US Open 2018: Se odds og live stream kampene på nettet her

28. august 2020

US Open 2020: Se odds og live stream kampene på nettet her

Se US Open odds på Novak Djokovic og favoritterne i Herre- og Damesingle i US Open 2020 i tennis! Læs også hvordan du har mulighed for at se US Open med livestream på nettet.

US Open banker på døren som sæsonens anden Grand Slam turnering i tennis, og den første af sin slags siden coronaen brød ud. US Open 2020 spilles på USTA Billie Jean King National Tennis Center i New York fra d. 31. august til d. 13. september. Turneringen er som følge af netop corona lavet en helt del op, hvilket du kan læse mere op længere nede på siden. 

I denne optakt går vi tæt på US Open favoritterne, og ser på bookmakernes vinder odds på de mest spændende navne i både Herre- og Damesingle før turneringsstarten. En turnering, der bl.a. på herresiden kommer til at bære præg af både Nadal og Federers fravær. Vi anbefaler bookmakeren bet365 til odds på US Open, for bet365 har et stort udvalg af bl.a. live odds på US Opens kampe samt muligheden for at se med direkte på livestream*.

Spil på US Open hos bet365.dk*

* R/v gælder for livestream | +18 Spil Ansvarligt

US Open 2020 optakt: Markante fravær og flere ændringer i strukturen før start 

US Open 2020 løber af stablen i september måned på de velkendte baner i USTA Billie Jean King National Tennis Center i New York. Hvor der normalt er liv og glade dage både udenfor og indenfor på banerne, bliver tingene anderledes i årets udgave, der er den 140. udgave af mesterskabet. Her bliver turneringen spillet uden tilskuere, ligesom det finder store ændringer afsted i forhold til den normale afvikling. Heriblandt er kvalifikationen til hovedturneringen aflyst, ligesom mixed-double er aflyst og man har reduceret herredouble og damerækkerne fra 64 par til 32 par. 

Inde på banen kommer spillerne også til at mærke til de anderledes omgivelser foruden manglen på tilskuere. Årets turnering bliver nemlig spillet uden linjedommere på 11 af de i alt 13 arenaer, som der spilles på. I stedet vil boldene blive dømt inde eller ude af Hawk-Eye systemet, som i mange år har været en del af de store turneringen, men altså ikke som erstatning for linjedommerne, der kun vil være til stede på Arthur Ashe Stadium og Louis Armstrong Stadium, der er de to største baner.  

Arrangørerne af US Open må skæve langt efter flere af profilerne, der har valgt at aflyse årets turnering som følge af Covid-19. På herresiden er en Grand Slam turnering uden både Roger Federer og Rafael Nadal for første gang siden 1999 en kendsgerning, efter de to verdensstjerner har meldt afbud. På kvindesiden har verdensetter Ashleigh Barty meldt afbud, sammen med ranglistens nummer fem, ukraineren Elina Svitolina, og nummer syv, hollænderen Kiki Bertens. Alle har de brugt den samme grund til deres afbud, nemlig den manglende sikkerhed ved at rejse rundt i verdenen på nuværende tidspunkt.  

Dermed ligner Novak Djokovic en kæmpe favorit på herresiden til at snuppe hans Grand Slam titel nummer 18. De seneste 13 Grand Slam titler siden US Open i 2016 er således vundet af enten Djokovic (5), Nadal (5) eller Roger Federer (3). Lige nu står Djokovic til odds 1.83 på at vinde turneringen med Daniil Medvedev som den næststørste favorit til odds 7.50. På kvindesiden er Serena Williams (23) er kun en enkelt Grand Slam titel fra at tangere Margarat Courts 24 titler. I US Open har Serena vundet seks gange tidligere, og tror du den 38 årige stjerne kan vinde igen, er der odds 6.50 at hente hos bet365.dk. 

Spil på US Open hos bet365.dk*

Odds på vinderne af US Open 2020

US Open 2020 begynder d. 31. august, og allerede nu kan du spille på dine favoritter i både Herre- og Damesingle, hvor henholdsvis Rafael Nadal og Bianca Andreescu er regerende mestre. Ingen af de to stiller dog til start i årets turnering, så der skal med garanti findes en ny vinder. 

Se US Open odds på vinderne her fra bookmakeren bet365, og besøg bookmakeren for de nyeste og opdaterede vinder odds på Herre- og Damesingle under hele US Open 2020.

Herresingle US Open: Vinder Odds
Spiller Odds
Novak Djokovic 1.83
Daniil Medvedev 7.50
Dominic Thiem 8.50
Stefanos Tsitsipas 9.00
Alexander Zverev 23.00
Milos Raonic 26.00
Roberto Bautista-Agut 34.00
Andrey Rublev 41.00
Matteo Berrettini 41.00
Andy Murray 67.00
Se flere odds hos bet365 >>
Damesingle US Open: Vinder Odds
Spiller Odds
Serena Williams 6.50
Naomi Osaka 6.50
Karolina Pliskova 13.00
Garbine Muguruza 17.00
Aryna Sabalenka 19.00
Johanna Konta 19.00
Sofia Kenin 19.00
Elise Mertens 21.00
Anett Kontaveit 21.00
Madison Keys 21.00
Se flere odds hos bet365 >>

 

Se US Open kampene på livestream på nettet

Igen i år vil der være mulighed for at livestreame udvalgte kampe fra US Open på nettet hos bookmakeren bet365. 

US Open livestream virker både på PC, mobil og tablet, og giver dig timevis af top-tennis direkte fra Billie Jean King National Tennis Center i New York.

Se masser af US Open kampe på livestream på nettet med en aktiv bookmaker konto hos bet365.dk, hvor du finder streams til kampene under Live Billeder i menuen, når du er logget ind på din aktive spilkonto hos bookmakeren.

Med "aktiv konto" forstås, at din konto ikke må være tom for penge, eller at du skal have placeret et væddemål indenfor de seneste 24 timer. Overholder du bookmakerens livestream krav, er det gratis at livestreame US Open og dermed mulighed for at følge Djokovic og Serena Williams i deres jagt på et ny Grand Slam trofæ til samlingen. 

Livestream US Open >

* R/v gælder for livestream | I.P. Restriktioner | +18 Spil Ansvarligt