Danmarks Trup ved VM i Herrehåndbold

Danmarks Trup ved VM i Herrehåndbold

Se Danmarks trup til VM i håndbold for herrer i 2023. Landstræner Nikolaj Jacobsen har udtaget 18spillere, som skal forsøge at genvinde VM i Herrehåndbold, når det går løs i januar 2023.

VM 2023 i herrehåndbold afvikles i Polen og Sverige fra d. 11. - 29. januar 2023, og Danmark er forsvarende verdensmestre og blandt de største favoritter. Danmarks VM trup ser også rigtig stærk ud med stort set alle de største profiler, som bl.a. Niklas Landin og Mikkel Hansen.

VM i Herrehåndbold omfatter for første gang 32 lande, og det betyder flere VM-kampe end i tidligere år. Derfor har landene fået lov at udtage hele 18 spillere mod de normalt kun 16 spillere.

Se de 18 udvalgte spillere i Danmarks VM trup forneden, hvoraf hele seks spillere til dagligt optræder i tyske Flensburg-Handewitt.

Danmarks VM 2023 trup i Herrehåndbold

Spiller Klub
Målvogtere
Niklas Landin THW Kiel
Kevin Møller Flensburg-Handewitt
Stregspillere
Magnus Saugstrup Magdeburg
Lukas Jørgensen GOG
Simon Hald Flensburg-Handewitt
Fløjspillere
Magnus Landin THW Kiel
Hans Lindberg Füchse Berlin
Johan Hansen Flensburg-Handewitt
Emil Jakobsen Flensburg-Handewitt
Bagspillere
Mikkel Hansen Aalborg Håndbold
Mathias Gidsel Füchse Berlin
Rasmus Lauge Veszprem
Henrik Møllgaard Aalborg Håndbold
Mads Mensah Flensburg-Handewitt
Jacob Holm Füchse Berlin
Simon Pytlick GOG
Lasse Møller Flensburg-Handewitt
Mads Hoxer Aalborg Håndbold
Landstræner
Nikolaj Jacobsen

Danmark stiller med stærk trup til VM i herrehåndbold

Danmark er klar til at forsvare verdensmesterskabet i herrehåndbold med en stærk trup, som omfatter velkendte profiler fra VM-triumferne i 2019 og 2021.

Med i Danmarks trup til VM i Herrehåndbold findes også et par slutrundedebutanter i form af Mads Hoxer fra Aalborg Håndbold, Lasse Møller fra Flensburg-Handewitt samt stregspilleren Lukas Jørgensen fra GOG og dennes klubkammerat Simon Pytlick.

Om den danske håndbold VM-trup siger landstræner Nikolaj Jacobsen følgende:

"Der er mange gengangere fra de seneste tre mesterskaber, og det er der også en god grund til, for det er gået rigtig godt. Men vi har også fire spændende spillere med, der skal til deres første mesterskab. Jeg håber, de kan komme med ungdommens gåpåmod og give et løft til hele truppen. Det er fire spillere, vi forventer os rigtig meget af, også i fremtiden".

Læs mere om VM i herrehåndbold her på Oddsforum.dk, eller spring til kampprogrammet og se datoer og spilletidspunkter for alle Danmarks kampe ved VM i herrehåndbold.