Se odds på Bendtner til FCK som afløser for Santander

20. juni 2018

Se odds på Bendtner til FCK som afløser for Santander

Ifølge NordicBet er Nicklas Bendtner et realistisk bud på en afløser for Federico Santander, der netop har forladt FC København. Se alle deres odds på Nicklas Bendtners næste klub her. 

Nicklas Bendtner er flere gange blevet sat i forbindelse med FC København, og ifølge NordicBet er det ikke urealistisk, at vi inden længe får angriberen at se i den danske hovedstadsklub. Med Federico Santanders afsked er der pludselig blevet en ledig plads hos de københavnske løver, som muligvis kan blive udfyldt af Bendtner.

Den tidligere Arsenal-angriber har gjort det klart, at FC København er hans foretrukne destination i Danmark, og NordicBet giver i skrivende stund odds 10.00, hvis han er at finde i FC København efter sommerens transfervindue.

Se odds på Bendtners næste klub >>

* Odds kan ændre sig | Henvisningslink | +18 Ansvarligt Spil

 

Det mest realistisk scenarie er dog stadigvæk, at Nicklas Bendtner bliver i Rosenborg til odds 2.00:

"Der er ingen tvivl om, at Bendtner vil være et scoop for FCK. Når FCK har haft international klasse, har opskriften på succes altid været centreret omkring en fysisk topangriber, hvor Bendtner åbenlyst passer perfekt på beskrivelsen. Prisskiltet kan dog afskrække FCK, da adskillige andre pladser, der også skal forstærkes, hvorfor Rosenborg står med alle kortene på hånden", fortæller Thomas Holm, pressechef hos Nordicbet.

NordicBet giver dig også mulighed for at spille på, at Nicklas Bendtner havner i enten FC Midtjylland eller Brøndby. De står begge til odds 100.00

Annonce:

Hvor spiller Nicklas Bendtner efter sommerens transfervindue? 

Rosenborg - 2.00
Enhver anden klub - 5.00
FC København - 10.00
Italiensk klub - 10.00
Fransk klub - 10.00
Spansk klub - 10.00
Græsk klub - 25.00
Tyrkisk klub - 25.00
Brøndby IF - 100.00
FC Midtjylland 100.00

Find spillet på Nordicbet under Fodbold - transfermarked - transfermarked

Se odds på Bendtners næste klub >>

* Odds kan ændre sig | Henvisningslink | +18 Ansvarligt Spil

Bendtner må se VM hjemmefra

En skade betød, at Åge Hareide valgte at se bort fra Nicklas Bendtner i den endelige VM-trup, og angriberen er derfor ikke med, når Danmark i morgen møder Australien i den anden gruppekamp.

Danmark besejrede i første gruppekamp Peru med 1-0, og en sejr over Socceroos kan sende de rød/hvide-tropper videre til ottendedelsfinalerne.

I Nicklas Bendtners fravær er det op til Nicolai Jørgensen, Andreas Cornelius og Kasper Dolberg at score de danske spillere. Mod Peru var det dog Yussuf Poulsen, der kom på måltavlen efter assist fra Christian Eriksen.

Efter opgøret mod Australien mangler Danmark kun at møde Frankrig i Gruppe C. Den kamp spilles på tirsdag d. 26. juni kl. 16.00.