Venstre: Odds ved Folketingsvalget i 2019

Venstre: Odds ved Folketingsvalget i 2019

Se odds på partiet Venstre i det kommende Folketingsvalg i 2019 her. Bliver Lars Løkke Rasmussen Statsminister igen, kommer Venstre i regering og hvor høj bliver stemmeprocenten på Venstre?

Få overblik over odds på Venstre i denne artikel, hvor vi ser nærmere på spilmuligheder og odds på partiet ved det kommende Folketingsvalg i 2019 hos bookmakerne.

Hos Danske Spils Oddset er der i skrivende stund flest odds på Folketingsvalget, og forneden har vi samlet oddsene på Venstre hos bookmakeren. Bemærk at valg-odds er genstand for ændringer, og at odds på Venstre, og partiets spidskandidater, kan have ændret sig hos Oddset.

Valg 2019: Odds på Venstre

Odds på Venstre Statsminister
Lars Løkke Rasmussen Odds 3.90
Odds på Venstre i Regering
Venstre Odds 20.00
Venstre + DF + Konservative Odds 13.00
Venstre + DF Odds 14.00
Venstre + Liberal Alliance + Konservative Odds 25.00
Hvor mange % stemmer får Venstre?
Venstre får under 18,5% af stemmerne Odds 1.80
Venstre får over 18,5% af stemmerne Odds 1.95

 

Spil hos Oddset >>

* Odds på Venstre kan ændre sig. +18. Henvisningslink

Odds på Venstre Statsminister

Lars Løkke Rasmussen er i gang med sin 3. periode som Statsminister i Danmark, men skal man tro oddsene på Lars Løkke som Statsminister efter Folketingsvalget i 2019, bliver der ikke tale om en 4. periode. Skulle Lars Løkke tabe Folketingsvalget, får han altså ikke lov at skrive sig ind i et historisk selskab over tidligere statsministre, som har ledet landet i mindst fire regeringsperioder. Listen over det selskab tæller i øvrigt Adam Wilhelm Moltke, Thorvald Stauning, Anker Jørgensen, Poul Schlüter og Poul Nyrup Rasmussen.

Meget kan dog nå at ske endnu for Venstre og Lars Løkke Rasmussen i den kommende valgkamp, og lige nu kan man få odds 3.90 på Lars Løkke Rasmussen som Danmarks næste Statsminister hos Oddset.

Odds på Venstre i Regering

VLAK-regeringen står overfor en udskiftning ved Folketingsvalget i 2019, hvis man skal tro prognoserne før valgkampen for alvor er gået i gang. Der er således høje odds at hente på at Venstre kommer i regering efter det næste valg.

Det mest tænkelige scenarie iflg. Danske Spils oddssættere er lige nu, at det bliver en Venstre regering i alliance med Dansk Folkeparti og Konservative. Det vil udløse odds 13.00, mens det eksempelvis giver pengene 20 gange igen, hvis Venstre ender med at danne regering alene efter valget.

Stemmeprocent: Hvor mange stemmer på Liste V?

Ved Folketingsvalget i 2015 fik Venstre, Danmarks Liberale Parti i alt 685.188 stemmer, hvilket svarede til 19,5% af de samlede stemmer på valgdagen. Venstre står iflg. prognoserne til at gå tilbage ved det kommende valg, og derfor er Over/Under-linjen for odds på stemmeprocenten på Venstre sat ved 18,5% af stemmerne netop nu.

Her er Venstre lige nu favorit til at gå Under 18,5% af stemmerne til odds 1.80, mod odds 1.95 på Over 18,5% af stemmerne. Denne linje, og de øvrige odds på Venstre ved Folketingsvalget i 2019, er genstand for ændringer hos Danske Spils Oddset. Vi anbefaler, at man besøger bookmakeren for de altid opdaterede odds og markedet på det næste Folketingsvalg i Danmark.

Spil hos Oddset >>

* Odds på Venstre kan ændre sig. +18. Henvisningslink