Betfair

Betfair

Betfair er en spændende bookmaker, som tilbyder odds og betting via både Sportsbook og Spillebørs. Læs om odds og betting hos Betfair i denne anmeldelse af bookmakeren.

Bookmakeren har eksisteret siden år 2000, og er én af de helt store spillere i både det danske og de internationale betting-markeder. Med dansk licens hos Spillemyndigheden tilbyder Betfair naturligvis skattefrie gevinster, uanset om du vinder på deres odds i Sportsbook eller på Spillebørsen.

Udvalget af de forskellige spillemarkeder hos Betfair er et af markedets største, og du kan blandt andet finde odds på stort set alle sportsgrene i verden. Spil på fodbold i Uganda, eller volleyball i Nepal - hvis der er odds på det, finder du dem nærmest altid hos Betfair.

Læs mere om Sportsbooken, Spillebørsen og de mange fordele som kunde hos Betfair i denne bookmaker-anmeldelse. Som ny kunde får du også muligheden for at vælge mellem to forskellige oddsbonusser til nye spillere.

Spil hos Betfair >>

* R/v gælder for Betfair bonus | +18 | Henvisningslink

 

Anmeldelse af Betfairs Sportsbook og Spillebørs

Når du ankommer på Betfairs hjemmeside, finder du links til både Sportsbook og Spillebørs i menuen. Her kan du altså vælge sportsbook odds, hvor du spiller mod bookmakeren, eller spillebørsen, hvor du spiller mod andre Betfair-kunder.

Tilgår du sportsgrene direkte fra forsiden, eller andre steder på Betfairs hjemmeside, vil du typisk ende i sportsbook-sektionen.

Du har kun én konto hos Betfair, men kan altså frit benytte dig af både sportsbook og spillebørs, hvilket øger muligheden for at finde ekstra høje odds hos Betfair gevaldigt.

 

Sportsbook - Odds mod bookmakeren

I Sportsbooken finder du Betfairs egne odds på kampe og begivenheder, og spiller du på odds i Sportsbook, spiller du direkte mod bookmakeren. Det er den helt klassiske måde at oddse på, og kræver næppe nogen længere forklaring.

Sportsbooken er det centrale omdrejningspunkt for odds hos Betfair, for det er altid sportsbook-odds man skal spille på, når man vil kvalificere sig til at gøre brug af f.eks. et forhøjet odds på en kamp eller benytte sine free bets/bonuspenge.

Som bookmaker excellerer Betfair med et overdådigt udvalg af odds-markeder på alle sportsgrene, og der er ydermere en høj tilbagebetalingsprocent omkring de 95%.

Hos Betfair finder du også odds på særlige begivenheder i kalenderen som Folketingsvalg, hvem der bliver den næste Præsident, årets fodboldspiller i Danmark, X-Factor, Vild Med Dans osv. Det store udvalg af odds på samfundsrelevante begivenheder gør også bookmakeren til et oplagt valg for den danske odds-spiller.

 

Spillebørs - Spil mod andre odds'ere

Spiller du ikke via Sportsbook, men derimod på Spillebørsen, vil du selv kunne agere bookmaker ved at udbyde odds på kampe. Du kan også lægge din action på odds som andre Betfair-kunder har sat.

På Spillebørsen har man altså muligheden for at spille mod andre spillere, hvor man sælger og køber odds af hinanden. Når man spiller på børsen, skal der betales et mindre kommisionsgebyr til Betfair, og dette gebyr bliver mindre, jo mere du omsætter på Betfairs spillebørs.

I denne Betfair anmeldelse har vi primært fokus på sportsbook-delen, men du kan læse mere om spillebørsen hos Betfair.

 

Gigantisk Udvalg af Live Odds

Udvalget af de forskellige spillemarkeder hos Betfair er generelt et af markedets største, og det gælder også for bookmakerens udvalg af Live Odds, hvor du finder væddemål på stort set alle sportsgrene; fodbold fra hele verden, håndbold-kampe i lavere divisioner og tæt på alle professionelle tennis-kampe i verden.

