FC København vs Lyngby: - Odds på søndagens derby i Parken

25. november 2017

FC København vs Lyngby: - Odds på søndagens derby i Parken

Parken danner rammen om mødet mellem FCK og Lyngby søndag d. 26. november. Læs optakt med spilforslag og odds på FCK vs Lyngby her.

FCK befinder sig pt. i en af klubbens største kriser igennem tiderne. Hele 3 nederlag i træk er det blevet til, og der skal derfor point på kontoen i søndagens ligakamp hjemme i Parken, når Lyngby kommer på besøg.

Der er krise for Ståle Solbakken og FCK, der med nederlaget i Moskva torsdag nu er oppe på 3 nederlag i træk. I Superligaen befinder holdet sig noget uvant helt nede som nummer 6 i rækken med 14 point op til Brøndby på førstepladsen. Ikke desto mindre er holdet dog favoritter i søndagens hjemmekamp mod Lyngby.

En sejr til det FCK giver odds 1.58 hos Unibet, mens en sejr til Lyngby belønnes med odds 5.80. Tror du på X’et, er der odds 4.00 at hente.

Spil hos Unibet >>

 

Spilforslag: Løverne tilbage på sejrssporet

Spilforslag: FCK sejr til odds 1.58 hos Unibet

Kampstart & TV: Søndag kl. 16:00 | Vises på Canal 9

Der er ingen tvivl om, at hvis FCK går hen og taber søndagens hjemmekamp mod Lyngby, så er der pres på Ståle Solbakken i managersædet. Et sæde som i forvejen er meget varmt, hvis man skal tro diverse bookmakers, der lige nu har Ståle Solbakken som den største kandidat til at få sparket i Superligaen.

Der hviler derfor et stort pres på hele FCK mandskabet her, hvor kun en sejr må betegnes som godkendt, når Lyngby kommer på besøg. Kigger man på de to mandskaber, så bør Ståle Solbakken og FCK dog også være i stand til at løfte den opgave.

På papiret har københavnerne det klart bedste mandskab og så har Lyngby ikke vundet i Parken i de forgangne 14 opgør. Vi hælder til en sjælden FCK sejr her.

Spil hos Unibet >>

 

Optakt: FCK - Lyngby

At der vanker krise i FCK viste sig tydeligt i sidste weekend, hvor FCK mandskabet blev rundbarberet med hele 3-0 til Sønderjyske, der ellers aldrig nogensinde havde været i stand til at slå FCK i Superliga sammenhæng før opgøret.

En stime der altså blev brudt ligesom FCKs imponerende hjemmebanestatistik blev det i opgøret inden Sønderjyske kampen, hvor FCK tabte med 1-0 hjemme til Brøndby. Med nederlaget i torsdagens kamp i Moskva til Lokomotiv Moskva er FCK dermed oppe på 3 nederlag i træk, noget som vi skal rigtig mange år tilbage for at finde et lignende tilfælde med FCK, der normalt plejer at være suveræne herhjemme.

Der er derfor et voldsom stor pres på FCK, når de løber ind på banen i søndagens kamp mod Lyngby. En modstander som de faktisk tabte til tidligere i denne sæson, hvor det blev til et ganske klart 3-1 nederlag på Lyngby Stadion. Den står derfor også på revanche for FCK, der altså ikke har tabt til Lyngby i Parken siden år 2000.

Det er dog ikke kun hos hjemmeholdet at tingene ikke spiller. Også hos Lyngby har tingene set tungt ud i den seneste periode, hvor det kun er blevet til 3 point i de seneste 4 kampe. Med den ringe pointhøst er holdet kravlet ned som nummer 10 i rækken og top 6 begynder efterhånden at se svær ud for sidste års bronzevindere.

Lyngby kan dog håbe på trætte ben hos hjemmeholdet, der havde en kamp i Moskva så sent som torsdag aften, hvor man trods en godkendt præstation måtte se sig slået med 2-1.

 

Skader og karantæner

FCK må forsat se bort fra både Erik Johansson og Federico Santander, der begge har siddet ude det meste af sæsonen. Det samme gør sig gældende for Antonsson, mens der også er tvivl om Toutouh.

Hos Lyngby sidder Mathias Tauber ude med en skade, mens man må se bort fra Mikkel Rygaard, der har karantæne til opgøret. . Hos FCK har man både Benjamin Verbic, William Kvist og Sotiriou i karantæne, det bliver derfor langt fra det stærkeste hold som Ståle Solbakken har til rådighed.

Samtidig må FCK undvære deres farligste spiller i denne sæson Benjamin Verbic, der afsoner sidste karantænedag for det røde kort mod Horsens.

Spil hos Unibet >>