Liberal Alliance: Odds på LA ved Folketingsvalget i 2019

Liberal Alliance: Odds på LA ved Folketingsvalget i 2019

Kommer Liberal Alliance i regering igen efter Folketingsvalget i 2019, og hvor mange stemmer får Liste I ved valget? Se odds på Liberal Alliance (LA) hos bookmakerne her.

Anders Samuelsen og Liberal Alliance fik et godt valg i 2015, men hvordan går det i 2019, når der igen er Folketingsvalg i Danmark? Danske Spils Oddset er klar med odds på Liberal Alliance i Folketingsvalget 2019, og forneden kan du se odds på at Statsministeren kommer fra Liberal Alliance, om partiet igen kommer i regering og stemmeprocenten på Liste I.

Valg 2019: Odds på Liberal Alliance (LA)

Odds på LA Statsminister
Anders Samuelsen Odds 100.00
Odds på LA i Regering
Venstre + Liberal Alliance + Konservative Odds 25.00
Venstre + Liberal Alliance + Konservative + Dansk Folkeparti + Nye Borgerlige Odds 75.00
Hvor mange % stemmer får LA?
LA får under 4,5% af stemmerne Odds 2.05
LA får over 4,5% af stemmerne Odds 1.75

 

Spil hos Oddset >>

* Odds på Liberal Alliance kan ændre sig. +18. Henvisningslink

Odds på Liberal Alliance Statsminister

Udenrigsminister Anders Samuelsen har været Liberal Alliances partileder siden Naser Khader tog sin afsked med partiet, og er selvfølgelig også LAs Statsminister kandidat til Folketingsvalget i 2019. Det giver dog et astronomisk odds 100.00 på Anders Samuelsen, hvis den nuværende Udenrigsminister bliver valgt som Statsminister efter valget, og det er da også mere nærliggende med Venstres Lars Løkke Rasmussen eller en af de øvrige Blå partiledere, skulle Blå Blok vinde valget.

Odds på LA i Regering

Liberal Alliance blev stiftet i 2008, og kom i 2015 i regering for første gang. Kommer Liberal Alliance i regering igen efter Folketingsvalget i 2019 er der flotte odds at hente, hvis man kan forudsige regerings-konstellationen hos Blå Blok. Det mest tænkelige scenarie netop nu er en fortsættelse af den nuværende VLAK-regering med Venstre og Det Konservative Folkeparti, hvilket udløser odds 25.00.

Indgår Liberal Alliance i en meget bred blå regering, som også omfatter Venstre, Konservative, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige udløser det i stedet odds 75.00.

Stemmeprocent: Hvor mange stemmer på Liste I?

Flere end en kvart million danskere stemte på Liberal Alliance ved det seneste Folketingsvalg, helt præcist 265.129, hvilket udgjorde i alt 7,5% af stemmerne. Det gav Liste I hele 13 mandater og partiets første periode som regeringsparti i Danmark. Hvordan LA'erne har forvaltet tilliden fra danskerne må tiden vise ved Folketingsvalget i 2019, når det igen er på tide for Anders Samuelsen og Co. at vinde (eller genvinde) det borgerlige Danmarks gunst ved valgurnerne.

Ser vi på odds på stemmeprocenten på Liberal Alliance ved valget i 2019, er der en klar forventning hos oddssætterne om en tilbagegang til omkring 4,5% af stemmerne netop nu. Meget kan nå at ske i den kommende valgkamp, og det forventes da også, at Liste I slår Over/Under linjen på 4,5%. Således er der odds 1.75 på Over 4,5% af stemmerne på Liste I, mens Under 4,5% giver 2.05 hos Oddset.

Spil hos Oddset >>

* Odds på Liberal Alliance kan ændre sig. +18. Henvisningslink