French Open 2019: Odds, livestream og optakt med Wozniacki og favoritterne

23. maj 2019

French Open 2019: Odds, livestream og optakt med Wozniacki og favoritterne

Læs om French Open i 2019 fra d. 26/5 - 9/6, og om mulighederne for at oddse på kampene og vinderne i French Open. I denne optakt kan du læse mere om odds på Caroline Wozniacki og favoritterne i French Open i år.

French Open i tennis er en af de fire Grand Slams i sportskalenderen, og afholdes hvert år på Roland Garros’ berømte grusbaner i Paris. French Open 2019 begynder med kvalifikationen d. 20. maj, hvorefter 1. runde starter d. 26. maj og finalerne spilles d. 9. juni.

I denne optakt til French Open i 2019 ser vi på odds på favoritterne, kampene og mulighederne for at live oddse på French Open-kampene hos Youbet. Bookmakeren tilbyder også livestream fra alle kampe i French Open, herunder Caroline Wozniackis kampe, så der er mulighed for at følge action på grusbanerne, mens man har oddsene lige ved hånden.

Benyt hurtig links i French Open 2019 oversigten forneden til at springe direkte til et emne i optakten, eller scroll for at læse hele artiklen om French Open i sin helhed.

French Open 2019 oversigt

Se French Open Odds hos Youbet >>

* Odds kan ændre sig | +18 Ansvarligt Spil | Henvisningslink

 

Odds på French Open 2019 hos Youbet

French Open Vinder Odds
Spiller Odds
Herresingle: Odds på Top 10 favoritter
Rafael Nadal 2.10
Novak Djokovic 3.40
Dominic Thiem 6.00
Stefanos Tsitsipas 17.00
Roger Federer 19.00
Alexander Zverev 23.00
Stan Wawrinka 41.00
Daniil Medvedev 41.00
Fabio Fognini 41.00
Kei Nishikori 51.00
Damesingle: Odds på Top 10 favoritter
Simona Halep 5.00
Kiki Bertens 9.00
Naomi Osaka 12.00
Serena Williams 13.00
Petra Kvitova 13.00
Sloane Stephens 15.00
Karolina Pliskova 15.00
Elina Svitolina 17.00
Garbine Muguruza 21.00
Angelique Kerber 21.00

 

Vil man spille odds på French Open i 2019, kan man med fordel søge mod bookmakeren Youbet. Her tilbydes en bred vifte af odds på French Open, som selvfølgelig starter med odds på vinderne af de to store singles-turneringer; Herre- og damesingle. Her kan man selvfølgelig satse på en af favoritterne, eller vælge at gå efter en stor gevinst for få penge, ved tidligt at spotte en outsider i feltet, som går hele vejen i finalen.

Foroven har vi listet Top 10 favoritter i både herre- og damesingle (ATP & WTA), som de ser ud netop nu. Disse odds vil selvfølgelig ændre sig efterhånden som favoritterne falder fra, og outsiderne potentielt overgår bookmakernes forventninger i turneringen.

Spil på kampene i French Open

Når det kommer til odds på kampene i French Open er der flere markeder at vælge i mellem hos Youbet for alle kampene. Foruden de klassiske vinder-odds på hvem der vinder kampen og går videre til næste runde, finder man f.eks. også Handicap Partier-odds, og spilmuligheder på Over/Under samlet antal partier i kampen; altså hvor tæt kampen bliver, og hvor mange partier der spilles før vinderen er fundet. Det giver gode muligheder for at finde attraktive French Open odds på alle kampe, uanset om der er tale om to jævnbyrdige modstandere eller en storfavorit mod en underdog.

Se French Open Odds hos Youbet >>

* Odds kan ændre sig | +18 Ansvarligt Spil | Henvisningslink

Spil Live Odds på French Open kampene

Hos Youbet finder man Live Odds på alle kampene i French Open (screenshot: Youbet.dk)

At spille på live odds, mens en kamp er i gang, er populært i de fleste sportsgrene, men særligt i tennis er det attraktivt at oddse live på kampene. Det gælder således ikke kun for French Open, men generelt i tennisverdenen, hvor der placeres mange live odds-spil hos bookmakerne, når der er gang i de store tennisturneringer rundt omkring på kloden.

