Livestream Serie A

Livestream Serie A

Se italiensk topfodbold fra Serie A med livestream hos bookmakeren bet365. Som aktiv kunde kan du live streame Serie A kampe, og se italiensk fodbold gratis på nettet.

Det er muligt at se kampene fra den italienske Serie A helt gratis på nettet, hvis man er aktiv kunde hos en af de danske bookmakere, som tilbyder Serie A livestream i sæsonen 2018/19. For at blive aktiv kunde, skal du have penge stående på kontoen, og selvfølgelig være fyldt 18 år.

Vil du vide mere om livestream fra Serie A, kan du læse med forneden, eller besøg bookmakeren bet365, hvor man, som aktiv kunde, frit kan live streame Serie A kampene i denne sæson*. Livestreams hos bookmakerne findes under Live Billeder i menuen, når man er logget ind på sin konto.

Serie A livestream hos bet365 >>

* R/v gælder for streaming | I.P. Restriktioner | +18 Spil Ansvarligt | ludomani.dk

 

Sådan ser du Serie A livestream på nettet

Kravene for at se Serie A Livestream på nettet hos bookmakeren bet365 er, at du skal være aktiv kunde. Med aktiv kunde forstås, at der du skal have penge stående på kontoen, eller have spillet en kupon for rigtige penge inden for det seneste døgn.

Der er ikke noget krav om, hvor mange penge du skal have stående, så én krone er principielt nok. Det kan dog betale sig at holde øje med bet365s velkomsttilbud, som kan give dig ekstra smæk for skillingen, når du indbetaler penge første gang.

Find Serie A streamet hos bet365.dk

Du finder Serie A livestream i menuen hos bet365.dk under "Live Billeder", hvor du nemt kan navigere mellem datoer i kalenderen, og se kommende kampe fra adskillige sportsgrene. Her finder du også kommende livestreams fra Serie A, så du kan se hvornår du kan logge ind og se Juventus, Napoli, Milan, Inter eller de øvrige hold i den bedste italienske fodboldrække på nettet.

Serie A livestream hos bet365 >>

* R/v gælder for streaming | I.P. Restriktioner | +18 Spil Ansvarligt | ludomani.dk

 

Live stream Serie A kampene på PC, mobil eller tablet

Serie A livestreamet hos bookmakerne kan ses på PC, mobil eller tablet, blot ved at logge ind på sin aktive konto hos bookmakeren. Kan du logge ind fra mobilen, kan du altså også se med hvordan det går i kampen, uanset hvor du befinder dig, og du har endda de nyeste live odds lige ved hånden. På mange måder en komplet fodboldoplevelse.

Når du live streamer Serie A kampene hos en bookmaker, får du dog ikke helt samme kvalitet på de rullende billeder, som du måske er vant til fra dit HD TV eller HD streamingtjeneste. Der er tale om et gratis Serie A stream, hvor der blændes op for signalet umiddelbart før kick off i kampen, og lukkes ned igen, så snart kampen er fløjtet af.

Du får altså ikke den vilde lir fra Serie A studiet, med dybdegående analyser fra eksperter af italiensk fodbold og Serie A i almindelighed, men derimod blot de levende billeder fra stadions rundt omkring i Støvlelandet.

 

Live stream Juventus og Cristiano Ronaldo

Ronaldo i aktion for sit landshold (foto: shutterstock.com)

Juventus, Den Gamle Dame fra Torino, har mange fans rundt omkring på kloden, og fik angiveligt en pæn sjat flere, da det i sommeren 2018 stod klart, at Cristiano Ronaldo bliver ny mand hos den mest vindende italienske klub gennem tiderne.

Med ét stiger interessen naturligvis også for at live streame Serie A, og kampene med Juventus og Cristiano Ronaldo på holdet. Det er, som vi vender tilbage til, nemlig ikke muligt at se Serie A i dansk TV i år, og derfor må man kigge mod livestreams fra Serie A kampene.

Her er den gode nyhed altså, at det er muligt at live streame Juventus og Cristiano Ronaldo, men også alle de andre velkendte og traditionsrige italienske klubber, som f.eks. AC Milan, Inter, Napoli, Fiorentina, Lazio, Roma og flere til. Følg med sæsonen igennem hos bookmakeren bet365, hvor det er muligt at se Serie A livestream i 2018/19.

Serie A livestream hos bet365 >>

* R/v gælder for streaming | I.P. Restriktioner | +18 Spil Ansvarligt | ludomani.dk

 

Kan man se Serie A i TV?

I skrivende stund, august 2018, er der endnu ingen danske TV-kanaler som har sikret sig rettighederne til at vise italiensk Serie A fodbold i denne sæson. Det er altså ikke muligt, at se Serie A i TV på de danske kanaler.

Serie A har ellers i mange år været et tilbagevendende indslag i dansk TV, siden TV2 første gang transmitterede fra Serie A, mens Michael Laudrup og Michel Platini spillede sammen i Juventus, og Napolis Diego Maradona var verdens dyreste fodboldspiller med et prisskilt på ca. 80 mio. kr.

Diego Maradona og Michel Platini (foto: wikimedia)

Desværre har Serie A, siden storhedsdagene i 80'erne og 90'erne, lidt under et kedeligt image. Politik og skandaler syntes at fylde for meget i La Gazetta dello Sports overskrifter i de lyserøde spalter i mange år, og langsomt forsvandt store dele af publikum fra stadions, sponsorernes gunst og dermed endegyldigt også de bedste spilleres interesse for at optræde i Serie A. I stedet tog Premier League over som den førende liga i verden, målt på popularitet.

Unødig hård kritik af Serie A

I mange år har Serie A været kritiseret for at være kedeligt, for taktisk og for dommernes nultolerance overfor fysisk kontakt mellem spillerne. Angiveligt har det kostet så mange fans af italiensk fodbold, at det nu langt fra er hver sæson, vi kan se Serie A fodbold i TV.

Heldigvis vinder streaming-mulighederne frem på nettet, og det vil formentlig altid være muligt at følge Serie A med livestreaming på internettet. Og det er der da også god grund til at gøre, for Serie A er bestemt langtfra ligeså kedeligt, som kritikerne hævder.

I sæsonen 2017/18 blev der f.eks. scoret i alt 1017 mål i de i alt 380 Serie A kampe i sæsonen, hvilket giver et hæderligt snit på 2,67 mål pr. kamp. Man behøver altså ikke, statistisk set, frygte en gabende kedelig 0-0'er, når man ser italiensk Serie A.