Vinter OL odds

Vinter OL odds

Se odds på Vinter OL 2018, som afvikles i PyeongChang i Sydkorea fra d. 9. - 25. februar. Få overblik over danskerne i Vinter OL og de største OL-discipliner her.

Der er igen masser af danske atleter og udøvere med, når det går løs ved Vinter OL i Sydkorea om få dage. Vi er klar med optakt til Vinter OL, med fokus på de danske deltagere og odds på Vinter OL hos bookmakerne.

Flere bookmakere tilbyder Vinter OL odds til sine kunder, og vi kan varmt anbefale bookmakeren LeoVegas.dk til dine odds på Vinter OL.

Odds på Vinter OL hos LeoVegas.dk >>

 

Vinter OL odds: Spil på disciplinerne

Vinter OL oddsmarkeder hos LeoVegas
Ishockey odds Curling odds
Alpint Skiløb odds Langrendsløb odds
Snowboard odds Hurtigløb på Skøjter odds
Kunstskøjteløb odds Skihop odds
Skiskydning odds Se danskerne i Vinter OL
Spil på Vinter OL hos LeoVegas.dk >>

 

Foroven kan du se en liste over udvalgte oddsmarkeder på Vinter OL hos LeoVegas.dk. Disse Vinter OL odds - og flere til - er tilgængelige netop nu op til starten på Vinter OL 2018 i PyeongChang i Sydkorea d. 9. februar.

Udvalget af odds er genstand for ændringer, og vi anbefaler selvfølgelig, at du besøger LeoVegas.dk nu for et overblik over aktuelle og opdaterede odds på Vinter OL.

Når det kommer til odds på Vinter OL, er det særligt grad de store discipliner som f.eks. ishockey, alpint skiløb og andre former for skiløb såsom skiskydning som hitter hos odds-spillerne. Hos LeoVegas.dk finder du vinderspil og odds på stort set alle discipliner ved Vinter OL 2018.

Du kan sågar spille på det danske landshold i curling ved Vinter OL, som dog ikke just er udråbt til favoritter. Faktisk er danskerne de største underdogs netop nu, hvilket giver odds 76.00 på Danmark i curling for kvinder.

 

Danske deltagere i Vinter OL

Danskere i Vinter OL 2018
Christoffer Faarup Styrtløb, Super-G, Superkombination
Casper Dyrbye Slalom, Storslalom
Martin Møller Langrend (skiathlon, 15 km fri, 30 km klassisk)
Laila Friis-Salling Freestyle Skiløb (Halfpipe)
Viktor Hald Thorup Hurtigløb på Skøjter (massestart)
Stefan Due Schmidt Hurtigløb på Skøjter (massestart)
Elena Møller Rigas Hurtigløb på Skøjter (massestart)
Team Stjerne* (Curling Mænd) Curling
Team Dupont** (Curling Kvinder) Curling
Spil på danskerne i Vinter OL hos LeoVegas.dk >>

 

* Herrernes curlinghold ved Vinter OL består af: Rasmus Stjerne (skipper), Johnny Frederiksen, Mikkel Poulsen, Oliver Dupont og Morten Berg Thomsen.

** Kvindernes curlinghold ved Vinter OL består af: Madeleine Dupont (skipper), Denise Dupont, Julie Høgh, Mathilde Halse og Lina Knudsen.

 

Odds på Vinter OLs største discipliner

Hvis man vil oddse på Vinter OL 2018 i PyeongChang, er det måske værd at gå efter nogle af de største OL discipliner, eller discipliner med dansk islæt.

Forneden kan du læse mere om favoritterne i Vinter OLs største discipliner, og se odds på disse til at vinde guld i disciplinen hos LeoVegas.dk.

 

Ishockey Odds

USA og Canada er traditionelt to store ishockey-nationer ved Vinter OL (foto: shutterstock)

Det er både muligt at oddse på herrerne og kvinderne i ishockey ved Vinter OL. Starter vi hos mændene er det Rusland som er forholdsvis storfavorit lige nu til odds 2.15. Sverige til odds 4.25 og Canada til odds 5.50 er også seriøse udfordrere til Vinter OL-guldet, mens Finland og Tjekkiet betragtes som farlige outsidere.