Hos Youbet finder man også live odds på igangværende French Open kampe, og det er bestemt ikke nogen dum idé, at holde øje med udviklingen i kampene og oddsene undervejs. Får en favorit først breaket sin serv, og kommer bagud med et parti eller to i 1. sæt, kan oddsene hurtigt stige på favoritten. Dermed bliver det mere attraktivt at oddse på, at favoritten alligevel får vendt kampen til sejr - noget som langtfra er ualmindeligt i tennis.

Endvidere er det værd at bemærke, at der ofte er flere odds-markeder tilgængelige på kampene i French Open, efter de er startet. I modsætning til f.eks. fodbold-odds, hvor der typisk er langt flere markeder før kick off, er det altså muligt at finde flere interessante odds, når tenniskampene først er i gang. Her kommer der løbende odds på det næste parti, næste set, tiebreaks i kampen osv. Som odds-interesseret tennisfan, er det altså i høj grad på Youbets live odds-markeder, at man finder de mest interessante spilmuligheder på French Open kampene.

Se French Open Odds hos Youbet >>

* Odds kan ændre sig | +18 Ansvarligt Spil | Henvisningslink

 

Se French Open Livestream på nettet

Er man bosat i Danmark er det muligt at følge kampene fra French Open i TV hos EuroSport. Har man ikke adgang til EuroSport i sit TV, kan man også kigge mod bookmakeren Youbet for gratis livestream fra French Open. Som bettingkunde hos Youbet er der nemlig fri adgang til French Open livestream fra alle kampene, herunder også Caroline Wozniackis kampe i Paris.

For at se French Open livestream på nettet hos Youbet, skal man blot registrere en konto hos bookmakeren, og sørge for, at saldoen på bettingkontoen ikke er i nul. Har man blot én krone stående på sin konto, er der fri adgang til Livestreaming hos Youbet.

Find French Open kampene du vil se, ved at gå til live odds-sektionen for kampene, når de er i gang, eller ved at klikke på Livestreaming i menuen hos bookmakeren.

Se French Open Odds hos Youbet >>

* R/v gælder for streaming | +18 Ansvarligt Spil | Henvisningslink

 

WTA Optakt: Hvor langt kommer Caroline Wozniacki i år?

Caroline Wozniacki i aktion i French Open (arkivfoto: shutterstock.com)

Synger Caroline Wozniackis tenniskarriere på sidste vers, og vinder vores danske tennis-darling mon endnu en Grand Slam inden lamperne slukkes over Wozzys glorværdige karriere på tennisbanerne? Iflg. Carolines far, og mangeårige træner, Piotr Wozniacki, er Caroline langt fra at indstille sin aktive tenniskarriere. Trods de mange skader, som har plaget den danske tennisstjerne de seneste mange måneder, siger faderen til TV2 om sin datter:

"Jeg har aldrig set hende så motiveret med sin tennis og træning. Også mentalt. Hun har selvfølgelig været lidt uheldig i år. Men hun er samtidig nået dertil, hvor hun forstår, hvad hun skal gøre på banen. Hun er meget, meget sulten. Jeg ser meget positivt på hendes tennisfremtid, og den kan godt vare et stykke tid, når hun arbejder, som hun gør nu. Hun kan skabe mange fantastiske resultater i fremtiden".

Caroline Wozniacki: - Min form? Den arbejder jeg på

Caroline Wozniacki deltog tirsdag d. 22. maj i en showkamp i Polen for at markere Agnieszka Radwanskas karrierestop, og her fik pressen lejlighed til at udspørge hovedpersonen selv om de seneste skader, som fik  hende til at trække sig tidligt fra de seneste WTA-turneringer i Rom og Madrid.

"Jeg har det meget bedre. Desværre har jeg haft en lægskade, der var årsagen til, at jeg måtte trække mig fra de seneste to turneringer. Men jeg har det meget bedre. Jeg er ved at forberede mig til Paris", sagde Caroline Wozniacki og fortsatte:

"Jeg kommer til at spille der. Og min form? Den arbejder jeg på".

