Helsingør vs Hobro odds: - Oprykkerbrag i fredagskampen

13. november 2017

Helsingør vs Hobro odds: - Oprykkerbrag i fredagskampen

Helsingør åbner denne runde af Alka Superligaen, når de hjemme på Helsingør Stadion tager imod Hobro i fredagskampen, i en kamp mellem sidste års oprykkere. Vi er klar med optakt og spilforslag på kampen.

Det lykkedes både Hobro og Helsingør at rykke op i Superligaen denne sæson. Mens Hobro har buldret derudaf, ser det noget sværere ud for Helsingør, der kæmper en hård kamp nede i bunden.

Hobro er favoritter med odds 2.10 på en sejr hos Unibet. En sejr til Helsingør giver pengene 3.55 igen, mens et uafgjort resultat giver pengene 3.40 igen.

Spil odds hos Unibet >>

 

Spilforslag: Begge hold på tavlen i Helsingør

Spilforslag: Begge hold på tavlen til odds 1.76 Unibet

Kampstart & TV: Fredag d. 17/11 kl. 19:00 | Vises på TV3 Sport

Det lugter af mål, når Hobro tager turen til Sjælland og Helsingør. Begge hold kommer fra et nederlag i sidste runde, men begge hold vil for alt i verdenen ikke tabe dette opgør. Hobro har haft problemer de seneste gange hvor de har besøgt Helsingør Stadion.

I de seneste 2 sæsoner har holdet kun formået at hente et enkelt point i 2 kampe her på stadion, så Helsingør bør godt kunne drille favoritterne fra Hobro. Hobro har lukket mål ind i de seneste 4 udebanekampe, men samtidig scoret i de seneste 7 kampe på fremmede græs.

Vi tror ikke Helsingør er i stand til at holde Hobro fra fadet, men Hobro bør også få vanskeligheder med at holde nullet. De seneste 2 indbyrdes møder er endt med mindst 3 mål. Vi tror igen på en kamp, hvor der kan falde mange mål og mål i begge ender.

Spil odds hos Unibet >>

 

Optakt: Helsingør - Hobro

Helsingør har som ventet fået en svær start på Superlige tilværelsen. Inden sæsonen var holdet spået til at være det dårligste hold i hele rækken, og inden 16. runde er Helsingør da også at finde på en 13. plads med kun et enkelt point ned til Randers, der har været en kæmpe skuffelse i denne sæson.

Efter en godkendt sæsonstart for Helsingør og Christian Lønstrup, er det blevet til 7 nederlag i de seneste 8 kampe, og tingene begynder derfor for alvor at se svært ud for den lille klub, der kører med det klart laveste budget i ligaen.

Fredag får det hårdkæmpende Helsingør mandskab besøg af rækkens anden oprykkerhold i Hobro, der modsat Helsingør har buldret afsted i den nye sæson.

Hobro har fået en fremragende start på den nye sæson, hvor de har hentet 23 point i 15 kampe. Noget som placerer holdet på en øjeblikkelig 4. plads.

De mange point og den flotte placering er ikke mindst kommet til på grund af en hvis herre ved navn Pål Kirkevold, der indtil videre har scoret ikke færre end 13 sæsontræffere ud af de 23 mål som Hobro har scoret. Nordmanden har derfor en stor andel i den flotte placering for Hobro, der ligner et hold man skal tage seriøse i denne sæson.

Det er derfor også med rette, at Hobro går ind til opgøret på fredag som favoritter. Det har dog ikke været nemt for Hobro her på banen, hvor de i sidste sæson måtte se sig slået med hele 3-0. Den står derfor på revanche for udeholdets side fredag aften, mens Helsingør skal forsøge at vende den dårlige stime som de er havnet i.

Skader og karantæner

Helsingør må forsat undvære Johannes Ritter og Martin Fisch, der begge sider ude med skader.

Hos Hobro undgår man heller ikke skader, her sidder Mads Justesen og franske Domoraud også ude. Ingen af holdene har spillere i karantæne.

Spil odds hos Unibet >>