Cameroun - Guinea-Bissau spilforslag: De Ukuelige Løver sejrer sikkert

25. juni 2019

Cameroun - Guinea-Bissau spilforslag: De Ukuelige Løver sejrer sikkert

De forsvarende African Nations Cup-mestre fra Cameroun åbner i dag deres titelforsvar i Gruppe D mod Guinea-Bissau. Se vores spilforslag til Cameroun - Guinea-Bissau i optakten her.

Cameroun - Guinea-Bissau odds
Cameroun Uafgjort Guinea-Bissau
1.50 3.60 8.00
Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink
Kampstart 19:00 - Tirsdag d. 25/6 2019
TV & Stream Livestream på bet365
* R/v gælder | I.P. Restriktioner | +18 Spil Ansvarligt | www.ludomani.dk

 

Spilforslag: Cameroun åbner titelforsvaret med sikker sejr over Guinea-Bissau

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

African Nations Cup anno 2019 startede fredag d. 21. juni, og vi er nu nået til første runde-kampene i Gruppe F der huser Cameroun, Ghana, Benin og Guinea-Bissau. Her åbner de forsvarende African Nations Cup-mestre fra Cameroun deres titelforsvar mod Guinea-Bissau, og det ligner på papiret en sikker sejr til "De Ukuelige Løver".

Landstræneren hos Cameroun er den legendariske Clarence Seedorf, som tidligere har trænet AC Milan, kinesiske Shenzhen F.C. og senest Deportivo La Coruna, og den hollandske træner har taget et særdeles offensivt mandskab med sig til African Nations Cup i Egypten med hele 8 angribere i truppen. Blandt dem er den tidligere AaB'er Christian Bassogog, som sammen med Clinton N'Jie formentlig bliver angriberne der skal holdes øje med hos modstandernes forsvar.

I åbningskampen står Camerouns løver overfor Guinea-Bissau, som Cameroun også havde fornøjelsen af i gruppespillet for 2 år siden i denne turnering. Dengang bragte Guinea-Bissau sig i front med 0-1, men i 2. halvleg fik Cameroun vendt kampen til en 2-1 sejr. Guinea-Bissaus trup består primært af spillere, som til dagligt slår deres folder i Europa. De fleste gør sig i portugisisk fodbold, men det skorter på velkendte navne i truppen. Holdets anfører, den 26-årige Zezinho Djafal, spiller til dagligt for FK Senica i Slovakiet, og er sammen med målmand Jonas Mendes spillerne med flest kampe for landsholdet - nemlig 32.

Generelt skorter det på erfaring på landsholdsniveau i Guinea-Bissaus trup, og forsvaret så ikke prangende ud i kvalifikationen til denne African Nations Cup. Her lukkede Guinea-Bissau mål ind i tre af deres sidste fem kvalifikationskampe, bl.a. mod Mozambique, og det er forsvaret som angives som holdets svageste punkt. Det bør Cameroun kunne udnytte til at sikre sig en god start på titelforsvaret med en sikker sejr her.

Vores spilforslag til kampen mellem Cameroun og Guinea-Bissau bliver en handicap-sejr til Cameroun. Hos bet365 er der odds 2.50 på Cameroun -1,5 mål, hvilket altså betyder, at mestrene skal vinde med f.eks. 2-0 for at væddemålet giver gevinst.

Spil hos bet365.dk >>

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink