Oddsforum.dk Original

Freebets hos danske bookmakere

Velkommen til Oddsforums store Freebets-sektion, hvor du kan læse mere om, hvad et freebet er, hvordan de fungerer og ikke mindst, hvor du kan finde freebets i Danmark lige nu.

Danmarks bedste freebet-tilbud lige nu, finder man efter vores mening hos bookmakeren LeoVegas, som tilbyder et 1000 kr. freebet som velkomsttilbud til nye kunder*.

Få 1000 kr. freebet hos LeoVegas*

* + 18 | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | StopSpillet.dk

Aktuelle Freebets i Danmark

Mere info om freebets

Forneden kan du læse mere om freebets generelt i vores omfattende guide til gratis væddemål på nettet. Der findes nemlig uanede muligheder for at score sig freebets hos danske bookmakere gennem hele sæsonen.

 

Freebet uden gennemspilskrav: Spil 1000 kr., få 1000 kr.

 

LeoVegas 1000 kr. velkomstbonus

LeoVegas er på mange måder klassens nye, frække dreng blandt de danske bookmakere, og her bliver man tilbudt mange forskellige fede velkomsttilbud i løbet af sæsonen. Mange har med forhøjede odds at gøre, og tager man ét af disse som sit velkomsttilbud, kan man ikke også hente nedenstående freebet-tilbud hos LeoVegas.

Går du efter det omsætningsfrie freebet hos LeoVegas, skal du blot følge disse trin indenfor 60 dage efter oprettelse:

  • Opret konto hos LeoVegas >>
  • Indbetal penge til din nye konto
  • Foretag et kvalificerende væddemål på min. 100 kr. til odds 1.80 eller højere
  • LeoVegas matcher din kvalificerende indsats med et freebet på 100% op til 1000 kr.
  • Dette freebet kan udelukkende benyttes fra mobilen og til live spil
  • Freebettet er uden omsætningskrav

Få 1000 kr. freebet hos LeoVegas*

* + 18 | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | StopSpillet.dk

 

Hvad er freebets?

Definitionen på et freebet er, at du får muligheden for at placere en risikofri indsats på et præ-defineret væddemål eller et væddemål efter eget valg.

Nogle gang gælder et freebet nemlig kun bestemte oddsmarkeder på bestemte kampe, men for det meste kan et freebet benyttes til at spille på valgfrie kampe på kuponen. Dermed får man også muligheden for at gå efter et højt samlet odds på sin gratis kupon, og få fuld valuta for freebettet, hvis man rammer.

Mange freebets vil være underlagt gennemspilskrav, hvor din vundne freebet-gevinst efterfølgende skal spilles igennem x-antal gange hos bookmakeren. Forskellige regler og vilkår gælder for disse gratis væddemål på nettet, og vi anbefaler altid, at du nærlæser betingelserne for tilbuddet på kampagnesiden hos den pågældende bookmaker.

De bedste freebets er dem, hvor gevinsten ikke er underlagt omsætningskrav. Det betyder, at hvis du vinder på dit freebet, kan du stikke pengene direkte i lommen.

 

Hvordan får jeg mest ud af et freebet?

Når du har fundet et freebet tilbud på hos en bookmaker på nettet (læs mere om, hvordan du finder gode freebets i Danmark forneden), gælder det selvfølgelig om at få mest muligt ud af din gratis oddskupon. Mange vælger at spille på "sikre odds", for at være sikre på at få noget gevinst ud af freebettet, men mange vælger også at skyde efter et højere odds på kuponen, nu hvor den alligevel er gratis.

Skyder man efter de høje odds, rammer man selvfølgelig - statistisk set - sjældnere, end hvis man vælger de lavere odds på mere sandsynlige udfald. Her vil man - igen statistisk set - vinde oftere med sine freebets, men til gengæld vinder man så også mindre beløb.

For at få det meste ud af dit freebet, anbefaler vi, at du går efter nogle lidt højere odds end normalt, men du skal selvfølgelig ikke vælge et højt odds, alene for oddsets skyld.

Det handler i høj grad om value i oddsene, som det altid gør, men hvis du har med et 100% freebet at gøre, hvor du ikke har foretaget et kvalificerende væddemål ved at satse med egne penge for at få freebettet, kan du med sindsro skyde efter nogle højere odds end du normalt ville.

 

At kvalificere sig til et freebet

Nogle freebets får man "kastet i nakken" af bookmakerne, når de er i gavehumør, og ønsker at give alle kunder en lille gave at spille gratis for.

De fleste freebets stiller dog krav til dig, før du får lov at satse gratis med et freebet, og her skal du typisk foretage en kvalificerende indsats/væddemål på et bestemt marked hos bookmakeren. Når dét er gjort, vil du så være berettiget til et freebet, som typisk matcher størrelsen på din kvalificerende indsats (op til et defineret max-beløb).

Når du har foretaget et kvalificerende væddemål for at få dit freebet, bør du overveje ekstra grundigt, hvad du bruger freebettet på. Falder du på det kvalificerende væddemål, er du desværre lidt i minus, og her giver det måske bedre mening at skyde efter et mere sikkert odds, for at vinde pengene hjem igen.

 

Generelle freebet-regler

Et freebet fungerer generelt på den måde, at du har en slags "voucher" liggende på din spillekonto hos bookmakeren, som du kan benytte til at betale for en oddskupon, du selv brygger sammen med forskellige væddemål.

Når du har fundet dine kampe til freebet-kuponen, vælger du blot at betale med freebet-voucheren, hvis du altså har en sådan til rådighed på kontoen.

Er dit freebet på f.eks. 100 kr. værdi, kan du satse 100 kr. på din kupon og betale med freebettet. Når kampene er slut, og hvis du har vundet på din kupon, modregnes freebettets værdi typisk i den endelige gevinst. Har du satset 100 kr. freebet til odds 10.00, og vinder, får du altså 1000 kr. - 100 kr. = 900 kr. profit.

Det er forskelligt om freebets-gevinster er underlagt gennemspilskrav, men det vil altid fremgå tydeligt at regler og vilkår for det enkelte freebet-tilbud hos bookmakerne. Er gevinsten underlagt gennemspilskrav, kan et typisk krav være, at du skal gennemspille gevinsten én gang til odds 1.50 eller højere. Er der ikke omsætningskrav forbundet med dit freebet, kan du kvit og frit hæve pengene til banken, når kuponen er gået hjem.

Vi anbefaler altid, at du nærlæser regler og vilkår for ethvert tilbud du finder på nettet, og således også for bookmakeren freebet- og bonus-tilbud, inden du accepterer og indbetaler/satser penge.

 

Hvor finder jeg freebets i Danmark?

Næsten alle bookmakere i Danmark tilbyder freebets fra tid til anden til sine kunder, og særligt Danske Spils Oddset har gennem tiderne været særdeles rundhåndet med gratis freebets som ydermere ofte ikke er underlagt gennemspilskrav. Det er altså en god idé at have en spilkonto hos Danske Spil som minimum, hvis man vil score sig freebets á la 50 kr. på EM i håndbold eller lignende.

Det er dog generelt en god idé at have flere end én bookmaker-konto, for ofte annonceres disse freebet-muligheder ikke på bookmakernes hjemmesider, men derimod kun via email- eller SMS-marketing til de kunder, som har tilmeldt sig bookmakernes tilbudsmails og SMS'ere.

Har du en bookmaker-konto, anbefaler vi altså, at du tilmelder dig nyhedsmails og evt. SMS-service, som f.eks. tilbydes hos LeoVegas Sport, som også tilbyder en bred vifte af gode tilbud og et 500 kr. freebet til alle nye kunder.

Få 1000 kr. freebet hos LeoVegas*

* + 18 | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | StopSpillet.dk