Elfenbenskysten vs Marokko: - Spil på afgørelsen af CAF VM-kval'en

7. november 2017

Elfenbenskysten vs Marokko: - Spil på afgørelsen af CAF VM-kval'en

Elfenbenskysten og Marokko skal ud i en dramatisk gyser i Afrika, når Elefanterne tager imod Marokko i den afgørende kamp om førstepladsen og billetten til VM 2018.

Den virkelige spænding i Afrika står i opgøret mellem Elfenbenskysten og Marokko, som skal ud i en direkte gyser om 1. pladsen, når de to hold mødes lørdag d. 11/11 kl. 18.30 dansk tid på Stade Félix Houphouët-Boigny i Elfenbenskysten.

Marokko fører gruppen med 9 point foran Elfenbenskysten med 8 point, og Elefanterne kan altså overhale marokkanerne med en sejr i sidste kamp. Marokko kan dog nøjes med uafgjort og sikre VM-deltagelsen.

Ser vi på odds på Elfenbenskysten mod Marokko hos LeoVegas, er der forventninger om succes for hjemmeholdet. Der er således odds 2.00 på Elfenbenskysten, mens uafgjort giver et lavt odds 2.90 og en sejr til Marokko odds 4.50.

Spil på kampen hos LeoVegas >>

 

Spilforslag: Elfenbenskysten vs Marokko

Spilforslag: Under 1,5 mål til odds 2.33 hos LeoVegas >>

Kampstart & TV: D. 11/11-17 kl. 18.30 | Vises ikke på TV

Kampen vises ikke på dansk TV, og det kan måske være godt det samme, hvis vi får ret i vores spilforslag til Elfenbenskysten vs Marokko. Vi tror nemlig på et målfattigt opgør, hvilket bunder i vigtigheden af dette opgør og tidligere møder mellem de to lande.

Ser vi på de fire seneste møder mellem landene, som er fundet sted siden 2015, har Elfenbenskysten vundet to, mens Marokko har vundet en. Alle kampene er endt 1-0 eller 0-0.

Pr. tradition spiller de to lande nogle målfattige opgør, og det kan meget vel gentage sig her, hvor Marokko formentlig parkerer bussen, og slår til på kontra, i forsøget på at hive en uafgjort i land, som vil sikre VM-deltagelse i Rusland.

Elfenbenskysten har heller ikke set stærke ud offensivt i deres to seneste kampe, hvor man tabte hjemme med 1-2 til Gabon i september, og senest spillede 0-0 ude mod Mali i oktober.

Vi tror på endnu en 1-0 løsning, eller måske endda 0-0, og spiller derfor Under 1,5 mål i kampen til et fornuftigt odds 2.33 hos LeoVegas.

 

Spil på afgørelsen af CAF VM-kvalifikationen

Der venter nogle spændende kampe i Afrika i den kommende weekend, hvor vi får afgørelsen på CAF grupperne og hvem der skal med til VM i Rusland fra det afrikanske kontinent.

Her er Nigeria og Egypten allerede klar, mens Tunesien og Senegal forventes at gøre arbejdet færdigt i de sidste kampe. Tuneserne har 13 point, mens de nærmeste efterfølgere fra DR Congo har 10 point. Tunesien skal således blot havde ét point for at være 100% sikre, og møder Libyen hjemme som har tabt fire af deres fem gruppekampe.

Det bliver formentlig ingen gyser i den gruppe, men i Gruppe De er der derimod også spænding om hvem der snupper VM-billetten.

 

Stor spænding mellem Senegal og Sydafrika

I Gruppe D er der også spænding på spil med en potentielt afgørende kamp fredag d. 10/11 kl. 18.00 mellem Sydafrika og Senegal.

Senegal fører deres pulje, og har ydermere spillet en kamp færre end forfølgerne fra Burkina Faso og Kap Verde. Senegal møder fredag Sydafrika på udebane, og kan med en sejr her spille sig til VM.  I den kamp tilbyder LeoVegas odds 2.60 på Senegal, hvilket måske ikke er så tosset igen.

Sydafrika har fire point, men har også spillet en kamp færre, og vinder Bafana Bafana derimod kampen, er Sydafrika tilbage i spil til førstepladsen inden sidste spillerunde.

Spil på Elfenbenskysten vs Marokko og Sydafrika vs Senegal hos LeoVegas, som har masser af oddsmarkeder på begge kampe.

Spil på kampen hos LeoVegas >>