Monaco - Lille odds: Målrig aften på Stade Louis II

25. november 2017

Monaco vs PSG odds: - Kriseramt hjemmehold får problemer

Monaco er langt fra sidste sæsons form, og nu venter PSG hjemme på Stade Louis II søndag d. 26. november. Se odds på Monaco vs PSG og vores spilforslag til kampen.

AS Monaco skal forsøge at komme sig oven på midtugens nederlag og exit fra Champions League, men de bør få det svært mod et sprudlende PSG-hold, der i midtugen savede Celtic over.

PSG er da også store favoritter til odds 1.55 hos Unibet, mens en sejr til Monaco står til odds 5.50. Uafgjort kan spilles til 4.75 gange pengene. Se flere odds på Monaco vs PSG hos Unibet, hvor der er hundredvis af oddsmarkeder på kampen.

Spil hos Unibet >>

 

Spilforslag: - PSG kværner videre mod Monaco

Spilforslag: PSG -1,5 til odds 2.45 hos Unibet

Kampstart & TV: 26/11 kl. 21.00 | Vises på TV3 Sport

Med tanke på Monacos skadessituation og midtugens resultater er det svært at se, hvad hjemmeholdet skal stille op.

Paris virker til at være en klasse over de fleste hold i verden, mens Monaco stadig lider under sommerens mange afgange. Det har set fint ud i ligaen, men nu møder de en modstander af en helt anden kaliber.

Udeholdet plejer sjældent at vinde med et enkelt mål, og vi ser fine muligheder for endnu en komfortabel sejr til Neymar & Co.

 

Monaco i krise

Monaco vinkede i sommer farvel til flere af holdets største profiler, og det har i den grad sat sine spor – særligt i Champions League.

Her tabte man i midtugen 1-4 på hjemmebane til RB Leipzig, og franskmændene er dermed sikre på at ende sidst i gruppen, der, udover tyskerne, tæller Besiktas og FC Porto. Bundplaceringen må siges at være en stor skuffelse for Monaco, der i sidste sæson var turneringens positive

I den hjemlige liga har det set bedre ud for Monaco, der efter 13 spillerunder ligger nummer to. Sidste weekend bød dog på et overraskende pointtab for Falcao & Co., der spillede uafgjort mod Amiens.

Det ene point betød samtidig, at PSG kunne øge forspringet til seks point.

 

Paris St. Germain virker ustoppelige

Netop hovedstadsklubben PSG venter søndag aften, og det bør blive noget af en mundfuld for Monaco. Med Neymar i spidsen virker Paris St. Germain ustoppelige, og det er svært at forestille sig andet end, at de løber med guldet.

Hele 43 gange har udeholdet sendt bolden i nettet i den hjemlige liga, mens man i midtugen satte rekord i Champions League ved at score syv mål mod Celtic. PSG kom dermed op på 24 mål i gruppespillet, hvilket aldrig er sket for et hold før (og der resterer endda én kamp mere).

Emerys tropper har endnu ikke tabt en kamp i denne sæson, og bookmakerne regner da også med en sejr til udeholdet.

Skader og karantæner

AS Monaco må se bort fra Djibril Sidibe, mens Thomas Lemar, Stevan Jovetic og Loic Badiashile alle er tvivlsomme.

I PSG-lejren er man uden Thiago Motta, mens Lucas er tvivlsom.

Spil hos Unibet >>