Odds på Caroline Wozniacki i French Open 2019

Wozniacki vandt i begyndelsen af 2018 karrierens første og hidtil eneste Grand Slam, da hun sejrede på det foretrukne Hard Court-underlag i Australian Open. Ser vi på odds på Caroline Wozniacki i grus-turneringen French Open i år, er bookmakerne enige om, at det nok næppe bliver her på Roland Garros-anlægget, at Wozniacki igen triumferer i en Grand Slam. Der er odds 51.00 på Wozniacki til at vinde French Open i år, og skulle Wozniacki overgå alles forventninger og vinde i Paris i år, udløser det altså 5100 kr. pr. spillet 100 kr.-seddel.

Carolines bedste placering ved French Open er to kvartfinaler i 2010 og 2017, hvor hun sidste år måtte sige farvel og tak i 1/8-finalerne (4. runde) mod Daria Kasatkina.

 

Simona Halep fører favoritfeltet an hos kvinderne

Simona Halep jubler over et vundet point (foto: shutterstock.com)

Favoritten hos kvinderne i 2019 French Open er Simona Halep, som i 2018 vandt sin første French Open Grand Slam i karrierens tredje finale i turneringen. Tredje gang var altså lykkens gang, og bookmakerne vurderer, at der er gode chancer for et titelforsvar i år.

Sidste gang i kvinde succesfuldt forsvarede hendes French Open singles-titel var dog tilbage i 2007, hvor Justine Henin vandt for tredje år i træk. Generelt er det ikke ofte, at man ser back-to-back vindere i kvindernes Grand Slam turneringer. Serena Williams var den seneste til at gøre netop dette, da hun i 2015 og 2016 vandt Wimbledon.

Simona Halep har vundet i alt 7 WTA singles-titler på grus, hvoraf fire er vundet siden starten på 2016. I samme periode har Kiki Bertens vundet fem grus-turneringer. Halep og Bertens er de eneste to kvinder, som har nået flere end tre WTA finaler siden begyndelsen af 2016.

Kiki Bertens i storform efter sejr i WTA Madrid

Hollandske Kiki Bertens i aktion (foto: shutterstock.com)

Hollandske Kiki Bertens er før starten på French Open i position som anden-favorit efter Halep, og Bertens kommer da også til turneringen med en dugfrisk WTA Madrid Open sejr. Bertens kan blive den kun tredje kvinde til at vinde både Madrid Open og French Open i samme sæson, efter Serena Williams i 2013 og Maria Sharapova i 2014.

Bertens har vundet i alt 9 WTA singles-titler, hvilket allerede er en rekord for hollandske kvindelige tennisspillere. Seks af disse WTA-titler kom på netop grus. Bertens har også vundet fem WTA singles-turneringer på grus siden begyndelsen af 2016, så hun er i den grad en seriøs udfordrer til Simona Halep i år. Siden starten på 2015 har Bertens vundet hele 67 kampe på grus, hvilket er flest blandt kvinderne. Halep er nr. to i det regnskab med 57 sejre.

Den 27-årige Kiki Bertens har aldrig stået i en Grand Slam finale. Hendes bedste Grand Slam resultat til dato kom netop her i French Open, hvor hun i 2016 tabte i semifinalen til Serena Williams.

Serena Wiliams kan tangere Courts Grand Slam-rekord

Serena Williams har vundet French Open tre gange i karrieren (foto: shutterstock.com)

Amerikanske Serena Williams har vundet i alt 23 Grand Slam singles-titler i sin fantastiske karriere. Hun er nu kun én Grand Slam titel fra at udligne Margaret Courts rekord for flest Grand Slam singles-titler i tennishistorien. Court vandt i alt 24 Grand Slam-titler, hvoraf 13 blev vundet i amatør og 11 i Open-æraen.

Serena Williams har vundet tre af sine 23 Grand Slam titler her i French Open, nemlig i 2002, 2013 og 2015. Kun Chris Evert (7), Steffi Graf (6) og Justine Henin (4) har vundet flere French Open-titler blandt kvinderne i historien. Vinder Serena endnu en French Open inden hun indstiller karrieren, vil den nu 37-årige tennisstjerne gøre Steffi Graf selskab som den eneste tennisspiller, mand eller kvinde, til at have vundet alle fire Grand Slams mindst fire gange.

