Odds Boost: Få odds 10.00 på Real Madrid sejr over Ajax hos Betfair

12. februar 2019

Odds Boost: Få odds 10.00 på Real Madrid sejr over Ajax hos Betfair

Er du endnu ikke odds kunde hos Betfair, kan du oprette en konto med et særligt odds boost-tilbud på Ajax - Real Madrid i Champions League onsdag d. 13/2-2019. Læs hvordan du får odds 10.00 på Real Madrid sejr over Ajax hos Betfair. 

Betfairs bedste tilbud til denne uges Champions League er at finde på kampen mellem Ajax og Real Madrid, hvor man som ny kunde hos bookien kan få forhøjet sit odds på Real Madrid sejr til 10.00.

Opret blot din nye konto, og spil op til 50 kr. på Real Madrid sejr til det normale odds i Betfairs Sportsbook. Vinder Real Madrid kampen, forhøjes oddset automatisk til 10.00, og gevinsten udbetales som kontanter og et gratis spil. Læs mere forneden eller på kampagnesiden hos Betfair via linket på knappen.

Få odds 10 på Real >>

* Regler og vilkår gælder | +18 | Reklame

Betfair tilbud: Odds 10.00 på Real Madrid sejr over Ajax

Ajax er ikke noget super stærkt hold i år, og har store problemer hjemme i Holland med at holde trit med PSV i guldkampen. Real Madrid er derimod tilbage i god form lige i tide til Champions Leagues 1/8-finaler, så det er ikke svært at forestille sig en Real Madrid sejr i Amsterdam.

Hos Betfair kan man - som ny kunde - gøre brug af et særligt tilbud, som erstatter det normale velkomsttilbud og bonusser hos Betfair. Derfor skal man overveje, og man hellere vil have en af de normale velkomstbonusser, som f.eks. 300% bonussen "Spil 200 kr., Få 600 kr. bonus".

Det fede ved tilbuddet på kampen mellem Ajax og Real Madrid er, at her behøver man kun satse 50 kr. for at vinde i alt 500 kr. (i kontanter og gratis spil), hvis Real altså vinder. For vinder spanierne ikke, er der altså ingen gevinst med tilbuddet.

Vinder Real kampen, kan man derimod snuppe sin indsats (max. 50 kr.) gange det normale odds (nu: 1.95) i kontanter. Det vil sige en kontant gevinst på 97,50 kr. Resten af gevinsten op til 500 kr. og odds 10.00, udbetales som et gratis spil. Det vil sige 50 kr. gange odds 8.05 = 402,50 kr. gratis spil.

Gratis spil skal spilles igennem én gang til min. odds 1.20 indenfor 90 dage. Læs alle regler og betingelser for tilbuddet via linket til kampagnen herunder.

Få odds 10 på Real >>

* Regler og vilkår gælder | +18 | Reklame