Hvidovre vs OB optakt

15. maj 2024

Hvidovre - OB optakt: Trækker bundproppen fynboerne med ned?

Der er bundopgør i Superligaen mellem Hvidovre og OB torsdag d. 16. maj kl. 18.00.

Hvidovre er rykket ned i 1. division, men kan de trække OB med sig i faldet? En sejr til Hvidovre her kan sandsynligvis betyde farvel og tak til OB i den bedste række.

Spil hos LeoVegas*

Hvidovre - OB
Kampstart:
Torsdag d. 16. maj kl. 18:00
TV / Stream
TV3 Sport
Dommer:
 Sandi Putros
Karantæner:
Ingen
Betting Partner: LeoVegas
1 X 2
3.30 3.95 2.10

 

Hvidovre IF

Så gik den ikke længere. Den gode Peter Lassen har hørt den fede dame synge, for det er nu slut for Hvidovre i Superligaen i denne omgang. Det blev en matematisk sikkerhed i sidste runde, hvor Hvidovre ellers fik 2-2 med hjem fra Randers ovenpå endnu en godkendt præstation.

Mens Hvidovre var overmatchet i efteråret har de rejst sig flot på denne side af nytår, og spiller lige nu som et mandskab der har deres berettigelse i Superligaen. Men det bliver der altså ikke noget af næste år.

Nu gælder det for Per Frandsen og Co. om at slutte sæsonen godt af, og gøre klar til næste sæsons oprykningskamp, for Hvidovre har helt sikkert fået smag på mere Superliga-bold.

 

OB

OB er et galehus. En af Danmarks ældste og største klubber står nærmest i flammer og den ene mærkværdige historie efter den anden slipper ud fra Ådalen. Midt i krisetiderne har klubben f.eks. besluttet af forbyde kritiske fanbannere, forlyder det. 

Det er dog måske det mindste af OB's problemer, at man i den grad lægger sig ud med egne fans. De største problemer er trods alt inde på banen. Cheftræner Søren Krogh ser ud til at famle efter et hold som vil følge hans kampplan, og sidst havde han skrottet en række profiler fra start. Det så kortvarigt ud til at give pote da OB tog en føring efter kun 13. minutter ved Luca Kjerrumgaard. Den holdt dog kun små 10 minutter og 18 minutter senere var stillingen 2-1 til gæsterne fra Lyngby.

Trods kampens vigtighed for OB formåede fynboerne ikke at slå igen, og OB tabte igen, igen på eget græs. Det er nu 15 hjemmekampe uden en sejr i Odense i denne sæson (V0-U3-T12), og hvis tal som disse ikke peger mod nedrykning, så ved vi ikke hvad gør.

 

Odds: Hvidovre vs OB spilforslag

Jo, krisen er total i Odense Boldklub og nedrykningen rykker stadigt tættere og tættere på. Der er fire point op til Vejle og seks op til Lyngby, og taber OB igen her, vil de med stor sandsynlighed ende med at rykke ned.

Det vil dog ikke være en matematisk kendsgerning, da man stadig vil kunne indhente enten Lyngby eller Vejle i de to sidste runder - selv med et nederlag i Hvidovre - men der er ingen tvivl om, at dette er en must win for OB.

OB har også været bedre på udebane end hjemme i Odense. 23 af 26 point er hentet ude, og vi har en forventning om, at OB'erne rykker sammen i bussen og leverer en god præstation denne gang.

Men Hvidovre skal nok være der, og slår sandsynligvis ikke op i banen bare fordi man nu med sikkerhed er rykket ned. Tværtimod kan man nu spiller 100% frit og nyde de sidste kampe. Det gælder om at slutte sæsonen godt af, specielt her foran eget publikum, og Hvidovre har bare spillet bedre fodbold på det seneste end OB'erne. 

Vi forudser et OB-hold med gummiben, som midt i stormen, stærkt truet af en katastrofal nedrykning, skal finde deres bedste spil frem for at få en vigtig sejr. Det tror vi ikke de kan. Kun to point i de sidste otte kampe, taler sit eget tydelige sprog, og uanset hvem Søren Krogh vælger her, ligner det et hold i opløsning.

Vi tror Hvidovre sender OB et stort skridt mod 1. division ved at snuppe sejren. Husk også på, at Hvidovre allerede har slået OB to gange i Odense i denne sæson, og skal revanchere et 1-5 nederlag til fynboerne fra første hjemmekamp mod OB i grundspillet.

Vi byder på 2-1 til Hvidovre og spiller 1-tallet til odds 3.30.

Spil hos LeoVegas*