Alternativet Odds - Spil på Liste Å til Folketingsvalget 2019

Alternativet Odds - Spil på Liste Å til Folketingsvalget 2019

Alternativet (Liste Å) er klar til at omskrive Grundloven, og pege på deres egen politiske leder som Statsminister. Læs om odds på Alternativet til Folketingsvalget i 2019 her.

Odds på Alternativet til Folketingsvalget i 2019

Odds på Alternativet Statsminister
Uffe Elbæk Odds 40.00
Odds på Alternativet i Regering
Socialdemokratiet + SF + Enhedslisten + Radikale Venstre + Alternativet Odds 40.00
Hvor mange % stemmer får Alternativet?
Alternativet får under 3,75% af stemmerne Odds 1.75
Alternativet får over 3,75% af stemmerne Odds 2.00

 

Spil hos Oddset >>

* Odds på Alternativet kan ændre sig. +18. Henvisningslink

Odds på Alternativet Statsminister

Alternativet partileder, Uffe Elbæk, giver odds 40.00 som Danmarks kommende Statsminister. Uffe Elbæk har tidligere været Kulturminister i Danmark fra 2011-2012, og pegede allerede i 2018 på sig selv som Statsminister efter det kommende Folketingsvalg i 2019:

"Jeg peger på mig selv. Alternativet peger på os selv. [..] Jo, der er nok nogle, der vil trække på smilebåndet. Men jeg har helt deja-vu fra dengang, jeg stod til et pressemøde den 27. november 2013 og præsenterede Alternativet. Der blev vi dømt fuldstændig ude. Kommentatorerne sagde, at vi havde 0,0001 procent chance for at komme i Folketinget ved valget i 2015. Men det gjorde vi jo. Og jeg tror, det er den samme form for radikalitet, der er i den her udmelding", sagde Uffe Elbæk til DR.

Odds på Alternativet i Regering

Hos Danske Spils Oddset er der endnu kun ét marked for odds på Alternativet i Regering efter valget, og her kan man score sig et odds 40.00 på en bred rød regering bestående af Socialdemokratiet, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten, Radikale Venstre og Alternativet.

Stemmeprocent: Hvor mange stemmer på Liste Å?

Ved det seneste valg i 2015 fik Liste Å 4,8% af stemmerne (168.788 i alt), men ser ud til at gå kraftigt tilbage ved det kommende valg efter en lang række kontroversielle sager og udmeldinger fra partiet. Alternativet har i de seneste dage bl.a. slået på tromme for en ændring af Grundloven, som vil give udlændinge i Danmark mulighed for at stemme ved Folketingsvalg, uden at være danske statsborgere.

Hvor mange vælgere der bakker op om Uffe Elbæks parti, og forslag som ovenstående, får vi at se ved det kommende Folketingsvalg i 2019. Danske Spils oddssættere vurderer i øjeblikket, at Over/Under linjen skal sættes ved 3,75%, og at Liste Å er større favorit til at få færre end 3,75% af stemmerne. Det giver odds 1.75 mod odds 2.00 på Over 3,75% af stemmerne.

Mens Rød Blok generelt er gået markant frem i alle meningsmålinger ift. seneste Folketingsvalg, står Alternativet altså til at miste stemmer, og det kan måske være en indikation på, at partiet har mistet mange af sine støtter i de senere år.

Spil hos Oddset >>

* Odds på Alternativet kan ændre sig. +18. Henvisningslink