Honduras vs Australien odds: - Spil på de interkontinentale VM-playoff kampe

7. november 2017

Honduras vs Australien odds: - Spil på de interkontinentale VM-playoff kampe

Endnu otte nationer mangler at kvalificere sig til VM i Rusland, og i fjerne verdenshjørner tørner Honduras og Australien sammen i to VM-playoff kampe om en plads ved VM 2018.

Første kamp mellem Honduras og Australien spilles fredag d. 10. november kl. 23.00, og her bliver der med sikkerhed smæk på Estadio Olímpico Metropolitano i San Pedro Sula.

Ser vi på odds på Honduras vs Australien hos LeoVegas Sport, er det hjemmeholdet som er favoritter i første kamp. LeoVegas giver odds 2.10 på Honduras, mens der er odds 4.13 på Australiens Socceroos. Uafgjort takseres til 3.26 gange pengene.

Spil på kampen hos LeoVegas >>

 

Spilforslag: - Honduras vinder tæt sejr

Spilforslag: Honduras (0-1) X til odds 3.55 hos LeoVegas >

Kampstart & TV: Fredag d. 10/11 kl. 23.00 (dansk tid) | Vises ikke i TV

Det er på papiret to  jævnbyrdige mandskaber, som tørner sammen i Honduras fredag kl. 23.00 dansk tid, men umiddelbart bør Honduras kunne udnytte hjemmebanefordelen til at sikre et fornuftigt udgangspunkt før returkampen d. 15. november kl. 10.00 dansk tid i Sydney, Australien.

Honduras tabte kun én af deres fem hjemmekampe i CONCACAF-kvalifikationen til VM, men måtte dog nøjes med en fjerdeplads i gruppen efter Mexico, Costa Rica og Panama. På hjemmebane er Honduras bestemt ikke nemme at besejre, men omvendt er Los Catrachos heller ikke noget frygtindgydende hold at besøge.

Honduras er dog ubesejret i deres fem seneste kamp, og slog i deres seneste kamp gruppens førerhold fra Mexico med 3-2 hjemme, og forviste dermed USA adgang til VM i Rusland.

Australien har haft en svær VM-kvalifikation og får svært ved at vinde her. Det bør dog blive en tæt kamp, som Honduras formentlig vinder med en margin på ét mål. Vi spiller X'et på Honduras -1 til odds 3.55 hos LeoVegas.

 

Honduras vs Australien i de interkontinentale VM-playoffs

Det er ikke kun på europæisk jord og i UEFA-regi, at der kriges om en plads ved det kommende verdensmesterskab i fodbold. Vi mangler også at finde de sidste deltagere fra de interkontinentale playoff-kampe, hvor Honduras fra CONCACAF møder Australien fra AFC.

Honduras måtte nøjes med fjerdepladsen i CONCACAF-kval'en, hvor USA skuffede ved kun at blive nr. 5. I stedet får vi VM-debutanter i form af Panama, og undgår en politisk vinkel på slutrunden i Rusland i form af amerikansk deltagelse på russisk jord.

Amerikanerne kunne have sikret sig en plads i Rusland med en sejr hjemme mod bundproppen Trinidad & Tobago, men kom højest overraskende bagud med 0-2 kort inde i 1. halvleg, og endte med at tabe kampen med 1-2. Dermed var vejen i stedet banet for Panama og Honduras.

Honduras mandskab er forholdsvist blottet for kendte navne, men de fleste af spillerne gør sig enten i en af landets to store klubber. Derudover har Honduras en række spillere i den amerikanske MLS, hos bl.a. Houston Dynamo og par profiler fra La Liga, såsom Anthony Lozano fra Barcelonas B-hold, Bryan Acosta fra Tenerife og Sergio Peña fra Real Sociedad.

 

Australien har haft det svært i kvalifikationen

Tim Cahill jubler for Australien (foto: shutterstock)

I det store land Down Under sidder millioner af australiere klar til at følge kampen i Honduras på TV-skærmene, og der er store forventninger til "Socceroos".

Australien var også repræsenteret ved det seneste VM i 2014 i Brasilien, hvor det blev til tre nederlag i tre kampe. Den indsats vil de stolte australiere gerne revanchere i Rusland, men det kræver altså, at man besejrer et stærkt Honduras-mandskab i kvalifikationen.

I AFC-kvalifikationen til VM måtte Australien tage til takke med en skuffende tredjeplads efter Japan og Saudi Arabien, hvor araberne og australierne begge lavede 19 point. Det interne regnskab faldt dog ud til arabisk fordel, og derfor må Australien nu den lange vej til Rusland.

Her har Australien senest besejret Syrien over to kampe for deres plaoyoff-plads mod Honduras, og her var det 37-årige Tim Cahill som bombede Australien videre med to scoringer i 2-1 hjemmesejren mod Syrien. Det holdt hårdt for Socceroos, som havde spillet 1-1 i det første opgør, og derfor kunne være røget ud da syrerne ramte stolpen på et frispark sidst i returkampen.

Australiens hold tæller adskillige profiler som gør sig i de bedste ligaer i Europa, med en stor repræsentation af spillere i blandt andet Premier League, men der er også Superliga-islæt på holdet i form af AGFs Mustafa Amini, som er udtaget til Socceroos-truppen mod Honduras.

Spil på fodbold hos LeoVegas >>