Algeriet - Nigeria odds: Spilforslag til African Nations Cup semifinale

12. juli 2019

Algeriet - Nigeria odds: Spilforslag til African Nations Cup semifinale

Paul Onuachu og Nigeria-mandskabet er underdogs, når de møder Algeriet i African Nations Cup semifinalen som spilles søndag d. 14. juli kl. 21.00 dansk tid. Se odds på Algeriet - Nigeria og vores spilforslag til kampen i optakten her.

Algeriet - Nigeria odds
Algeriet Uafgjort Nigeria
2.15 3.00 3.80
Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink
Kampstart 21:00 - Søndag d. 14/7 2019
TV & Stream Vises ikke på dansk TV

 

Algeriet - Nigeria optakt

Vi er fremme ved semifinalerne ved årets African Nations Cup, som spilles søndag aften. Det sidste opgør står mellem Algeriet og Nigeria og har kick off søndag d. 14. juli kl 21:00. Her skal Paul Onuachu og resten af Nigeria-holdet forsøge at besejre Algeriet i semifinalen.

Algeriet er favoritter i semifinalen med odds 2.15 på en sejr hos bet365. Algeriet har gjort rent bord indtil videre, hvor det er blevet til fem sejre i fem forsøg. I 1/8 finalerne blev Guinea slået med 3-0, mens Algeriet måtte ud i forlænget spilletid mod Elfenbenskysten i kvartfinalen, før billetten til semifinalen blev sikret. Algeriet er sammen med Senegal de store favoritter til at vinde turneringen hos bookmakerne. Det er ikke så overraskende, når man løber ned over Algeriets trup, der primært består af spiller som til dagligt spiller i europæiske klubber. Heriblandt holdets største stjerne i Riyad Mahrez, der til dagligt spiller i Manchester City og står noteret for to mål indtil videre i turneringen. Algeriet ser dog ud til at må undvære Sofiane Feghouli og Youcef Atal, da begge blev udskiftet med skader i kvartfinalen. Begge spillere er meldt tvivlsomme til semifinalen.

Nigeria med FCM-spilleren Paul Onuachu i truppen har ligesom Algeriet spillet en flot turnering. Fire sejre i fem kampe er det blevet til, hvor eneste nederlag faldt mod Madagaskar i gruppespillet. I 1/8 finalerne vandt Nigeria med 3-2 over Cameroun, og senest blev det til en 2-0 sejr over Sydafrika i kvartfinalen. Nigeria har vundet turneringen tre gange før, senest i 2013. Det er derfor heller ikke nyt for dem at stå i en semifinale. Nigerias hold består primært af spillere, som har adresse i europæiske klubber, hvor den største stjerne er Arsenal spilleren Alex Iwobi. Holdets topscorer er dog Odion Ighalo, som står noteret for tre scoringer.

Spilforslag: Ingen vinder i ordinær spilletid

Odds kan ændre sig. +18 Spil Ansvarligt. Henvisningslink

Semifinalen mellem Algeriet og Nigeria, ligner ligesom den anden semifnale en tæt affære. Vi spår også her gode chancer for at vi skal ud i forlænget spilletid, før vi har fundet en vinder som kan booke en billet til finalen.

Kampene har været tæt ved African Nations Cup. Selvom vi hælder en lille smule til Algeriet, så har Nigeria haft en dags mere restitution, samtidig med at Algeriet var ude i forlænget spilletid mod Elfenbenskysten. Disse ting tæller til Nigerias fordel, ligesom de tidligere indbyrdes møder, også taler Nigerias vej.

H2H er det Nigeria som har overtaget med fire sejre i de seneste fem indbyrdes møder. Med kampe tilbage i 2004 og 2005, skal man dog passe på med at tillægge disse kampe alt for stor betydning. Vi satser på at alt fortsat står lige efter 90 minutter, og vi skal ud i forlænget spilletid. Der er odds 3.00 hos bet365 på at kampen ender uafgjort i ordinær spilletid.

Spil hos bet365.dk >>

Odds kan ændre sig. +18 Spil Ansvarligt. Henvisningslink