VM 2018 tilbud: Bonusser, freebets og konkurrencer til VM i fodbold

29. juni 2018

VM 2018 tilbud: Bonusser, freebets og konkurrencer til VM i fodbold

VM i fodbold 2018 banker på døren, og bookmakerne er klar med VM tilbud om bonusser, freebets og gratis konkurrencer til odds-spillerne. Læs om de bedste VM 2018 tilbud her!

Leder du efter et godt tilbud hos en ny bookmaker til VM 2018, kan du indstille din søgen nu. Vi har nemlig samlet de bedste bookmaker tilbud om særlige VM-bonusser, freebets og konkurrencer til VM i fodbold 2018 forneden.

Odds på VM 2018 hos bet365
Du kan spille odds på VM i fodbold hos bookmakeren bet365, som er et af verdens største spilleselskaber, og som har dansk licens hos Spillemyndigheden.

I øjeblikket tilbydes nye kunder en odds bonus på op til 1000 kr., og bonussen kan bruges til at oddse på VM kampene denne sommer. Læs mere om betingelserne for odds bonussen hos bet365.

bet365 Bonus: 100% op til

1000 DKK

Spil på VM hos bet365 >>

* R/v gælder for bonus | Henvisningslink | Spil Ansvarligt | +18

 

Aktuelle VM 2018 tilbud hos bookmakerne

Klik og læs mere om ønskede VM 2018 tilbud forneden:

 

betfair VM tilbud: Odds 70.00 på Danmark-sejr mod Kroatien

Hos bookmakeren betfair kan nye kunder spille 10 kr. til et forhøjet odds 70.00 på Danmark-sejr mod Kroatien i 1/8-finalen ved VM.

Man skal mindst indbetale 100 kr. for at få penge ind på kontoen hos betfair, men kan altså kun spille 10 kr. på det normale odds på dansk sejr, og få det boostet til odds 70.00. Man må selvfølgelig gerne spille mere på Danmark, men kun 10 kr. tæller til odds 70. Gevinsten udbetales delvist som kontanter og bonus.

Læs mere om tilbuddet her, eller besøg bookmakeren via knappen forneden, som indeholder den automatiske promokode til tilbuddet.

Få odds 70.00 på Danmark her >>

* Regler og vilkår gælder | Henvisningslink | +18 Spil Ansvarligt

 

LeoVegas VM tilbud: Freebets og leaderboard-konkurrence

Leovegas sport VM konkurrence med 1 million i præmiepulje

LeoVegas er klar med en moppedreng af et VM 2018-tilbud, for her kan du både spare freebets op OG deltage i kampen om en million kroner til vinderne på leaderboardet.

Du optjener løbende freebets efterhånden som du placerer kvalificerende væddemål, og det kræver i alt 50 kvalificerende væddemål for en plads i slutrundefinalen, som afvikles sideløbende med VMs knockout-kampe.

Læs mere om LeoVegas' VM 2018-tilbud her, eller besøg bookmakeren via knappen forneden for alle detaljer om freebets og leaderboard-konkurrence.

Besøg LeoVegas Sport her >>

* R/v gælder | +18 Ansvarligt Spil

 

Oversigt: Bookmakernes bedste VM 2018 bonusser

Har du ikke en bettingkonto hos en bookmaker i forvejen, eller ønsker du slet og ret at prøve dit held af ved en ny bookmaker, kan du med stor sandsynlighed score dig en VM-bonus ved at skifte bookie.

De fleste bookmakere i Danmark tilbyder nemlig en bonus ved oprettelse og indbetaling til en ny konto, og det gælder selvfølgelig også under VM 2018 i Rusland, hvorfor du med rette kan kalde samtlige bonusser lige nu for VM 2018-bonusser.
[bonussidebar]
Listen indeholder henvisningslinks til bookmakerne. Listen er ikke en officiel liste, men oddsforum.dks mening og oplevelser. Regler og vilkår gælder for bonusser | Spil ansvarligt | +18 |

 

Freebet-tilbud til VM i fodbold

Hvis du leder efter Freebet-tilbud til VM i fodbold, kommer du formentlig ikke til at lede længe, når VM først går i gang i Rusland d. 14. juni. Alle bookmakerne i Danmark har nemlig for vane at spytte freebet-tilbud ud på samlebånd, når de store slutrunder i fodbold er i gang.

Ligesom med bonusser og konkurrencer vedrørende VM i fodbold, opdaterer vi naturligvis også med aktuelle freebet-tilbud hos bookmakerne både før og under VM 2018 i vores oversigt over aktuelle VM 2018 tilbud her.

 

Gratis VM 2018-konkurrencer

De bedste tilbud i denne verden er selvfølgelig gratis. Det gælder også for VM 2018 tilbuddene, hvor flere bookmakere allerede har meldt sig ind i kampen med gratis VM 2018 konkurrencer. NordicBet og Unibet er blandt dem der er tidligt ude med quiz-lignende konkurrencer, hvor du ganske gratis kan udfylde en kupon, og være med i kampen om millioner af kroner.

Gratis konkurrencer kræver som regel, at du ejer en bettingkonto hos den pågældende bookmaker, og gør du ikke det i forvejen, kan du selvfølgelig benytte dig af deres aktuelle VM bonus-tilbud, når du indbetaler penge første gang.

 

Bookmakernes bedste VM 2018 tilbud - hele slutrunden

Verdensmesterskabet i fodbold er et af de største sportskulturelle tilløbsstykker i verden, og det går alt andet end stille for, når VM i fodbold ruller af stablen. Således også hos bookmakerne, som selvfølgelig er klar til at tilbyde særligt gunstige tilbud under VM-slutrunderne.

Her på oddsforum.dk dækker vi VM 2018 tæt og helt til døren, med optakter med spilforslag og odds på samtlige kampe under VM, men vi holder også et vågent øje med bookmakernes tilbud, og bringer dig de bedste VM-tilbud og konkurrencer her på siden.

Vi opdaterer naturligvis løbende under VM i fodbold, så du ikke risikerer at gå glip af et lukrativt VM-tilbud hos en af de danske bookmakere. Hold blot øje med overblikket over aktuelle VM 2018-tilbud her.

Annonce: