New Zealand vs Peru odds: - Sydamerikanske favoritter i VM playoff

8. november 2017

New Zealand vs Peru odds: - Sydamerikanske favoritter i VM playoff

To kampe skal afgøre, om det er New Zealand eller Peru, der kommer med til næste års VM-slutrunde i Rusland. Peruvianerne er på forhånd udråbt som storfavoritter, og udeholdet har da også haft en noget sværere vej til play-off kampene.

Hos diverse bookmakere er Peru da også favoritter, selvom de starter på udebane. 2-tallet belønnes således med odds 1.80 hos Unibet, mens du får odds 4.70 for en sejr til Reid & Co. Ender kampen uden vinder er der odds 3.50.

Spil hos Unibet >>

 

Spilforslag: - Peru tager stort skridt mod VM

Spilforslaget: Peru til odds 1.80 hos Unibet >>

Kampstart: d. 11/11 kl. 04.15 dansk tid

Bookmakerne er overbeviste om, at Peru ender med at gå videre, og vi satser da også på, at Edison Flores & Co. kommer godt fra land.

Der er klasseforskel på de to mandskaber, og det vil også blive tydeligt, når kampen bliver fløjtet i gang.

Ser vi bort fra kvalifikationen, hvor New Zealand ikke mødte kompetent modstand, har Winston Reid og resten af det new zealandske mandskab tabt samtlige kampe det seneste år.

Peru er derimod ubesejret i de seneste otte kampe, hvor man endda har mødt store nationer som Argentina, Colombia og Uruguay.

Hjemme på eget græs vil fansene forsøge at bære New Zealand frem, men det er ikke nok mod et sultent peruviansk mandskab.

 

New Zealand vs Peru: Interkontinental VM playoff

New Zealands vej til disse to kampe har ikke just været fyldt med svære modstandere. Med gode gamle Winston Reid som anfører har All Whites krydset klinger med hold som Fiji, Salomonøerne og Ny Kaledonien. Det er ikke ligefrem hold, der indgyder respekt, og det er derfor heller ikke nogen stor bedrift, at New Zealand er nået her til.

I de seneste venskabskampe har man mødt hold som Hviderusland, Japan og Nordirland, og hver gang er det endt med nederlag, hvilket siger en del om New Zealands niveau.

Da de sidste billetter til VM i 2014 skulle uddeles, var holdet også nået til play-off runden, hvor Mexico ventede i to altafgørende kampe. Her tabte New Zealand med sammenlagt 3-9, og bookmakerne regner da heller ikke med, at Winston Reid & Co. kommer med til VM i denne omgang.

Kigger vi på spillermaterialet hos hjemmeholdet, er det da heller ikke spækket med store navne, og det er i reglen kun føromtalte Winston Reid og Burnleys rekordindkøb, Chris Wood, der skiller sig ud i Anthony Hudsons trup.

 

Sultne Peru jagter første VM-slutrunde i 36 år

Peru har ikke været med til en VM-slutrunde siden 1982, og de peruvianske spillere kan dermed være med til at skrive sig ind i historiebøgerne, hvis de kvalificerer sig til næste års store sportsbegivenhed i Rusland.

Holdet imponerede i kvalifikationen, hvor man blandt andet besejrede Uruguay og spillede uafgjort to gange mod Argentinas mange superstjerner.

En del af æren for Perus flotte kvalifikation skal tilskrives AaB’s Edison Flores, der med fem mål var holdets næstmest scorende spiller, og det er utvivlsomt noget, de glæder sig over i Aalborg.

Derudover råder landstræner Ricardo Gareca over spillere som Watford André Carrillo samt angriberne Jefferson Farfan og Paolo Guerrero, der begge har masser af erfaring. Desværre for Peru har sidstnævnte måtte melde afbud til det første opgør, hvilket selvfølgelig svækker offensiven.

Skader og karantæner

Anthony Hudson kan glæde sig over, at New Zealand ikke har nogen fravær, mens Peru må se bort fra anfører Paolo Guerrero, der scorede seks mål i kvalifikationen.

Spil hos Unibet >>