Læs også: VM i Ishockey odds

USA er indehavere af verdens stærkeste ishockey-liga og giver et højt odds 14.00 til at vinde Vinter OL-guld i PyeongChang. Det skyldes selvfølgelig at USA ikke stiller med alle NHL-stjernerne, som stadig er i fuld gang med sæsonen i NHL.

Det har i øvrigt skabt stor utilfredshed hos spillerne, som via deres fagforening har rejst kritik af NHL for ikke at ville slippe spillerne til deltagelse i Ishockey OL.

Hos kvinderne kan USA derimod glæde sig over at være favoritter til odds 1.75, men det bliver et tæt løb med Canada som giver odds 2.15. Finland er nærmest konkurrenter iflg. bookmakeren til odds 18.00.

Odds på Ishockey ved Vinter OL >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

 

Curling Odds

Kan de danske Curling-hold overraske ved Vinter OL 2018? (foto: shutterstock)

Curling er måske den mest interessante sport ved Vinter OL i år, set med danske skibriller, for her deltager nemlig både det danske kvinde- og herrelandshold i vinterlegene.

Mens det kvindelige landshold smed Curling-stenen på landkortet for år tilbage, er de blevet overhalet indenom af herrerne i de senere år, og det er faktisk mændenes hold - Team Stjerne - som har den største chance for OL-guld iflg. bookmakeren LeoVegas.

Ser vi på Curling odds hos bookmakeren, er der lige nu odds 76.00 på Danmark (Team Dupont) i Kvinde Curling ved Vinter OL, mens der er odds 34.00 på Danmarks Curling-herrer.

Man kan også spille på landene til at vinde medaljer, og her er der odds 7.00 på Team Stjerne til at slutte i Top 3, mens der er odds 15.00 på Team Dupont.

Canada forventes dog at blive den store Curling-nation ved Vinter OL i 2018, da canadierne er favoritter hos både mændene og kvinderne til odds 1.80 og 1.85 lige nu.

Odds på Curling ved Vinter OL >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

 

Alpint Skiløb odds

Viktoria Rebensburg er en af favoritterne i Alpint Skiløb (foto: shutterstock)

Alpint Skiløb er en af de helt store discipliner ved Vinter OL, og her findes der vitterligt 100-vis af oddsmarkeder og deltagere at spille på i hver enkelt disciplin.

Vi har to danskere med i i alt fem discipliner i år; Faarup stiller op i Styrtløb, Super-G og Superkombineret, mens Dyrbye stiller til start i Slalom og Storslalom. Desværre er både Christoffer Faarup og Casper Dyrbye dog så store underdogs, at de end ikke figurerer på odds-listen over deltagere hos bookmakerne.

Uanset om du vil spille på mænd eller kvinder i Alpint Skiløb såsom Styrtløb, Super-G, Slalom, Storslalom eller Alpin Kombination, finder du oddsene hos LeoVegas.

Odds på Skiløb ved Vinter OL >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

 

Langrendsløb odds

Langrendsløb er en af de mest populære OL-discipliner (foto: shutterstock)

Martin Møller er den eneste dansker som stiller til start i langrendsløb-discipliner i dette Vinter OL. Han er en erfaren herre på 37 år, som opnåede en 43. plads ved OL i 2014. Siden har han kvittet sit civile job, og er nu fuldtids langrendsløber. Danskeren med de grønlandske rødder er dog så stor en underdog, at LeoVegas ikke har sat odds på ham i de tre discipliner han stiller til start i.

Der er til gengæld masser af andre landrendsløb odds hos bookmakeren, og i flere af disciplinerne er det Johannes Hoesflot Klæbo som er storfavorit til at vinde guldet. Skal du følge med i de spændende langrendsløb fra Vinter OL, kan du placere dine odds på favoritterne hos LeoVegas.dk

Odds på Langrendsløb ved Vinter OL >>

 

Snowboard odds

Snowboard er en spændende OL-disciplin at se på (foto: shutterstock)

Vi har ingen danske snowboardere med i Vinter OL, men det er måske en af de mest festlige OL-discipliner at kigge med på, og derfor er der måske også nogle der føler sig fristet til at spille på favoritterne hos mændene og kvinderne.

Det kan du gøre hos LeoVegas.dk, som også er klar med snowboard odds til Vinter OL i PyeongChang. Her er der igen flere oddsmarkeder at vælge imellem, da man kan spille på både Slopestyle, Halfpipe, Big Air og Parallel Slalom m.m.

Odds på Snowboard ved Vinter OL >>

 

Hurtigløb på Skøjter odds

Der er fart over feltet i Hurtigløb på Skøjter ved Vinter OL (foto: shutterstock)

Hurtigløb på Skøjter, også kaldet Speedskating, er en af de discipliner ved Vinter OL, som virkeligt kan få pulsen op og banke, når skøjteløberne kommer bankende afsted henover isen.

Heldigvis har vi hele tre danske udøvere med i Speedskating i år, nemlig Viktor Hald Thorup og Stefan Due Schmidt hos mændene, og Elena Møller Rigas hos kvinderne.

Her er der LeoVegas-odds at hente på danskerne, som alle deltager i disciplinen Massestart. Elena Rigas giver odds 34.00 for en guldmedalje, og odds 9.00 for Top 3, hos bookmakeren, men Viktor Hald Thorup og Stefan Due Schmidt giver henholdsvis odds 101.00 og 201.00 for guldmedaljer og 15.00 og 21.00 for Top 3.

Odds på Speed Skating ved Vinter OL >>

* Odds er genstand for ændringer | + 18 Ansvarligt Spil

 

Kunstskøjteløb odds

Der er mange forskellige odds på kunstskøjteløb under Vinter OL 2018 (foto: shutterstock)

Endnu en af de store sportsgrene, om man vil, ved Vinter OL, er uden tvivl Kunstskøjeløb. En sportsgren som for alvor blev kendt med den største skandale i amerikansk sportshistorie da Tonya Harding orkestrerede et overfald på konkurrenten Nancy Kerrigan op til et Vinter OL i 1994.

Du finder odds på Kunstskøjteløb - også kaldet Figure Skating - hos LeoVegas, hvor der lige nu kan spilles på både kvinder, herrer, par og hold.

Odds på Kunstskøjteløb ved Vinter OL >>

* Odds er genstand for ændringer | + 18 Ansvarligt Spil

 

Skihop odds

Alpensia Olympic Ski Jump Center i PyeongChang, Gangwon Provinsen, Sydkorea (foto: shutterstock)

Skihop i Danmark er ingen stor sportsgren, men de fleste danskere har velnok kigget med, når der hoppes nytårsskihop hvert år i Garmisch-Partenkirchen. Skihop er også et af de største events under et Vinter OL, og det kan der selvfølgelig også oddses på hos bookmakerne.

Hos LeoVegas er der sågar Skihop Specials på display, ligesom der kan oddses på både mændenes og kvindernes skihop-turneringer ved Vinter OL 2018.

Særligt hos mændene ser der ud til at blive spænding om guldmedaljerne på Normal Bakke og Stor Bakke, hvor Kamil Stoch, Richard Freitag og Daniel-Andre Tande indtager favoritrollerne.

Odds på Skihop ved Vinter OL >>

* Odds er genstand for ændringer | + 18 Ansvarligt Spil

 

Skiskydning odds

Vi runder kavalkaden af de største discipliner ved Vinter OL af med skiskydning, som er en absolut klassiker ved de Vinter Olympiske Lege. Med tårnhøj puls skal skiskytterne forsøge at ramme plet med alle sine skud, og misser man koster det strafsekunder.

Desværre har vi ingen danskere med i skiskydning ved Vinter OL, men det betyder bestemt ikke, at det ikke blevet en seværdig begivenhed under årets Vinter OL i PyeongChang i Sydkorea.

Hos LeoVegas finder du odds på både mænd og kvinder samt diverse skiskydning specials, hvor du kan spille på landene og mere til.

Odds på Skiskydning ved Vinter OL >>

* Odds er genstand for ændringer | + 18 Ansvarligt Spil

 

Vinter OL 2018 afvikles i PyeongChang, Sydkorea (foto: shutterstock)