Bookmakere i Danmark

Bedste Bookmakere: Topliste med danske bookies

Hvad er egentlig den bedste bookmaker? Hvem har det bedste udvalg på sport og live odds? Hvilken bookmaker har den bedste app, og hvor får man den bedste bonus?

Vi har gennemgået alle bookmakere med dansk licens, og taget forbehold for rigtigt mange parametre i vores jagt på de bedste danske bookmakere.

Se vores bookmaker-topliste forneden, eller klik her for alle bookmaker bonusser i Danmark.

Vores topliste over bedste bookmakere

Bookmaker Bonus Tilbud Gå Til Bonus
Betfair logo

Spil 200 kr, Få 600 kr.
Læs mere

Betfair
LeoVegas Sport Logo

Spil 1000 kr, Få 1000 kr. freebet
Læs mere

LeoVegas
Youbet Logo

100% bonus op til 1000 kr. på 1. indbetaling
Læs mere

Youbet

Siden indeholder henvisningslinks til bookmakerne. Listen er ikke en officiel liste men oddsforum.dks mening og oplevelser. Regler og vilkår gælder for bonusser | Spil ansvarligt | +18 |

 

Herover kan du se Oddsforum.dks Top 3-liste over de bedste danske bookmakere lige nu. Klik på læs mere for at læse mere om bonusserne, eller spring evt. direkte videre til velkomsttilbuddet..

LeoVegas og betfair er med helt fremme i feltet over de bedste bookmakere, da begge har et spændende bonus-tilbud til nye kunder.

LeoVegas scorer højt på vores liste grundet det store spiludvalg både før kampene starter og livespil. Deres loyalitets program som løbende giver tilbud til brugerne har vi vurderet højt, det er altid godt med lidt ekstra i form af bonusser og profit boosts.

betfair har altid været unik, og giver to typer af spilmuligheder. betfair har i mange år kun eksisteret, som spillebørs. En platform, hvor det at spille på sport blev gjort som handlen mellem brugerne. Det betyder, at det er efterspørgslen, som bestemmer oddset på valget af spil. Spillebørsen har ikke ændret sig meget over de senere år, og henvender sig mest til de mere professionelle spillere. Her vil du aldrig opleve limitering af dine indsatser. Det er kun muligt, at spille single spil på børsen.

Man kan dog nu på betfair også skifte til den traditionelle bookmaker, hvor det er betfair som udbyder odds. Ingen andre spiludbyder på det danske marked kan tilbyde begge disse varianter af spil og derfor kommer betfair ind på vores top 3-liste.

Det samme gør bookmakeren Youbet, som er en af de nyeste bookies i Danmark, og som tilbyder en rigtig solid 100% op til 1000 kr. bonus, og et stort udvalg af odds på alverdens sportsgrene.

 

Mere om de bedste bookmakere i 2020

Der findes talrige bookmakere i Danmark, men i ethvert givent øjeblik, er der altid et par bookmakere som vi vil kalde "de bedste".

Bookmakerne kæmper nemlig hårdt om din gunst i form af forskellige tilbud og selvfølgelig værdien i oddsene i sportsbooken, og det betyder, at der i vores optik altid vil være én eller to bookmakere, som man med rette kan kalde de bedste.

Danske Spils Oddset er altid helt deroppe blandt de allerbedste, men i øjeblikket anbefaler vi i særlig grad Danmarks nye bookmaker LeoVegas, som den bedste bookmaker til en ny bettingkonto i 2020. Der er nemlig et fedt velkomsttilbud på plakaten hos LeoVegas, som i øvrigt ofte kan erstattes med et lukrativt tilbud om forhøjede odds.

Vi har samtidig været meget imponeret over LeoVegas' tilbud i den forholdsvis korte tid bookmakeren har været i det danske bettingmarked, så hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med Uffe Holm og LeoVegas, kan vi varmt anbefale dig at oprette din nye konto her.

betfair tager også en topplacering netop nu, hvilket skyldes det enorme udvalg af odds, man finder hos bookmakeren. betfair tilbyder nemlig både en sportsbook og en spillebørs til sine kunder, og så er bonussen til sportsbooken også en tand større end hos de to øvrige top-bookmakere.

 

Hvad gør en bookmaker god?

Det er selvfølgelig individuelt fra bruger til bruger, hvad der gør en bookmaker god. Der er forskellige parametre, som gør sig gældende når den bedste bookmaker skal findes. Vi har fra tidligere brugerundersøgelser på Oddsforum.dk fundet frem til de vigtigste elementer i, hvad der får brugere til at vælge spiludbyder til odds.

