Youbet - Ny bookmaker under Danske Spil

1. maj 2018

Youbet - Ny bookmaker under Danske Spil

Youbet er Danmarks nyeste bookmaker, og nu kan vi også præsentere Youbet som ny bookmaker på Oddsforum.dk. Læs mere om Youbet her.

Danmarks nye bookmaker, Youbet, er ejet af Danske Spil, og er derfor direkte beslægtet med f.eks. Danske Spils velkendte sportsbook, Oddset. Alligevel er der tale om to helt forskellige bookmaking-platforme, og det vil kræve en separat konto hos begge bookmakere, hvis man vil kunne vælge mellem odds hos både Youbet og Oddset.

Der er altså tale om to helt forskellige produkter, hvilket man hurtigt vil blive opmærksom på, når man besøger Youbets nye hjemmeside.

For det første er oddsene som udgangspunkt højere hos Youbet end hos Oddset på de mest populære fodboldkampe, og samtidigt vil der være markeder tilgængelige hos f.eks. Youbet, som man ikke finder hos Oddset, og omvendt.

Læs mere om Youbet forneden, hvor vi har talt med Youbets Product Manager, Christian Nyberg, om lanceringen af Youbet i Danmark.

Besøg Youbet.dk >>

 

Youbet vil konkurrere med internationale bookmakere

Danske Spils Oddset er et populært brand i Danmark, men især odds-spillerne mellem 20-40 år har i de senere år i højere grad valgt internationale bookmakere med dansk licens til, og Oddset fra, i jagten på de højeste odds på fodboldkampe og anden sport.

Det er man bevidst om hos Danske Spil, som har lanceret Youbet som en moderne pendant til de internationale bookmakere. Det fortæller Youbets Product Manager, Christian Nyberg, til Oddsforum.dk:

"Danske Spil har lanceret Youbet, for at tilbyde et produkt på et voksende marked, som henvender sig til flere typer af kunder. Vi ved, at der er mange brugere som er glade for vores eksisterende sportsprodukt, Oddset, men vi ved naturligvis også, at der er flere af de andre internationale udbydere, som har vundet indtog, især hos brugerne i 20-40-års alderen", siger Christian Nyberg og tilføjer:

"En del af dem, som har forladt Oddset for at spille hos vores konkurrenter, har sagt, at de ville ønske at Oddset 'kunne noget mere'. Vi håber, at vi ved at lancere Youbet, kan vi få nogen af disse brugere tilbage."

 

Større udbud af liveodds og markeder hos Youbet

Der er på mange måder tale om to vidt forskellige bookmakere, når man sammenligner Oddset og Youbet. Ikke alene er der tale om to helt forskellige hjemmesider, men også to forskellige produkter, med forskellige odds og markeder.

Hos Youbet vil der som udgangspunkt være højere odds at hente på de mest populære fodboldkampe, men også langt flere liveodds og muligheder for at spille på specielle markeder, som f.eks. Asian Handicap odds, som man ikke finder hos Oddset,

"Som udgangspunkt vil oddsene hos Youbet være højere, og man vil se, at vi ligger helt fremme i feltet på de populære ligaer, såsom Premier League, La Liga, Serie A, Champions League, Europa League samt sommerens VM i fodbold", siger Christian Nyberg og fortsætter:

"Der vil være markeder og kampe som både Youbet og Oddset tilbyder, men med op til 150 markeder pr. kamp vil man have muligheder, som man ikke kan få ved Oddset. Bl.a. tilbyder vi Asian Handicap odds på Youbet. Det ved vi er et marked segmentet, der gerne skal finde Youbet interessant, rigtig gerne vil spille på."

Christian Nyberg fremhæver endvidere et veritabel overflødighedshorn af liveodds som et af de store trækplastre hos Youbet:

"Man vil opleve, at Youbet er endnu stærkere på Live Betting end Oddset. Hos Youbet kommer vi til at have over 20.000 live begivenheder pr. måned, og det tal stiger hele tiden", afslører Product Manageren.

 

Youbet er klar til sommerens fodbold VM

Lanceringen af Youbet i Danmark sker kun måneder før sommerens store begivenhed, verdensmesterskabet i fodbold i Rusland. VM 2018 bliver med sikkerhed et tilløbsstykke hos bookmakerne i Danmark, og Youbet melder sig ind i kampen om spillernes indsatser denne sommer:

"Man kommer helt sikkert til at se en masse lir og konkurrencer ved Youbet. Vi glæder os utrolig meget til VM, og arbejder på en masse spændende kampagner, konkurrencer samt udvikling af vores produkt. Jeg kan roligt sige, at rigtig meget af vores fokus ligger på sommerens store fodboldfest”, siger Christian Nyberg og garanterer dermed, at Youbet bliver en bookmaker værd at holde øje med op til og under VM-slutrunden til sommer."

Bonuskode til Youbet: Få 500 kr. startbonus

Kan du ikke vente til sommer med at komme i gang hos Youbet, kan du allerede nu snuppe et velkomsttilbud om en 100% op til 500 kr. startbonus.

Indbetal mindst 50 kr. og benyt samtidig bonuskoden YBSPORT ved indbetalingen, og få dit første indskud matchet med en bonus á samme størrelse op til 500 kr.*

Besøg Youbet.dk >>

* Regler og vilkår gælder | +18 Ansvarligt Spil