Wimbledon 2019: Odds, optakt og livestream kampene på nettet

Wimbledon 2023 optakt: Kan Holger Rune overraske i Wimbledon?

Wimbledon er én af de fire Grand Slam-turneringer i den årlige tenniskalender og vel nok den mest prestigefyldte. Læs om Wimbledon i år og om odds på Holger Rune og favoritterne i Wimbledon 2023-optakten her.

Wimbledon i tennis afvikles i år fra man. 3. jul. til søn. 16. jul. 2023 på All England Lawn Tennis and Croquet Club-anlægget i bydelen Wimbledon i London. Hvert år er det primære fokus på de to singles-turneringer for Herrer og Damer, hvor de forsvarende mestre i år hedder henholdsvis Novak Djokovic og Jelena Rybianka

Sidstnævnte kommer dog ikke til at forsvare sin titel i 2023, da kvartfinalen blev endestationen for verdens nummer 3. Novak Djokovic er derimod storfavorit til at vinde sin ottenede Wimbledon-titel i år, hvilket vil sende ham forbi den legendariske Pete Sampras som den næstmest vindende herre-spiller i Wimbledon historien i Open Æraen.

Spil på Wimbledon hos bet365*

Holger Rune og Clara Tauson i Wimbledon 2023

Holger Rune og Clara Tauson
Holger Rune og Clara Tauson (fotos: shutterstock.com)

I Danmark glæder vi os hvert år til at følge danskerne i Wimbledon. Tidligere var det Caroline Wozniacki, som var Danmarks store håb i de store Grand Slam-turneringer. I år er det muligvis to vi skal til at holde øje med, da både Clara Tausen og Rune Holger har kvalificeret sig til hovedturneringen.

Der er dog ingen tvivl om, at Holger Rune, som imponerede ved French Open for nyligt, er det bedste danske håb i Wimbledon i år. Holger Rune ser dog ud til at få det svært på græsset i London. Grus er nemlig Runes foretrukne underlag, og selv om Holger Rune er seedet som nr. 6 i Wimbledons Herresingle-turnering, er der lige nu odds 21.00 på Holger Rune til at vinde sin første Grand Slam i Wimbledon 2023. 

Holger Rune har varmet op til Wimbledon med deltagelse i græsturneringer i Halle og Eastbourne, men tabte her begge gange i første kamp. I Halle blev det til nederlag mod verdensranglistens nr. 19, Carreno-Busta, i to sæt, og i Eastbourne tabte Rune i tre sæt til Ryan Peniston, som ellers kun var nr. 149 på ATP-ranglisten.

Umiddelbart skal man som dansk tennis-fan nok ikke forvente det helt store af Holger Rune på dette underlag. Hos bookmakeren bet365 er der også høje odds på Holger Rune til at vinde karrierens første Grand Slam ved Wimbledon i år. Men vi krydser selvfølgelig fingre for, at Holger Rune kan levere en stærk præstation, så det bliver til flere end én kamp i herresingle-turneringen.

Det bliver i øvrigt muligt at se Wimbledon livestream hos bookmakeren bet365, hvis man er aktiv kunde hos bookmakeren. Dermed vil det være mulige at live streame Holger Runes kampe i Wimbledon på nettet.

Spil på Wimbledon hos bet365*

 

 

Wimbledon Odds: Herre- og Damesingle favoritterne i 2023

Wimbledon 2023
Vinder Odds
Spiller Odds
Herresingle: Odds favoritter
Novak Djokovic 1.50
Carlos Alcaraz 3.40
Daniil Medvedev 12.00
Jannik Sinner 13.00
Damesingle: Odds på favoritter
Ons Jabeur 3.50
Aryna Sabalenka 3.50
Elina Svitolina 4.50
Marketa Vondrousova 3.00

Odds er opdateret d. 13. juli inden semifinalerne hos både herre- og damesingle

Spil på Wimbledon hos bet365*