AIK - IFK Norrköping spilforslag: Hjemmesejr i målrigt Allsvenskan-opgør

25. juni 2019

AIK - IFK Norrköping spilforslag: Hjemmesejr i målrigt Allsvenskan-opgør

AIK tager imod IFK Norrköping i Allsvenskan tirsdag d. 25. juni kl. 19.00, hvor vi tror på en hjemmesejr til "Gnaget". Læs spilforslag og se oddsene på AIK - IFK Norrköping forneden, som kan livestreames på nettet.

 AIK - IFK Norrköping odds
AIK Uafgjort IFK Norrköping
2.05 3.25 3.75
Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink
Kampstart 19:00 - Tirsdag d. 25/6 2019
TV & Stream Livestream hos Youbet
* R/v gælder | I.P. Restriktioner | +18 Spil Ansvarligt | www.ludomani.dk

 

AIK vs IFK Norrköping spilforslag: Hjemmesejr til odds 4.65

Den svenske Allsvenskan følger stadig kalenderåret med start i foråret og slutning frem mod juletiden, og derfor spilles der også her i sommermånederne i modsætning til de fleste andre ligaer i Europa. Der har dog netop været en lille sommerferie i Sverige, hvor den seneste spillerunde blev afviklet i begyndelsen af juni.

Vi er nået til 13. spillerunde, og de regerende svenske mestre fra AIK Stockholm blander sig igen i topstriden, dog 6 point efter Malmö. Det er primært takket været en stærk hjemmebane, at AIK igen er med fremme på en tredjeplads i tabellen. De seks første hjemmekampe i denne sæson har set fem AIK sejre og kun én uafgjort med en samlet målscore på 9-2, og Gnaget har således ikke tabt hjemme på Friends Arena i denne sæson. Den seneste hjemmekamp, derbyet mod Hammarby, blev da også vundet med solide 2-0 på to mål af Sebastian Larsson.

IFK Norrköping, som har danske Rasmus Lauritsen i truppen, kommer dog til opgøret uden nederlag i de sidste seks udekampe i Allsvenskan, hvor fire er endt uafgjort og med to sejre. Det har været nogle målrige kampe med en samlet målscore på 10-9 til IFK Norrköping, som altså finder vejen til netmaskerne på fremmed græs, men også har haft svært ved at forsvare eget mål.

Vi tror mestrene fra AIK har hvad der skal til for at bryde gæsternes ubesejrede stime, men det bliver formentlig ikke uden at gæsterne også får prikket et mål i kassen. Der er et flot odds 4.65 på at AIK vinder kampen og begge hold scorer hos Youbet, hvilket bliver vores spilforslag til odds på AIK - IFK Norrköping.

Spil hos Youbet >

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink