VM Blog: Kroatien sparker angriber ud af VM-lejren

11. november 2017

Grækenland vs Kroatien odds: - Desperat græsk måljagt i Athen

Det ser unægteligt sort ud for Grækenland før mødet med Kroatien i returopgøret om VM-billetten til Rusland. Nede med 4-1 skal grækerne vinde med mindst tre mål for at gå videre.

Det græske landshold kommer på overarbejde, hvis man vil sikre VM-kvalifikationen mod Kroatien. Det ligger fast efter Kroatien nedsablede grækerne med 4-1 i den første kamp i Zagreb, og ser vi på oddsene på returkampen i Athen, tror bookmakerne mere eller mindre på en gentagelse.

Kroaterne er favoritter til at vinde, og hos betfair er der odds 2.10 på Kroatien, mens Grækenland giver odds 3.40. Uafgjort er bestemt et tænkeligt udfald, og det giver odds 3.30 hos betfair.

Spil hos betfair.dk >>

 

Spilforslag: Målfattig kamp i Athen

Spilforslag: Under 2,5 mål til odds 1.65 hos betfair

Kampstart & TV: 12/11 kl. 20:45 | Vises på EuroSport2

Vi anbefalede også et spil på Under 2,5 mål i det første opgør, og her må vi konstatere at vi tog fejl, da Grækenland tilsyneladende havde glemt at stille med et forsvar i kampen, og allerede var bagud med 2-0 efter 19 minutter.

Det bør dog gå anderledes denne gang, for Kroatien skal blot forsvare deres komfortable 4-1 føring, og det bør betyde et solidt kroatisk defensivt udgangspunkt, hvor dét at komme på tavlen reelt ikke betyder det store, hvis man ser bort fra det åbenlyse faktum, at en kroatisk scoring formentlig vil lukke dette opgør endegyldigt.

Grækenland besidder ikke just noget frygtindgygende angreb, og jo længere der går i kampen, før Grækenland kommer på tavlen, desto større vil frustrationerne blive hos grækerne.

Vi tror på en kamp med mange frispark, uskønt spil og få scoringer. Derfor booker vi Under 2,5 mål hos betfair til odds 1.65.

Spil hos betfair.dk >>

 

Grækenland vs Kroatien: - Balkan derby om VM-deltagelse

- Optakten forneden er forfattet af Emil Brandhøj før den første VM playoff-kamp mellem de to lande, som blev spillet torsdag d. 9/11.

Kroatien eller Grækenland til VM? Det bliver vi klogere på efter torsdagens kamp, hvor første kamp ud af to spilles i Zagreb. Kampen om Balkan ligner på forhånd en tæt affære over to kampe.

Kroatien endte meget skuffende med en 2. plads i deres kvalifikation, hvor man på forhånd var store favoritter til at vinde pulje I. Island overhalede dog kroaterne indenom i de sidste runder, og derfor skal Kroatien nu ud i 2 play off kampe om en plads ved sommerens VM i Rusland.

Kroatien endte med 20 point i pulje I, hvor især 1-1 resultatet hjemme mod Finland endte med at få katastrofale konsekvenser. Det var især i offensiven man havde problemer, hvor det lun lykkedes at score 15 mål i de 10 kvalifikationskampe. Anderledes godt så det ud defensivt, hvor holdet kun lukkede 4 mål ind.

Holdets topscorer blev Juventus angriberen Mario Mandzukic med 5 scoringer.

 

God græsk kvalifikation indtil nu

Mens andenpladsen var en skuffelse for Kroatien i deres pulje, så kan grækerne være godt tilfredse med en andenplads i gruppe H, hvor både Belgien og Bosnien var to af modstanderne og hvor det lykkedes Grækenland at skrabe 19 point sammen.

Her lykkedes det blandt andet Grækenland som det eneste mandskab at tage point fra Belgien, mens holdet kun tabte 1 kamp i løbet af kvalifikationen. Ligesom Kroatien, var grundstene for Grækenlands andenplads i puljen en stærk defensiv, der kun tillod 6 scoringer imod sig.

Samtidig gik holdet ubesejret igennem sine kampe på udebane, hvor 1-1 resultatet mod Belgien selvfølgelig står som det flotteste resultat.

Det er derfor to hold som mødes her, der meget gerne vil stå kompakt på banen, og det kan sagtens vise sig at blive kampbilledet over de to kampe, hvor vi ikke forventer nogle målrige kampe.

Selvom Grækenland og Kroatien geografisk ligger meget tæt på hinanden, så skal vi 7 år tilbage for at finde de seneste møder mellem to mandskaber. Tilbage i 2010 var Grækenland og Kroatien i pulje sammen ved kvalifikationerne til EM, og her endte Grækenland med at trække det længste strå, så der er revanche på spil for Kroatien, der også på papiret ligner det stærkeste hold.

Første kamp sparkes i gang torsdag aften kl. 20:45 på Stadion Maksimir i Zagreb, mens der er returopgør tre dage efter i Grækenland.