Annonce:
Tour de France 2019: Odds og optakt

Tour de France 2021: Odds og optakt

Se odds på Tour de France, som er verdens hårdeste og mest velrenommerede cykelløb. Få overblik over Tour de France i denne optakt til Touren, som i år køres fra d. 26. juni - 18. juli 2021.

Verdens største cykelløb, le Tour de France, køres i 2021 for 108. gang, og skulle være startet for første gang nogensinde på dansk jord i København. Pga. Corona-pandemien blev starten i København rykket til 2022, og løbet starter i år i stedet i Brest i Bretagne. Endvidere skulle løbet være kørt fra d. 2. - 25. juli 2021, men for at undgå at kollidere med sommer OL i Tokyo, er løbets start altså rykket en uge frem i kalenderen til d. 26. juni.

I denne optakt til Tour de France 2021 ser vi på odds på Tour de Frances vinder i år, årets største etaper og ruten i Touren. Herudover ser vi nærmere på danskerne i Tour de France i 2021, og hvilke hold der stiller til start i årets Tour.

Læs mere om Tour de France 2021 og de største odds-favoritter før starten i år forneden, eller besøg bet365 for alle odds. Lige nu er det muligt at spille på Tour de France vinderen, og når løbet er i gang, finder man også odds på alle etaper hele vejen til Avenue des Champs-Élysées i Paris.

Odds på Tour de France hos bet365.dk*

Overblik: Tour de France 2021

 

Odds på Tour de France: Hvem vinder Touren i 2021?

Tour de France fik sidste år den første slovenske vinder i historien, da Tadej Pogacar steg til tops i klassementet. Pogacar slog landsmanden Primoz Roglic med 59 sekunder, og dermed gik de to topplaceringer i kampen om den gule trøje til Slovenien, mens australieren Richie Porte tog tredjepladsen.

Hvem vinder Tour de France i år? Kan Tadej Pogacar gentage bedriften? Se odds på på 20 favoritter til at vinde Tour de France, som de ser ud før starten hos bet365, forneden. Besøg bookmakeren for at se alle odds på Tour de France vinderen under cykling i menuen.

OBS: Under Touren kan du løbende se opdaterede odds på klassementet i Tour de France her.

Tour de France 2021
Vinder Odds hos bet365
Cykelrytter Odds
Primoz Roglic 2.50
Tadej Pogacar 3.50
Remco Evenepoel 4.00
Geraint Thomas 12.00
Tom Dumoulin 12.00
Egan Bernal 15.00
Richard Carapaz 19.00
Thibaut Pinot 23.00
Chris Froome 29.00-
Alexander Viasov 29.00
Joao Almeida 34.00
Enric Mas Nicolau 34.00
Julian Alaphilippe 34.00
Emanuel Buchmann 41.00
Pavel Sivakov 41.00
Simon Yates 41.00
Rohan Dennis 41.00
Steven Kruijswijk 51.00
Mikel Landa 51.00
Miguel Angel Lopez 51.00
Se odds på alle rytterne i Tour de France hos bookmakeren bet365.dk

Odds på Tour de France hos bet365.dk*

 

Optakt: Kan Tadej Pogacar forsvare titlen i Tour de France 2021?

Når man første gang kaster et glimt på oversigten over etaperne i Tour de France 2021, ligner det at arrangørerne har skabt en meget balanceret rute fra Brest til Paris. Der er seks bjertetaper og to tidskørsler, hvilket er meget standard for Tour de France ruten.

Men netop de to tidskørsler kan meget vel blive afgørende i Tour de France i år. Den første er 27 kilometer lang, og den finder sted allerede i første uge af Touren. Den anden finder sted på 20. etape, dagen før paradekørslen i Paris, og den strækker sig over 31 km. Tilsammen giver det 58 km enkeltstart, hvilket er flest enkeltstart-kilometer i Touren siden 2013. 

Sidste år var der kun en enkeltstart med i Tour de France, og den fandt også sted på 20. etape. Det var her Tadej Pogacar slog til og sikrede sig den gule førertrøje, da han vandt enkeltstarten med næsten to minutter ned til Primoz Roglic. Det var dog også en bjerg-enkeltstart, og der er ikke nogen bjerge på de to enkeltstarter i år. Det betyder, at folk som Geraint Thomas og Primoz Roglic formentlig kommer til at klare sig markant bedre på årets enkeltstarter end sidste års vinder.

Tadej Pogacar vil formentlig gøre sig gældende i alperne i slutningen af den første uge af Tour de France i 2021, og formentlig også i Pyrenæerne i den sidste uge. Men han skal formentlig være rigtig godt kørende i bjergene, hvis han skal sikre sig et godt forspring til de dygtigste enkeltstartere.

