Livestream EFL Cup og FA Cup

Livestream EFL Cup og FA Cup

Se de engelske pokalturneringer EFL Carabao Cup og den traditionsrige FA Cup med livestream på nettet hos bookmakeren bet365. Læs hvordan du live streamer EFL Cup og FA Cup på nettet her.

De engelske pokalturneringer EFL Cup og FA Cup, kan live streames gratis på nettet hos bookmakeren bet365, hvis man i forvejen er aktiv kunde hos bookmakeren. At være aktiv kunde betyder, at du skal have penge på kontoen hos bet365, eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Overholdet du bet365s krav for livestreaming, kan du glæde dig over at kunne se livestream fra en lang række udvalgte EFL Cup og FA Cup kampe sæsonen igennem. Log blot ind på din aktive konto, og find oversigten over livestreams fra kommende EFL Cup og FA Cup kampe i kalenderen.

Se EFL og FA Cup her >>

* R/v gælder for streaming | I.P. Restriktioner | +18 Spil Ansvarligt

 

Livestream EFL Cup & FA Cup 2019/20 hos bookmakerne

Det er muligt at se EFL Cup- og FA Cup-kampe via livestream hos bookmakeren bet365 i sæsonen 2019/20. Det er ikke alle kampe fra de to pokalturneringer som vises, men der er selvfølgelig altid fokus på de mest spændende kampe i hver runde i de to største engelske pokalturneringer.

For at kunne live streame EFL og FA Cup hos bet365, skal du først og fremmest være fyldt 18 år. Derudover skal du være aktiv kunde, hvilket betyder, at din konto ikke må være tom for penge, eller at du skal have spillet et væddemål hos bookmakeren indenfor de seneste 24 timer.

Forskellige I.P. Restriktioner gælder også for livestream af EFL Cup og FA Cup hos bet365. Livestreams kan altså være tilgængelige i nogle lande og utilgængelige i andre.

Sådan ser du EFL/FA Cup Livestream hos bet365

  1. Log ind hos bet365.dk
  2. Sørg for at du har penge på kontoen, eller har spillet indenfor de sidste 24 timer.
  3. Find Live Billeder i menuen og den EFL/FA Cup kamp du ønsker at se.

Se EFL og FA Cup her >>

* R/v gælder for streaming | I.P. Restriktioner | +18 Spil Ansvarligt

 

Live stream EFL Cup og FA Cup kampene gratis på nettet

Overholder du ovenstående krav for livestreaming hos bookmakeren, kan du altså kvit og frit logge ind og se kampene fra EFL Cup og FA Cup gratis på nettet. Der live streames i ganske fin kvalitet hos bookmakeren, og der findes tekniske løsninger som kan flytte billedet fra din PC-skærm til dit fjernsyn, hvis du ønsker at se streamet i et større format.

Det er også muligt, at live streame EFL og FA Cup  kampene på sin mobil eller tablet, hvor du selvfølgelig også altid har de seneste live odds på kampene lige ved hånden. Udover at du selvfølgelig skal være en aktiv kunde hos bet365 for at EFL/FA Cup livestream, er det altså 100% gratis at se kampene på nettet. Der er nemlig ingen gebyrer for at se Live Billeder hos bookien, og der trækkes ingen penge fra din konto, når du streamer.

Læs mere om at live streame på nettet >

 

Kan man se EFL Cup og FA Cup i TV?

Engelsk fodbold har generelt altid været en modevare i dansk sportspresse og TV. I generationer har vi danskere kunnet følge de drabelige opgør i de engelske pokalturneringer på tætteste hold på sofaen hjemme i stuen, og således er det også i år, når de mange TV-stationer som tilsammen dækker Premier League, også blænder op for spredt dækning af EFL Cup og FA Cup i denne sæson.

Hold øje med dit normale TV Program for sport i fjernsynet for at se, hvilke TV-kanaler som dækker de næste kampe i kalenderen fra EFL Cup og FA Cup i England.

Der er nærmest altid spændende opgør på plakaten i de to pokalturneringer, for det er ofte Davids kamp mod Goliat, når lavere rangerende hold tørner sammen med de store hold fra Premier League. Og i modsætning til mange andre lande i Europa, hvor pokalturneringerne betyder mindre i det store billede, så er EFL Cup og - i særlig grad - FA Cup yderst prestigefyldte trofæer for klubberne i England. FA Cup er klart det største og mest eftertragtede af de to turneringer, men EFL Cup er bestemt også et eftertragtet trofæ, da begge turneringer giver adgang til europæisk fodbold i næste sæson.