Noget overraskende fandt vi 'høje odds' helt nede på tredje pladsen, mens brugervenlighed var klart brugernes vigtigste punkt.

1. Brugervenlig bookmaker

For langt størstedelen er brugervenlighed den vigtigste grund til valg af bookmaker, så derfor har vi også på vores liste valgt dette punkt, som tungest på vægtskålen. Vi mener den bedste brugervenlighed findes hos Oddset som har en glimrende app, hvilket er vigtigt i disse mobiltider.

Kunsten at servere et stort udbud af sport og spillemuligheder komprimeret i et let og overskueligt interface. Load tiderne for en side eller app er ekstremt vigtige. Typisk indeholder betting meget navigation og den skal fungere smooth uden man konstant sidder og venter.

2. Velkomstbonus og tilbud

Mange brugere finder velkomsttilbuddene vigtige. Vi indrømmer, at det ikke er her vi har gjort de store udsving. Det er trods alt kun i starten du får noget ekstra. Når det så er sagt, er vi vilde med gode odds tilbud, som tilbydes løbende.

Det er dog vigtigt, at de tilbud er attraktive for kunden og ikke er bundet op på alt for mange indviklede regler og betingelser. Udbydere som NordicBet og Oddset giver ofte tilbud til deres kunder enten i form af loyalitets bonusser eller freebets.

Kravende er fair over for brugerne og det er de belønnet med på vores topliste over bedste bookmakere. Også Unibet giver med jævne mellemrum tilbud, som gælder både for nye og eksisterende brugere.  Du finder en liste over alle bookmakernes velkomstbonusser her.

3. De bedste odds

Vi vil selvfølgelig gerne betales, så meget som muligt når vi skal vælge vores bookmaker. Når alt kommer til alt, kan man dog ikke en gang for alle sige at denne bookmaker har de bedste og højeste odds. Udbyderne er i dag meget tæt på hinanden, og som vi kendte det før i tiden med, at Danske Spils Oddset havde meget lavere odds end de internationale er stort set ikke eksisterende mere.

Flere bookmakere får i dag deres odds leveret udefra og har derfor kun deres egene oddssættere til, at lave deres specialspil. Ser vi blandt andet på Unibet, 888sport og LeoVegas får de alle sammen deres odds på sport fra samme firma. Firmaet er Kambi og derfor vil du også opleve, at oddsene hos tre bookmakere er meget ens. De kan dog variere meget odds tilbud og enkelte specialspil, men ift. odds er bookmakeren meget identiske.

4. Udvalg af sport og odds muligheder

Dagene med udelukkende 1X2 odds er ovre. I dag kræver betterne odds på læssevis af markeder.

I dag er det langt fra nok, at en bookmaker tilbyder 1X2 odds og resultater. Forbrugerne efterspørger ganske enkelt meget mere end det. Vi vil have mulighed for at gå i detaljerne, spille på mål, hold mål, antal mål i en halvleg, hjørne, hattrick, straffespark og meget mere.

Vi vil ikke kun have fodbold. Vi følger med i meget og vil gerne kunne spille på EM- og VM i håndbold. Vi vil gerne spille med på eSport, når der er store Counter Strike turneringer, og vi er også med, når de store Dart- eller Snooker-turneringer løber af stablen.

De bedste bookmakere, skal helst også give os nogle lækre specialspil. Ikke fordi det er smart betting, men det er underholdning. Oddset er ekstremt gode til speciels, som også kom en hel del Oddset-spillere til gode, da de havde spillet på Christian Eriksens hattrick i Irland (til odds 200.00!), som sikrede Danmark pladsen til VM 2018.

5. God kundeservice

God kundeservice er god stil, ingen tvivl om det. Vi skal i Danmark, som minimum stille krav til og forvente dansk support. I dag er det meget normalt, at de fleste og bedste bookmakere tilbyder hurtig support ved brug af chat. Det er nemt for brugerne, så det er rigtig fedt de tilbyder den form for kundeservice.

Danske Spil har ikke nogen chat support. De har valgt at gøre brug af Facebook i stor stil, hvor deres kundeservice meget hurtigt svarer på spørgsmål. Vi har prøvet det nogle gange, og det fungerer også godt.

Nu kender du baggrunden for vores topliste over de bedste danske bookies, og hvad vi har lagt vægt på i vores bedømmelse. Tilbage er der kun at ønske dig et succesfuldt betting år, og masser af held og lykke med kuponerne hos din nye bookmaker.