Vi peger mere i retning af Geraint Thomas (odds 12.00 netop nu) som en mulig vinder af Tour de France i år. Godt nok er waliseren blandt de ældste af kandidaterne til den gule trøje, men han er en virkelig god enkeltstarter. Og de to enkeltstarter i år ligner nogen, hvor Thomas i den grad kan vise evnerne frem.

Team Ineos Grenadiers stiller for første gang siden 2015 til starten i Tour de France uden at have den forsvarende mester på deres hold. Men med folk som Egan Bernal og Geraint Thomas samt stjerneskuddene Tao Geoghagan Hart og Richard Carapaz på holdet, vil de bestemt kunne byde ind i kampen om den gule trøje igen i år. Ineos kan se rigtig stærke ud, når vi nærmer os starten på Tour de France 2021, og det vil blive spændende at se, hvem der skal køres for på holdet. De har ikke en klar leder på holdet lige nu, som de havde da Chris Froome var kransekagefigur hos Ineos. 

Der er endnu godt et halvt år til starten går med The Grand Depart i Brest, og meget kan nå at ske endnu hos rytterne og holdene. Vi opdaterer naturligvis denne optakt til Tour de France 2021, når løbet rykker nærmere i kalenderen.

Odds på Tour de France hos bet365.dk*

 

Alle hold i Tour de France 2021

Vi skriver nu januar 2021 i kalenderen, og listen over hold i Tour de France 2021 er endnu ikke offentliggjort. Vi opdaterer denne del af Tour de France optakten med en komplet holdlisten, så snart denne foreligger hos arrangørerne.

Her ses bekræftede hold som deltog i Tour de France i 2020:

 • AG2R La Mondiale
 • Arkéa-Samsic
 • Astana Pro Team
 • Bora-Hansgrohe
 • B&B Hotels - Vital Concept
 • CCC Team
 • Cofidis - Solutions Credits
 • Deceuninck - Quick Step
 • EF Pro Cycling
 • Groupama-FDJ
 • Israel Start-Up Nation
 • Lotto-Soudal
 • Michelton-Scott
 • Movistar
 • NTT Pro Cycling
 • Team Bahrain McLaren
 • Team Ineos
 • Team Sunweb
 • Jumbo-Visma
 • Trek-Segafredo
 • UAE Team Emirates
 • Total Direct Energie

 

Danske ryttere i Tour de France 2021

Vi kender i skrivende stund (januar 2021, red.) ikke navnene på alle danskerne i årets Tour de France. I sidste års Tour de France deltog otte danskere, og herunder ses navnene på de ryttere med dansk pas, som deltog i den seneste udgave af Tour de France. Vi opdaterer denne del af optakten med alle danske navne, så snart disse er offentliggjort.

Herunder ses de danske cykelryttere i Tour de France 2020:

 • Søren Kragh Andersen
  Hold: Team Sunweb
 • Casper Pedersen
  Hold: Team Sunweb
 • Michael Valgren
  Hold: NTT
 • Mads Pedersen
  Hold: Trek
 • Niklas Eg
  Hold: Trek
 • Michael Mørkøv
  Hold: Quick-Step
 • Kasper Asgreen
  Hold: Quick-Step
 • Christopher Juul-Jensen
  Hold: Michelton-Scott

 

Ruten i Tour de France 2021

Starten på Tour de France, le Grand Depárt, foregår lørdag d. 26. juni 2021 i havnebyen Brest i det vestlige Frankrig. Ruten i Tour de France 2021 lægger bl.a. vejen forbi det legendariske Mount Ventoux, og der skal køres masser af højdemeter i Pyrenæerne i den sidste uge af Tour de France 2021.

Som altid er der flere interessante etaper i Tour de France i år, og du kan læse mere om de mest spændende etaper i år, hvornår der er bjergetaper, enkeltstarter osv. via linket til alle etaper i Tour de France 2021 her.

 

TV & Livestream: Se Tour de France 2021 på nettet

TV2 play logoVil du følge danskerne og alle de andre ryttere i årets Tour de France, er det vanen tro hos TV2, det sker. TV2 viser livebilleder i TV, direkte fra Tour'en, og derfor kan du også live streame Tour de France 2021 hos TV2.

Hvis du vil se Tour de France etaperne i år, skal du enten have adgang til TV2 på dit TV, eller live streame etaperne hos TV2 Play.

Livestream er ikke gratis hos TV2 Play, men et abonnement med adgang til TV2s livekanaler, og dermed Tour de France på TV2, kan købes for 99 kr./md.

TV2 Play kan installeres som app på din telefon eller tablet, og du kan nemt streame indholdet direkte på din TV-skærm med løsninger som Chromecast. Du finder TV2 Play-app i Play- aller App Store.

Gå til Tour de France oversigten

Denne Tour de France odds-optakt opdateres jævnligt før og under Touren i 2021 med friske odds og informationer om løbet.

Annonce:
Annonce: