Kasper Svendsens Spilforslag FAQ

1. august 2019

Kasper Svendsens Spilforslag FAQ

Mit navn er Kasper Svendsen, og jeg har i længere tid leveret spilforslag i Facebook-gruppen "Den Seriøse Odds'er". I samarbejde med Oddsforum.dk bringes her en FAQ (ofte stillede spørgsmål) vedrørende mine spilforslag i Den Seriøse Odds'er.

Mine spilforslag udkommer på daglig basis dog med undtagelser for dage med et lille udvalg af fodboldkampe, og er altid fundet hos én og samme bookmaker. Hvilken bookmaker der spilles hos varierer efter bl.a. de aktuelle velkomsttilbud hos bookmakerne.

Vil du følge mine spilforslag, så søg efter Den Seriøse Odds'er gruppen på Facebook nu, for at følge med i mine tråde og spilforslag. Forneden kan du læse en FAQ med ofte stillede spørgsmål til mine tråde og spilforslag.

 

FAQ: Kasper Svendsens Spilforslag

Denne FAQ med ofte stillede spørgsmål til Kasper Svendsens spilforslag og tråde i DSO-gruppen er udarbejdet af Peter Grummesgaard Lindegren.

Denne FAQ besvarer de oftest stillede spørgsmål fra følgerne af KASPER SVENDSENS spil.

Det nok oftest stillede spørgsmål handler om NOTIFIKATIONER, så det punkt kan du evt. starte med at læse længere nede i denne guide, som er opdelt alfabetisk.

Udtryk fremhævet med FED SKRIFT optræder oftest flere steder i denne guide og vil henvise til hinanden på kryds og tværs. Klik på links for at lære mere eller foretage de skridt, der beskrives i teksten.

Du kan også finde en alfabetisk BETTING-ORDBOG her.

Kasper Svendsen er professionel sportsbetter, og modsat så mange andre professionelle deler Kasper sine spil kvit og frit i Facebook-gruppen ”Den Seriøse Odds’er”, hvor han også er administrator.

LÆS INTERVIEW MED KASPER HER, hvor han beskriver sin tilgang til betting.

Kasper opretter en ny tråd hver dag, og spil lægges op i tråden, når Kasper mener, de har værdi. Spørg derfor ikke efter nye spil. Det koster en blokering!

God fornøjelse. Og husk nu: SPIL ALDRIG FOR MERE, END DU HAR RÅD TIL AT TABE!

A

ASIAN HANDICAP er en populær variant, som Kasper ofte bruger. Du kan læse alt om ASIAN HANDICAP HER eller se mere under punktet ”MÅL” længere nede.

B

BANKROLL MANAGEMENT er en vigtig del af det at være en succesfuld sportsbetter. Hvis du ikke har styr på din BANKROLL, kan du hurtigt miste overblikket. Du kan læse om BANKROLL MANAGEMENT HER.

BEGGE HOLD SCORER er et MARKED, som du ofte vil se i Kaspers opslag. Det betyder i al sin enkelthed, at begge hold scorer mindst 1 mål i kampen.

BONUS er oftest en gratis pose penge fra en BOOKMAKER, som i reglen vil være i form af 100% af dit første indskud op til 1000 DKKR. Alle Kaspers tråde har tilbud om BONUS hos udvalgte BOOKMAKERE.

BOOKMAKERE er spiludbydere. Der findes mange forskellige BOOKMAKERE, så du har mulighed for at have adskillige KONTI, så du kan variere dit spil, undgå limitering og måske endda oprette en ny konto hos en side, der tilbyder BONUS på dit indskud.

C

CUP-KAMPE er kampe, som har mulighed for at gå i FORLÆNGET SPILLETID.

D

DEN SERIØSE ODDS’ER er den Facebook-gruppe, hvori du finder Kaspers spil. Du finder gruppen ved at søge efter den på Facebook.

E

ELSKER er en emoji på Facebook. Den må meget gerne bruges, men det kan ses som hån, hvis den bruges ved tab, så undgå venligst dette. Det kan koste en blokering!

F

FLAT RATE-BETTING er den metode for UNITS (se selvstændigt punkt), som Kasper benytter sig af. Kaspers UNITS ændrer sig efter hvert afsluttet spil, men du kan selv beslutte, hvordan du vil administrere dine UNITS.

