Barcelona vs Celta Vigo odds: Kan danskerklubben overraske på Nou Camp?

4. november 2017

Barcelona vs Sevilla odds: - Messi & Co. er flyvende

Topholdet i La Liga, FC Barcelona, tager imod Europa League-kongerne fra Sevilla lørdag d. 4. november. Se vores spilforslag og de bedste Barca vs Sevilla odds her.

FC Barcelona har fået en drømmestart i den hjemlige liga, hvor man endnu ikke har tabt. Lørdag aften kommer Simon Kjær og resten af Sevilla-mandskabet forbi Camp Nou, og skal man tro bookmakerne, bliver det en lang aften for klubben fra Andalusien.

En sejr til Lionel Messi & Co. er således helt nede i odds 1.20 hos betfair, mens du får odds 14.00 for en sejr til Sevilla. Ender kampen uafgjort er der odds 8.00 hos samme bookmaker.

Spil på La Liga hos betfair >>

 

Spilforslag: – Sevilla slipper nådigt fra Camp Nou

Spilforslag: Sevilla +2 til odds 1.93 hos Unibet

Kampstart & TV: Lørdag d. 4. november kl. 20.45 - Vises på TV3 MAX

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Barcelona er favoritter til at snuppe sejren, men oddset på den catalanske storklub er alt for lavt. Sevilla har i mange år været blandt ligaens bedste hold, og det er slet ikke usandsynligt, at de kan drille Barcelonas mange superstjerner.

Ernesto Valverdes tropper var samtidig på en hård opgave i midtugen, hvor man på udebane mødte græske Olympiakos, mens Sevilla kunne glæde sig over, at deres Champions League-opgør mod Spartak Moskva blev spillet på hjemmebane. Det giver naturligvis Kjær & Co. en stor fordel, og vi forventer, at de slipper nådigt fra lørdagens opgør på Camp Nou.

Barcelona plejer at have et ganske godt tag på Sevilla, og de vil utvivlsomt også være mest på bolden, men det bliver næppe til en storsejr over klubben fra Andalusien, der har vundet tre kampe i træk.

Spil på La Liga hos betfair >>

 

Barcelona vs Sevilla: - Drømmestart for Messi & Co.

Lionel Messi i aktion for Barcelona (foto: shutterstock)

Barcelona vinkede i sommer farvel til superstjernen, Neymar, og mange regnede med, at den catalanske storklub ville få problemer i denne sæson. Det har dog langt fra været tilfældet for Ernesto Valverdes tropper, der efter 10 runder fortsat er ubesejret i den hjemlige liga.

Hele 9 sejre er det blevet til, og da Real Madrid samtidig har snublet flere gange, har catalanerne allerede et forspring på otte point ned til de evige rivaler.

En stor del af æren for Barcelonas drømmestart skal tilskrives Lionel Messi, der har scoret 12 mål og lavet tre assists. Argentineren har dermed haft en fod med i 15 ud af de 28 mål, spanierne har scoret, hvilket må siges at være ganske imponerende.

I midtugen led Barcelona dog et lidt overraskende pointtab, da de på udebane spillede 0-0 mod Olympiakos i Champions League. Trods det uafgjorte resultat topper catalanerne dog fortsat gruppen foran Juventus.

Sevilla var også i aktion i midtugen, hvor man fik revanche mod russiske Spartak Moskva. Det første opgør i Rusland var endt med en regulær ydmygelse for Simon Kjær & Co., men med en 2-1 sejr på hjemmebane fik man tre vigtige point i hus.

I den hjemlige liga har Sevilla også fået en godkendt start på sæsonen, selvom det allerede er blevet til tre nederlag. Der er kun et enkelt point op til de to Madrid-klubber, og i sidste weekend snuppede man en sejr mod Leganes.

Skader og karantæner

Barcelona må undvære sommerindkøbet, Ousmane Dembele, mens Andrés Iniesta, Sergi Roberto, Rafinha og Andre Gomes også er ude. Derudover er Aleix Vidal og Arda Turan tvivlsomme.

Hos Sevilla må Daniel Carrico og Nicolas Pareja sidde over, mens Jose Mena er tvivlsom.

Spil på La Liga hos betfair >>