Senegal - Tunesien odds: Spilforslag til African Nations Cup semifinale

12. juli 2019

Senegal - Tunesien odds: Spilforslag til African Nations Cup semifinale

Senegal er favoritter, når de møder Tunesien i African Nations Cup første semifinale, som spilles søndag d. 14. juli kl. 18.00 dansk tid. Se odds på Senegal - Tunesien og vores spilforslag til kampen i optakten her.

Senegal - Tunesien odds
Senegal Uafgjort Tunesien
2.15 3.00 3.80
Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink
Kampstart 18:00 - Søndag d. 14/7 2019
TV & Stream Vises ikke på dansk TV

 

Senegal - Tunesien optakt

Tingene spidser til ved African Nations Cup, hvor vi er fremme ved semifinalerne. Her står den første semifinale mellem Senegal og Tunesien søndag aften kl 18:00. Et opgør, hvor to af de store favoritter til at vinde turneringen mødes, og et opgør mellem to mandskaber der kommer ind til semifinalen med en god form.

Senegal er inden slutrunden udråbt som en af de store favoritter til turneringen. Senegal har dog ikke været i stand til at vinde African Nations Cup siden 2002. Senegals hold består af flere profiler, der til dagligt spiller rundt om i store klubber i Europa. Heriblandt spillere som Koulibaly (Napoli), Sane (Schalke) og Mané (Liverpool), som blot er en håndfuld af spillere, med en stor erfaring i bagagen. Senegal sluttede som 2'er i Gruppe C efter Algeriet. I 1/8 finalerne slog holdet Uganda med 1-0, mens Senegal vandt med 1-0 over Benin i kvartfinalen. På papiret ikke den sværeste vej til semifinalerne for Senegal. Derfor bliver opgøret mod Tunesien, altså den første rigtig store opgave for Mané og resten af Senegal mandskabet under slutrunden.

Tunesien kommer ind til semifinalen som ubejseret i deres seneste otte kampe. I gruppespillet sneg holdet sig videre med tre krydser, mens holdet også skulle ud i forlænget spilletid mod Ghana i 1/8 finalerne. I kvartfinalerne havde Tunesien dog ikke de store problemer mod Madagascar, som blev slået med 3-0. Tunesiens hold består primært af spillere, som spiller i den tunesiske liga, krydret med et par spillere som Khazri og Skhiri, der spiller i fransk fodbold. Tunesien har dog et rutineret hold, som også ses ved at de kun har lukket tre mål ind i turneringen.

Spilforslag: Tæt semifinale går i forlænget spilletid

Odds kan ændre sig. +18 Spil Ansvarligt. Henvisningslink

Både Senegal og Tunesien har set stærke ud indtil videre i turneringen, og vi forventer også en semifinale, hvor det bliver de små marginaler som bliver afgørende for, hvem der spiller sig i finalen. Her ser vi gode chancer for at opgøret kan gå ud i forlænget spilletid, især med tanke på at Tunesien har spillet fire ud af fem kampe ved turneringen uafgjort.

Senegal har kun lukket et mål ind i turneringen, og det er noget som taler imod spilforslaget her. Senegal har dog haft en overkommelig vej til semifinalerne, og det er altså først nu, at træner Aliou Cisse og resten af Senegal mandskabet for alvor kommer på en svær opgave. Vi satser på en tæt affære, og forsøger os derfor med ordinær spilletid ender uafgjort mellem Senegal og Tunesien til odds 3.00 hos Bet365. 

Både Senegal og Tunesien er kommet på måltavlen i fire ud af fem kampe ved turneringen. Begge hold har gode spillere i offensiven, og derfor satser vi også på at begge hold kommer på tavlen til odds 2.10. 

Spil hos bet365.dk >>

Odds kan ændre sig. +18 Spil Ansvarligt. Henvisningslink