Australian Open 2019: Optakt med odds, spilforslag og livestream

Australian Open 2019: Optakt med odds, spilforslag og livestream

Vi ser på odds og spilforslag til Australian Open i både dame- og herresingle, og har fokus på favoritterne i vores optakt til Australian Open i år. Læs om Australian Open 2019 i tennis her.

Caroline Wozniacki er forsvarende mester i Australian Open damesingle, hvor hun sidste år vandt karrierens første Grand Slam-titel. Kan "Wozzy" genvinde titlen, eller skriver Serena Williams ny rekord hos kvinderne? Og bliver det Djokovic, Federer, Nadal eller en helt fjerde, som snupper Grand Slam titlen hos herrerne i Australian Open?

Anvend hurtigmenuen herunder til at se odds på Australian Open, eller læs mere om favoritterne i vores optakt til årets dame- og herresingle turneringer forneden.

Australian Open 2019:

 

Odds på Australian Open 2019

Her finder du aktuelle spilforslag og odds på Australian Open i 2019. Alle odds og spilforslag er fundet hos bookmakeren Youbet. Spilforslagene vil blive opdateret løbende, når turneringen er i gang, og forefindes også i vores Dagens Spilforslag-sektion på Oddsforum.dk.

Spiller Odds
Damesingle Odds: Top 10
Serena Williams 5.00
Angelique Kerber 10.00
Simona Halep 11.00
Naomi Osaka 11.00
Elina Svitolina 13.00
Aryna Sabalenka 13.00
Karolina Pliskova 15.00
Sloane Stephens 15.00
Caroline Wozniacki 19.00
Garbine Muguruza 19.00
Herresingle Odds: Top 10
Novak Djokovic 2.20
Roger Federer 6.00
Rafael Nadal 8.00
Alexander Zverev 9.00
Andy Murray 23.00
Nick Kyrgios 23.00
Marin Cilic 23.00
Dominic Thiem 29.00
Karen Khachanov 29.00
Kevin Anderson 31.00
Odds hos Youbet
Spilforslag til Australian Open
Kommer snart...
Tabellen indeholder henvisningslinks | +18 | Spil Ansvarligt

 

 

Optakt: Kan Wozniacki gentage triumfen?

Wozniacki vandt Australian Open i 2018 (arkivfoto: shutterstock.com)

Sidste år på dette tidspunkt stillede vi spørgsmålet: Bliver 2018 året, hvor Caroline Wozniacki vinder sin første Grand Slam? Og det gjorde det. 2018 var kun få uger gammel, da Wozniacki sejrede i Australian Opens damesingle-turnering, og dermed sikrede sig karrierens første Grand Slam titel.

I år er Wozniacki naturligvis tilbage "Down Under" i Melbourne, hvor titlen skal forsvares i forsøget på at gentage triumfen. Men oddsene på Wozniacki er høje, og hos Youbet er der før turneringsstart d. 14. januar odds 19.00 på Caroline. Det er da heller ikke lykkedes for en kvindelig Australian Open Grand Slam-mester at forsvare titlen siden Victoria Azarenka i 2013.

Caroline Wozniackis optakt til Australian Open i år har heller ikke været brolagt med gode resultater. Igennem store dele af 2018 døjede Caroline med skader, og det er også billedet her i starten af det nye år. Her har den danske tennisdarling p.t. problemer med maveregionen, som bl.a. har betydet, at hun har haft svært ved at serve med fuld kraft i de seneste træningskampe. Det er med andre ord en helt anden optakt for Wozzy til Australian Open end i fjor, hvor hun kom ind til turneringen som nykåret WTA mester i Singapore og i super form.

 

Serena Williams jagter Grand Slam rekord

Serena Williams i aktion i Australian Open i 2016 (foto: shutterstock.com)

Serena Williams er forhåndsfavorit hos kvinderne i Australian Open i 2019. Amerikaneren jagter sin 24. Grand Slam single-titel, hvilket vil være en tangering af legendariske Margaret Courts rekord. Serena har haft to "matchbolde" for at tangere Courts rekord, men har tabt de to sidste Grand Slam finaler mod Angelique Kerber i Wimbledon og Naomi Osaka i US Open.

Den seneste spiller som tabte tre Grand Slam finaler i træk, var Serenas søster Venus Williams, som i øvrigt holder rekorden for flest tabte Grand Slam finaler i træk med fire styks, alle tabt til Serena Williams. Syv af Serenas 23 Grand Slam titler er vundet i netop Australian Open, hvilket allerede er en rekord.

 

Djokovic, Federer og Nadal favoritter hos herrerne

Djokovic (til venstre) og Nadal (til højre) efter finalen i Australian Open i 2012 (arkivfoto: shutterstock.com)

Novak Djokovic, Roger Federer og Rafael Nadal fører favoritfeltet an hos bookmakerne, når det kommer til odds på mændenes herresingle-turnering i Australian Open 2019. Djokovic jagter her sin tredje Grand Slam titel i træk, og sin syvende Australian Open Grand Slam i alt, hvilket vil være ny rekord. I øjeblikket deler Djokovic rekorden med Roger Federer og Roy Emerson med seks hver.

Roger Federer kan vinde sin tredje Australian Open Grand Slam i træk, og udbygge sin rekord over flest vundne Grand Slams for mænd til 21 i alt. Samtidigt er Federer kun én titel fra at blev den blot anden spiller i historien til at nå 100 titler i Open-æraen. Tennislegenden Jimmy Connors holder rekorden med 109 titler.

Han kan også blive den ældste spiller til at vinde en Grand Slam singletitel. Federer vil nemlig være 37 år og 172 dage gammel, når finalen i herresingle afvikles d. 27. januar, og skulle han stå i den som sejrsherre, vil han slå Ken Rosewalls rekord (37 år, 67 dage) som blev sat her i Australian Open i 1972.

Rafa Nadal har ikke vundet Australian Open siden han vandt den første og eneste gang i 2009. Han bør ses som "outsideren" blandt de tre favoritter, men skulle Nadal vinde sin anden Australian Open Grand Slam i år, vil han have vundet hver af de i alt fire Grand Slam-turneringer mindst to gange - en bedrift ingen anden mandlig tennisspiller har formået i Open-æraen.

 

TV & Livestream: Se Australian Open på nettet

Vil man se Australian Open i TV i år, kan man kigge mod EuroSport, som har rettigheder til at vise kampene i TV i Danmark. Det er dog også muligt at live streame Australian Open igen i år, og dermed se Caroline Wozniackis kampe på livestream, og alle de andre spændende tenniskampe Down Under.

Youbet tilbyder også bookmaker livestream, og du kan læse mere om "YouStream" under kampagner i menuen på Youbets hjemmeside.

Live stream Australian Open hos Youbet >>