Live-spils delen er ganske glimrende og udbuddet af kampe og sportsgrene er som nævnt stort. Betfair har også en af de bedste live odds-services herhjemme til din mobiltelefon. App'en fungerer således virkelig godt, hvilket gør det nemt, hurtigt og intuitivt at livebette hos Betfair, uanset om man foretrækker at bruge computer eller mobil.

 

Cash Out Dine Væddemål Før Tid

Som deres nyeste skud på stammen tilbyder Betfair også cash-out, der kort sagt betyder, at du kan vælge at trække dine penge ud på et livespil når du vil.

Hvis dit odds er ved at gå hjem, så kan du trække dine penge ud til en lavere gevinst, da kampen ikke er færdig endnu - men igen, hvis oddset så ender med ikke at gå hjem, så har du tjent penge du ikke ville ellers.

Cash-out fungerer både på web, mobil og i app'en.

 

Odds på Mobilen: - Blandt de bedste i markedet

App'en er blandt de bedste på markedet. Du downloader den hurtigt fra app-store eller Google Play, og opretter dig som bettingkunde på få minutter.

Som førstegangs-bruger skal du logge ind med NemID, men ellers kan du sagtens logge ind blot med brugernavn (din email), og dermed undgå at bruge NemID, når du skal bette. Det gør det hurtigere at placere de impulsive live odds på kampe, du sidder og ser direkte i farvefjernsynet.

Hastigheden og brugeroplevelsen på app'en er helt i top, og vil formentligt gøre at du ret hurtigt bliver komfortabel med at bruge den til alle dine bets hos bookmakeren. Hvis du normalt sværger til PC-betting, er du altså advaret!

Du finder nemt odds på kommende og igangværende kampe i app'en, hvor du også har let adgang til Cash Out i bundmenuen, hvilket er vigtigt, når du gerne vil lukke et spil hurtigt.

Endvidere har du fuld kontrol over din konto via Min Konto, som giver dig et komplet overblik over aktiviteter på din betting konto hos Betfair.

 

Livestream & Andre Tjenester

Udover at Betfair er en bookmaker, kan du hos Betfair også streame et stort udvalg af kampe fra f.eks. La Liga, Bundesligaen og Serie A. Livestreamet fungerer upåklageligt, og kan nydes på tværs af computer, mobil og tablet.

Betfair tilbyder også data visualisering, som giver et lækkert statistisk overblik over de enkelte livekampe, så du altid har de bedste forudsætninger for at live bette.

Betfair er en af de bookmakere i Danmark, som tilbyder flest værktøjer og ekstra tjenester til sine spillere, men faktisk har Betfair - som nogen af de eneste på de danske marked - ikke tilknyttet en fast spilekspert, der kan levere ekspertråd til bookmakerens kunder. Det er i vores optik et lille minus.

Ikke fordi, at vi er den store fan af selvudråbte eksperter, men det kunne være en fin tilknytning, hvis de fandt en god odds'er til at dele ud af sine guldkorn til kunderne. Heldigvis findes der tonsvis af andre spilforslag fra eksperter på nettet.

 

Kontakt Kundeservice

Kundeservicen er faktisk udmærket hos Betfair. Der er mulighed for at få hjælp via live-chat, E-mail og telefon. Gennemsnits svartiden er også helt ok med 60 sekunder på chatten, 60 sekunder på telefonen og ca. 4 timer på mail.

Det der for alvor trækker ned i den samlede bedømmelse for Betfair bookmaker er, at kundeservice kun er åben på telefon fra kl. 10-18.30, hvilket er i den helt lave ende.

Desuden skal man gå ind i "hjælp" for at finde kundeservicen. Der kunne måske godt direkte have stået kundeservice. Det ville være lidt mere logisk.

Spil hos Betfair >>

* R/v gælder for Betfair bonus | +18 | Henvisningslink

Siden indeholder henvisningslinks til Betfair. Anmeldelsen er foretaget af Oddsforum-redaktionen, og beskrivelsen af bookmakeren er vores subjektive mening om bookmakerens tilbud og services netop nu. Regler og vilkår gælder for tilbud | Spil ansvarligt | +18 |