Socialdemokratiet: Odds ved Folketingsvalget i 2019

Socialdemokratiet: Odds ved Folketingsvalget i 2019

Socialdemokraterne er favoritter til at vinde Folketingsvalget i 2019, og dermed danne næste regering i Danmark. Se odds på Socialdemokratiet ved Folketingsvalget i 2019 her.

Få overblik over odds på Socialdemokratiet i denne artikel, hvor vi ser nærmere på spilmuligheder og odds på partiet ved det kommende Folketingsvalg i 2019 hos bookmakerne.

Hos Danske Spils Oddset er der i skrivende stund flest odds på Folketingsvalget, og forneden har vi samlet oddsene på socialdemokraterne hos bookmakeren. Bemærk at valg-odds er genstand for ændringer, og at odds på Socialdemokratiet, og partiets spidskandidater, kan have ændret sig hos Oddset.

Valg 2019: Odds på Socialdemokratiet

Odds på Socialdemokratisk Statsminister
Mette Frederiksen Odds 1.22
Odds på Socialdemokratiet i Regering
Socialdemokratiet Odds 1.75
Socialdemokratiet + SF Odds 5.00
Socialdemokratiet + SF + Rad. V. Odds 13.00
Socialdemokratiet + Rad. V. Odds 20.00
Hvor mange % stemmer får Socialdemokratiet?
Socialdemokratiet får under 28,0% af stemmerne Odds 1.85
Socialdemokratiet får over 28,0% af stemmerne Odds 1.90

 

Spil hos Oddset >>

* Odds på Socialdemokratiet kan ændre sig. +18. Henvisningslink

Odds på Socialdemokratisk Statsminister

Den socialdemokratiske spidskandidat til stillingen som Danmarks næste Statsminister hedder Mette Frederiksen, og hun kan i øjeblikket spilles til odds 1.22. Tidligere har oddset været mindst 1.75 på Mette Frederiksen, så oddserne har altså allerede peger kraftigt på, hvem der skal overtage Statsministerposten efter Lars Løkke Rasmussen.

Meget kan endnu ske i den kommende valgkamp, og helt frem til valgstederne lukker, og det er på ingen måder givet, at det bliver Mette Frederiksen, som ender med at være Statsminister i Danmark efter Folketingsvalget i 2019, trods det lave odds hos bookmakerne.

Odds på Socialdemokratisk regering

Når det kommer til odds på Socialdemokratiet i regering efter valget, er der meget der tyder på, at Socialdemokraterne får lov at danne regering alene. I hvert fald er der odds 1.75 på at Socialdemokratiet alene danner regeringen, mens der er odds 5.00 på, at Soc. Dem. og Socialistisk Folkeparti udgør Danmarks næste regering efter valget.

Skal Socialdemokratiet også bruge det Radikale Venstres støtte til at danne regering, stiger oddset straks gevaldigt. F.eks. er der nu odds 20.00 på, at det bliver socialdemokraterne og Morten Østergaards Radikale Venstre som danner regering i Danmark i den kommende regeringsperiode.

Stemmeprocent: Hvor mange stemmer på Liste A?

Ser vi på stemmeprocenten, og hvor mange der rent faktisk ender med at sætte deres kryds ved Liste A på valgdagen, har Danske Spils oddssættere sat linjen ved 28% i skrivende stund. Det er altså den Over/Under linje man skal gætte, og her er der p.t. odds 1.85 på Under 28%, mens der er odds 1.90 på Over 28%.

Ved det seneste folketingsvalg i 2015 fik Socialdemokratiet i alt 924.940 stemmer, hvilket udgjorde 26,3% af det samlede stemmeantal ved valget. Der skal altså være tale om en markant fremgang for Mette Frederiksens parti, hvis man skal slå bookmakerens linje på 28% af stemmerne.

Danske Spil har en lang række odds på Folketingsvalget, og disse odds og markederne er genstand for ændringer hele vejen frem til valgudskrivelsen og selve valget er afviklet. Hold derfor et vågent øje med oddsenes udvikling hos Danske Spil, hvis du vil score dig et godt odds på Socialdemokratiet eller et af Danmarks øvrige partier ved det kommende Folketingsvalg i 2019.

Spil hos Oddset >>

* Odds på Socialdemokratiet kan ændre sig. +18. Henvisningslink