FORLÆNGET SPILLETID er som navnet angiver de to HALVLEGE af hver 15 minutter, som kan komme i spil i f.eks. en CUP-KAMP.

FØRSTE INDSKUD er dit første indskud hos en BOOKMAKER. Det udløser ofte en BONUS.

G

GULT KORT er et MARKED, som oftest reguleres af OVER/UNDER. Forskellige BOOKMAKERE har forskellige regler for, hvordan antallet af kort udregnes, så undersøg helst dette hos hver enkelt BOOKMAKER, før du spiller.

H

HALVT WIN betyder, at halvdelen af et ASIAN HANDICAP-væddemål er gået hjem. Dette betyder ikke, at hele væddemålet ikke kan gå hjem! Du vil ofte se Kasper opdatere med HALVT WIN midt i en kamp, hvis f.eks. der bliver scoret to mål i en kamp, hvor du har spillet over 1.75 mål. Scores der ikke flere mål, vinder du halvdelen af væddemålet til halv INDSATS og får den anden halvdel af din INDSATS retur. Der er således intet tab på spillet.

HJØRNESPARK spilles som OVER/UNDER i forskellige varianter, f.eks. ASIAN.

I

INDSATS er det beløb, du har sat på et spil.

J

JA-HAT, altid! Hold en positiv tone, og husk at LIKE!

K

KAMPE afgøres altid inden for to halvlege af hver 45 minutter, i alt 90 minutter, med mindre andet er anført! FORLÆNGET SPILLETID er særskilte SPIL!

KASPER SVENDSEN er professionel sportsbetter, og modsat så mange andre professionelle deler Kasper sine spil kvit og frit i Facebook-gruppen ”Den Seriøse Odds’er”, hvor han også er administrator.

KOMMENTARER som f.eks. ”med”, ”spillet”, ”f”, eller lignende samt TAGGING af andre, mens tråden er i gang, koster en blokering! Af og til vil KOMMENTARER være slået fra.
BEMÆRK: Du må dog gerne stille spørgsmål til Kaspers metoder eller de SPIL, Kasper lægger op. Så hjælper han. Husk, at dine KOMMENTARER skal være svar på Kaspers kommentarer. Ellers kan det koste en blokering! Se billeder forneden.

Sådan skal du kommentere:

Sådan skal du IKKE kommentere:

KONTO eller KONTI (flertal).

Du skal have en KONTO for at spille hos en BOOKMAKER. Hvis du vil lave ordentlig BANKROLL MANAGEMENT, bør du have flere KONTI. Man kan kun have én KONTO hos hver BOOKMAKER.

KORT er et MARKED, som oftest reguleres af OVER/UNDER. Forskellige BOOKMAKERE har forskellige regler for, hvordan antallet af kort udregnes, så undersøg helst dette hos hver enkelt BOOKMAKER, før du spiller.

L

LIKE hvert opslag og hver opdatering fra Kasper. Det motiverer og viser, at folk er med. På den måde kommer der flere opslag, og Kasper kan vise evt. samarbejdspartnere, at hans følge er stort nok til at få attraktive tilbud og BONUSSER til glæde for os alle!

LIVE-SPIL lægges op, når Kasper ser en værdi i dem.

M

MARKEDER er det udtryk, BOOKMAKERE bruger til at beskrive SPIL, der minder om hinanden. Det kan f.eks. være MÅL eller KORT.

MÅL er et spil, du vil støde på i Kaspers tråde. Oftest i form af OVER/UNDER et vist antal mål i kampen eller for hvert enkelt hold. Forskellige BOOKMAKERE har forskellige måder at vise målspil på. ASIAN kan f.eks. stå som ”2.25” eller ”2.0, 2.5”, hvilket er præcis det samme, men formuleret på hver sin måde.

N

NOTIFIKATIONER skal slås til for hver ny tråd, Kasper opretter, hvis du vil være sikker på at få de seneste opdateringer (se billeder forneden). Først bør du følge Kaspers profil; derefter skal du vælge ”SE FØRST”.  Undlad venligst at anmode om venskab.

Derefter skal du finde Kaspers seneste tråd i gruppen og slå NOTIFIKATIONER til for opslaget. Husk også at smide et LIKE! På den måde slår du tre forskellige slags NOTIFIKATIONER til og undgår dermed at skulle søge efter hver tråd. Det er også muligt at slå E-mail-NOTIFIKATIONER til, hvilket nogle gør, så de øger chancen for at nå med på alle Kaspers spil.

