Alle lande ved VM i fodbold

Alle lande ved VM i fodbold

Dan dig et overblik over alle deltagende lande ved VM i fodbold anno 2018. Danmark er med blandt de 32 nationer, som skal kæmpe om VM-trofæet i Rusland.

Vi stiller skarpt på alle 32 lande ved VM i fodbold 2018 i vores VM guide og optakt til sommerens store slutrunde i Rusland.

Forneden kan du se en oversigt over alle lande ved VM i fodbold, og klikker du dig ind på et land, kan du se det pågældende lands spillertrup og læse mere om holdet før slutrunden.

Odds på VM 2018 hos bet365
Du kan spille odds på VM i fodbold hos bookmakeren bet365, som er et af verdens største spilleselskaber, og som har dansk licens hos Spillemyndigheden.

I øjeblikket tilbydes nye kunder en odds bonus på op til 1000 kr., og bonussen kan bruges til at oddse på VM kampene denne sommer. Læs mere om betingelserne for odds bonussen hos bet365.

bet365 Bonus: 100% op til
1000 DKK
Spil på VM hos bet365 >>

* R/v gælder for bonus | Henvisningslink | Spil Ansvarligt | +18

 

Klik her for at se alle odds på VM 2018 i fodbold >

Alle lande ved VM 2018 i Rusland

Herunder kan du se alle deltagende lande ved verdensmesterskabet i fodbold i alfabetisk rækkefølge.

Klik på landet for at læse mere om truppen og vejen til VM:

Argentina Australien
Belgien Brasilien
Colombia Costa Rica
Danmark Egypten
England Frankrig
Iran Island
Japan Kroatien
Marokko Mexico
Nigeria Panama
Peru Polen
Portugal Rusland
Saudi-Arabien Schweiz
Senegal Serbien
Spanien Sverige
Sydkorea Tunesien
Tyskland Uruguay

 

 

32 af 209 lande er klar til VM

Vejen til Rusland har været lang for alle hold, med undtagelse af de selvskrevne værter naturligvis. 209 lande startede for to år siden deres kvalifikation for en plads ved VM 2018 i Rusland, og nu er de 32 lande fundet, som skal deltage i det kommende verdensmesterskab i fodbold.

Der er blevet spillet i seks forskellige forbund, som tilsammen omfavner alle verdens lande under FIFA. I alt er der blevet spillet 868 kvalifikationskampe på tværs af de seks kontinenter, og der er blevet scoret 2454 mål, hvilket giver et snit lige under tre mål pr. kamp.

Europa er det stærkest repræsenterede kontinent ved VM med hele 14 deltagende lande - heriblandt selvfølgelig Danmark. Herunder kan du se hvor mange nationer - og hvilke - er kvalificeret fra hvert kontinent:

Afrika (CAF) - 5 lande

 

Asien (AFC) - 5 lande

 

Europa (UEFA) - 14 lande

 

Mellem- & Nordamerika (CONCACAF) - 3 lande

 

Sydamerika (CONMEBOL) - 5 lande