Bethard

Bethard

Bethard er en ny bookmaker i Danmark, som har fået dansk licens hos Spillemyndigheden, og nu tilbyder odds og sportsbetting til danskerne. Læs mere om bookmakeren i denne Bethard anmeldelse.

Bethard gjorde deres entré i det danske marked d. 18. september 2018, efter spiludbyderen en måned forinden havde fået dansk spillelicens hos Spillemyndigheden. Derfor kan Bethard nu også kalde sig for en dansk bookmaker, og det betyder, at man nu har mulighed for at snuppe endnu en odds bonus i det danske marked.

Bethard tilbyder 1000 kr. odds bonus til nye kunder, og der er tale om en 100% op til 1000 kr. bonus, som aktiveres sammen med første indbetaling. Herunder kan du læse mere om bonussen hos Bethard, som har et omsætningskrav på x4 til min. odds 1.80. Se hvordan du aktiverer bonussen via linket.

Se også: Bethard Odds Bonus

Odds hos Bethard >>

* R/v gælder for bonus | +18 Spil Ansvarligt

 

Bethard Anmeldelse: Spændende ny bookmaker i Danmark

I skrivende stund er det end ikke 24 timer siden, at Bethard slog dørene op for nye kunder i Danmark. Som altid vil vi gerne give den nye bookmakere lidt tid til at "komme på plads", inden vi kaster vores dom over det samlede spilsortiment og udvalg af odds hos bookmakeren.

Der er dog tale om en særdeles spændende ny bookmaker i Danmark, og et tiltrængt friskt pust til en branche, som, her i landet, har været domineret af et lille dusin bookmakere i de seneste år.

Bethard benytter sig af den eksterne odds-leverandør, SB Tech, som også f.eks. Youbet anvender. Det bør sikre et bredt udvalg af odds hos bookmakeren, så den del er vi ikke bekymrede for. Vi glæder os dog til at se, hvilke Bethard tilbud bookmakeren disker op med i de første par måneder.

Indtil videre kan vi glæde os over et solidt udbud af odds, men også at Bethard har dansk Live Chat-support i dagstimerne.

 

Kort om Bethard

Denne bookmaker har licens hos den danske Spillemyndighed

Bethard er en svensk-maltesisk bookmaker, som nu også har fået licens hos Spillemyndigheden i Danmark, samt en række andre lande.

Selskabet blev stiftet i 2015 af svenskere, men drevet fra Malta, hvor selskabet havde sin oprindelige licens til at udbyde spil til hele Europa, men dog ikke Danmark. Det laves der altså om på nu, hvor bookmakeren i august 2018 fik sin licens til at udbyde både odds/sportsbetting og casino-spil til danskerne på nettet.