Så er du klar til at følge dagens tråd. Husk at like både opslag og opdateringer. Det viser, at du sætter pris på Kaspers indsats. Undlad så vidt muligt at kommentere, før tråden er fri. Det kan koste en blokering!

Kasper opdaterer gårsdagens tråd hver morgen med ordene ”Ny tråd oppe”. Du skal selv finde tråden og huske at slå NOTIFIKATIONER til. Så voksen skal man være 😉

O

OPDATERINGER kommer, når de kommer. Undlad venligst at spørge efter nye spil. Det kan koste en blokering!

Vis, at du følger med, ved at smide et like eller et hjerte på alle opslag og opdateringer. Det er også ok at vise medfølelse ved tab med en tåre-emojie . Undlad venligst at reagere med latter eller vrede ved tab. Det kan koste en blokering!

OVER/UNDER er et MARKED, du ofte vil støde på i Kaspers tråde. Odds er generelt attraktive, og dette  MARKED kan give et fint overskud, når det spilles rigtigt. Se punktet ASIAN HANDICAP for yderligere forklaring.

P

PRIVATE BESKEDER besvares som udgangspunkt ikke. Prøv at finde svaret på dit spørgsmål her i guiden, eller stil Kasper dit spørgsmål, når TRÅDEN ER FRI!

R

REGULERING af odds kan forekomme, hvis en BOOKMAKER vælger at hæve eller sænke odds. Det kan f.eks. ske, hvis mange spiller på det samme udfald inden for en kort periode.

S

SINGLER er SPIL på et enkelt udfald. Det kan fx være OVER/UNDER 2.5 MÅL i en KAMP.

SPIL er det, Kasper lægger op. De fleste spil lægges op som en kupon af SINGLER med INDSATS vist som UNITS.

T

TAB og vind med samme sind. Tab er et af vilkårene, når man better på sport. Der findes ingen garanti for overskud. Spil aldrig for mere, end du har råd til at tabe!

TAGGING af venner vil blive belønnet med en blokering. Grunden til det er, at Kasper læser samtlige kommentarer, og derfor er det vigtigt, at unødig støj så vidt muligt sorteres fra, så Kasper kan fokusere på at analysere MARKEDER og finde de gode spil.

TRÅDEN ER FRI, når Kasper skriver ”tråden er fri”. Ikke før! Du vil ofte opleve mange følgere, der udtrykker deres glæde og taknemmelighed. Den slags kommentarer er altid velkomne, når TRÅDEN ER FRI.

TRÅDEN kan hurtigt lukkes igen, hvis Kasper ser et godt spil, og så gælder reglerne om nul kommentarer igen. Overtrædelse kan koste en blokering!

U

UNITS er en stor del af BANKROLL MANAGEMENT (se selvstændigt punkt). Du kan læse alt om UNITS HER.

V

VAR betyder ”Video Assistant Referee”. VAR kan både være din ven og din fjende. Er endnu ikke indført i alle ligaer. VAR udløser i ca. 50 % af tilfældene et ÅH NEJ.

VINDER er en type af SPIL.

W

WIN betyder, at spillet er vundet.

X

X betyder i bettingsammenhæng oftest, at et udfald ender lige eller uafgjort. Det bruges også ofte i det MARKED, der kaldes ”hold 1 (eller hold 2) vinder, eller kampen ender uafgjort” – altså 1X eller X2.

Y

YOUBET var en BOOKMAKER i Danmark som lukkede ned i sommeren 2021.

Z

Zzz er et udtryk, der af og til bruges til at beskrive en kedelig kamp.

Æ

ÆG er et udtryk, der til tider bruges, når et hold vinder, uden modstanderen scorer.

Ø

ØL er eller kan være en stor del af sport, men pas nu på med at spille, hvis der bliver hamret igennem på ølfronten😉

Å

ÅH NEJ er et negativt udtryk, du nok kommer til at udstøde af og til som sportsbetter, f.eks. i forbindelse med VAR 😉

888Sport

888SPORT er en af de BOOKMAKERE, Kasper bruger. De har BONUSFØRSTE INDSKUD, og via Kaspers tråd kan du ofte finde yderligere BONUSSER.