyder, at Brøndby ikke har formået at udnytte fuldt ud, at de andre tophold har smidt point i øst og vest. Bl.a. må Brøndby ærgre sig over at have lukket sene udligninger ind i flere kampe på det seneste.

De blågule har savnet Mathias Kvistgaarden oppe foran, og det gør de formentlig stadig her. Også Frederik Alves og Henrik Heggheim er meldt ude.

 

FC København

Det er egentlig imponerende. På trods af at være dømt på vej ud af guldkampen midt i april, er FCK takket været tre sejre i træk tilbage i toppen og har nu chancen for at sætte sig på tronen med få spillerunder igen. Det bliver næsten ikke mere FC Københavnsk. 

De tre sejre i træk er dog kommet mod Silkeborg, AGF og Silkeborg, så det har været det tynde øl FCK'erne har besejret. Nu skal de op mod ærkerivalerne som ovenikøbet topper ligaen - spørgsmålet er om Løverne kan fortsætte takterne her. 

Truppen er stadig plaget af mange fravær og skader, men man kan dog glæde sig over at få Rasmus Falk tilbage fra karantæne.

 

Odds: Brøndby vs FCK spilforslag

Københavner-derbies er ofte tætte og bliver afgjort af de små marginaler på dagen. Denne gang er der i den grad også lagt i kakkelovnen til et brag af en kamp, for ingen af holdene kan reelt bruge uafgjort til noget. Brøndby kan på papiret bruge det til mest, men hvis FCM slår AGF senere på dagen, vil uafgjort her betyde at FCM overhaler både Brøndby og FCK. Og skulle FCM slå fejl med det, kan FCN såmænd også gøre det med en sejr over Silkeborg. 

Så det er et opgør, hvor begge hold skal fremover stepperne og vinde kampen. Det tror vi FCK'erne har de bedste forudsætninger for at gøre. De har set bedre og bedre ud i de seneste runder, mens Brøndby ligner et hold, hvor gassen er ved at gå lidt af ballonen. 

Vi skyder på en dramatisk 2-1 sejr til Løverne og spiller FCK til odds 2.35.

Spil hos LeoVegas*