Serena Williams er dog som nævnt rundet de 37 år, og har ikke vundet en titel på WTA-touren siden triumfen i Australian Open i 2017. Samtidigt har hun kun deltaget i fire turneringer indtil videre i 2019. Her røg hun ud af Australien Open i kvartfinalen mod Pliskova, trak sig i 2. runde i Indian Wells og trak sig igen efter sine første kampe i både WTA Miami og WTA Rom.

Naomi Osaka kan vinde tre Grand Slams i træk

Naomi Osaka (Japan) har allerede vundet flere Grand Slam-titler. (foto: shutterstock.com)

Japanske Naomi Osaka er kun 21 år gammel, og har efter alt at dømme en stor fremtid foran sig i tennissporten. Hun debuterede i Grand Slam-regi tilbage i 2015, hvor hun deltog i Wimbledon og US Open, og siden har hun været et mere eller mindre fast indslag i de største WTA turneringer.

Naomi Osaka har vundet de to seneste Grand Slams, nemlig US Open i 2018 og Australian Open i 2019, og kan altså vinde den tredje Grand Slam singles-turnering i træk. Den sidste kvindelige spiller som vandt tre sammenhængende Grand Slams, var Serena Williams som fra 2014-2015 vandt fire i træk.

Vinder Osaka endnu en Grand Slam, vil hun blive den første asiatiske tennisspiller, uanset køn, som vinder tre Grand Slam singles-titler. Hun holder allerede rekorden med to Grand Slam-titler sammen med kinesiske Li Na, der bl.a. vandt netop French Open tilbage i 2011.

 

ATP optakt: Rafa Nadal er favorit hos mændene

Rafael Nadal, "Kongen af French Open" i aktion på Roland Garros (foto: shutterstock.com)

Den helt store favorit til at tage singletitlen hos mændene er selvfølgelig King Clay, a.k.a den spanske superstjerne Rafael Nadal, der vundet turneringen hele 11 gange. Nadal vandt sammenhængende sejre i French Open fra 2005-2008, 2010-2014 og igen i 2017-2018, så det må siges at være lidt af et run, manden fra Mallorca har gang i. Han er da også alment betegnet som den bedste grusbanespiller i tennishistorien.

Nadal fylder 33 år kort inden French Open begynder, men han virker bestemt ikke som en mand, der er på vej ind i en formnedgang. Han vandt således turneringen for andet år i træk i 2018, efter ikke at have hævet pokalen siden 2014, så det er ikke så underligt, at han hos bookmakerne regnes som klart den mest sandsynlige vinder.

Rafa Nadal kan blive den første spiller nogensinde til at vinde en specifik Grand Slam singles-titel 12 gange. Margaret Court vandt i sin tid 11 titler i Australian Open Championships/Open.

Mens Nadal nærmest har hersket i French Open regi siden 2005, har kun tre andre mandlige spillere formået at vinde en French Open singles-titel. Roger Federer bød ind i 2009, Stan Wawrinka i 2015 og Novak Djokovic i 2016.

Nadal har i alt spillet 88 kampe i French Open inden starten i 2019, og det er kun blevet til to nederlag: Mod Robin Söderling i 4. runde i 2009 og i kvartfinalen mod Djokovic i 2015. I de sidste tre French Open-turneringer, som Nadal har deltaget i, har han endvidere kun tabt ét sæt: Mod Diego Schwartzman i sidste års kvartfinale. I 2017 vandt Nadal uden at tabe et set, og i 2016 trak han sig fra turneringen efter at have vundet kampene i de to første runder i tre sæt.

Nadal har endnu til gode at tabe en finale i French Open.

Novak Djokovic jagter fjerde Grand Slam i træk

Serbiske Novak Djokovic er klar til French Open 2019 (arkivfoto: shutterstock.com)

Novak Djokovic har vundet de seneste tre Grand Slam turneringer, og kan vinde fire Grand Slams i træk for anden gang i karrieren. Også i 2016 vandt serberen den fjerde i træk, da han sejrede i French Open. Han er derfor i forvejen én af kun to mænd, som i historien har vundet fire Grand Slams i træk. Den første var Rod Laver tilbage i 1969.

