VM Challenge: Alex Ryes VM 2018 spilforslagsregnskab

12. juni 2018

VM Challenge: Alex Ryes VM 2018 spilforslagsregnskab

Alex Rye er sportsskribent og spilekspert hos Oddsforum.dk. Her kan du følge Alex' VM 2018 spilforslag i forbindelse med Oddsforums VM 2018 Betting Challenge. Idéen er, at vores spileksperter, Alex, Pelle og Emil, tilsammen kan/skal inspirere dig med solide VM 2018 spilforslag til alle VM-kampene. Forneden finder du Alex' præsentation og optakt til konkurrencen, inkl. Alex' regnskab for sine VM 2018 spilforslag.

Alex' Aktive VM 2018 Spilforslag

I nedenstående tabel finder du alle aktive spilforslag fra Alex Rye på VM 2018 i Rusland. 'Status' indikerer, hvorvidt spilforslagene i linket stadig er aktive.

VM Spilforslag Status
Spilforslag til VM 2018s vindermarkeder
Frankrig - Australien
Kroatien - Nigeria
Tyskland - Mexico
Sverige - Sydkorea  
Belgien - Panama  
Polen - Senegal
Iran - Spanien
Argentina - Kroatien
Serbien - Schweiz
Belgien - Tunesien
England - Panama
Saudi-Arabien - Egypten
Danmark - Frankrig
Australien - Peru  
Island - Kroatien
England - Belgien
Uruguay - Portugal (Play-Offs)  

Grøn: Aktivt spilforslag. Tryk på linket for at gå til artiklen med spilforslagene.
Grå: Spilforslaget/spilforslagene er ikke længere aktive. Tryk på linket for at se spilforslagene.

 

Alex' regnskab for alle spilforslag på VM 2018

Alex' VM Challenge Regnskab
Hitrate: 12/23
I alt: -166 kr.
* Udregnet ved 100 kr. pr. singlebet

 

Præsentation: Alex Ryes VM 2018 Challenge

Kære trofaste læsere på Oddsforum og jer, der blot checker ind for at ride med på bølgen af succes til dette VM. Velkommen til siden, der aldrig skuffer.

Den seneste periode har været lettere kaotisk i mit lille hus i Herning. På grund af en konstant kimen fra min magnetotelefon, har domicilets vægge ikke nydt meget af den ellers vante stilhed, som hedens rolige og idylliske områder bære præg af. Oddsforums læsere har bestemt gjort sit for at få den garvede eksperts spilforslag og spiltips til VM 2018 efter et succesfuldt VM 2014 i Brasilien, og det lader til at ledelsen bag Oddsforum har hørt jeres bønner: Jeg er tilbage med spilforslag!

Som Oddsforums ekspert indenfor USA Sport, med ansvaret for tips og spilforslag på NFL, NBA og NHL, skulle det næsten være utænkeligt, at jeg også besidder et kendskab indenfor fodbold. Ikke desto mindre er det en realitet. Faktisk er det den sportsgren, som jeg har arbejdet med i længst tid under min seksårige periode hos Oddsforum. Sidens ældste læsere husker mig nok fra min dækning af VM 2014 i Brasilien, da jeg sørgede for at holde de faste følgeres pengepung godt fyldt. Hvis du er en af dem, har jeg kun to ord til dig: Selv tak for spilforslagene!

På denne side kan du finde mit løbende regnskab under VM 2018 i Rusland, der konstant bliver opdateret. Mine spilforslag vil være at finde i vores blog afdeling. Jeg har lavet en underrubrik for neden, kaldet 'Aktive Spilforslag', hvor du nemt og hurtigt kan se, om der er nogen spilforslag i omløb.

Mine spilforslag til VM 2018 i Rusland vil være præget af hovedmarkederne, altså de mest almene markeder: 1X2, Dobbelt Chance, Halvleg/Fuldtid, Over/Under, BHS, Målscorere samt Asian Handicaps. Der kan dog forekomme tips udenfor hovedmarkederne.