Djokovic har vundet i alt 15 Grand Slam singles-titler i karrieren, hvilket er tredjeflest blandt herrerne i historien. Kun Roger Federer med 20 og Rafael Nadal med 17 har vundet flere end serberen. Djokovic har vundet tre US Open-, fire Wimbledon- og syv Australian Open-Grand Slams, men har kun én gang tidligere vundet French Open, nemlig i 2016.

Skal forhåndsfavoritten Nadal vippes af tronen her, kan det meget vel blive Novak Djokovic som bliver spanierens banemand. Djokovic er i forvejen den spiller i verden, som har hentet flest sejre i karrieren på grus mod Nadal med sine i alt 7 sejre.

Djokovic kommer ind til French Open i storform, da han sejrede i det netop overståede ATP Madrid Open tidligere i maj - hans første turneringssejr på grus siden French Open triumfen i 2016.

Dominic Thiem tabte første Grand Slam finale sidste år

Dominic Thiem fra Østrig i aktion på grus (foto: shutterstock.com)

Sidste års finale i French Open stod mellem Dominic Thiem og Rafael "King of Clay" Nadal. Det var østrigske Thiems første Grand Slam finale nogensinde, og han kom da også til kort mod Nadal i tre sæt: 6-4, 6-3. 6-2.

Thiem vandt ganske vist ikke trofæet på Roland Garros i fjor, men han skrev sig ind i østrigsk tennishistorie som den kun anden spiller med østrigsk pas til at nå en Grand Slam singles-finale. Thomas Muster var den anden, da han slog Michael Chang her i French Open tilbage i 1995. Thiem er blot 25 år, og er i øvrigt - sammen med Milos Raonic - den eneste spiller født efter 1980, som har nået en Grand Slam finale.

Thiam er noteret for 13 ATP singles-titler i karrieren indtil nu, og af disse er 9 vundet på grus. Han har ydermere stået i 20 ATP finaler, 15 af disse på grus. Går man tilbage til starten på kalenderåret 2016, er Thiem også den mandlige spiller med fleste vundne kampe i ATP-regi på grus med i alt 84 sejre. Nadal har til sammenligning vundet kampe på grus i samme periode.

Roger Federer gør comeback i French Open

Roger Federer (foto: shutterstock.com)

Roger Federer fra Schweiz er efterhånden rundet de 37 år, og er still going strong. Han har dog ikke medvirket i French Open siden 2015, hvor han røg ud til Stan Wawrinka i kvartfinalen. Federer har vundet i alt 101 ATP singles-turneringer i sin glorværdige karriere, men kun 11 af disse er vundet på grus. Den seneste sejr på dette underlag kom i Istanbul tilbage i 2015. I øvrigt jagter Federer den legendariske Jimmy Connors rekord på i alt 109 ATP singles-titler.

Schweizeren har også vundet hele 20 Grand Slam singles-titler, men er kun noteret for én Grand Slam-sejr i French Open tilbage i 2009. Skulle han vinde én mere inden det hele er forbi, vil han blive den første spiller i verden til at have vundet alle Grand Slams mindst to gange i Open-æraen. En bedrift Djokovic også kan opnå her i Paris.

Se French Open Odds hos Youbet >>

* Odds kan ændre sig | +18 Ansvarligt Spil | Henvisningslink

 

Bag om French Open 2019: Kvalifikation og Præmier

French Open 2019 spilles fra d. 20. maj til d. 9. juni 2019. Kvalifikationen afvikles fra d. 20. - 24. maj, hvorefter selve French Open begynder med kampene i 1. runde d. 26. maj.

Som altid er det særdeles lukrativt at vinde French Open, hvor vinderne af singleturneringerne i år kan se frem til en gevinst på €2,3 mio. En plads i finalen giver en garanteret gevinst på €1.180.000,

Læs mere om French Open, historien og vinderne gennem tiderne her.