VM Blog: Kroatien sparker angriber ud af VM-lejren

18. juni 2018

VM Blog: Kroatien sparker angriber ud af VM-lejren

Der har været drama hos Kroatien, hvor landstræneren nu har smidt Nikola Kalinic hjem for at nægte at gå på banen i kampen imod Nigeria. Han skal have simuleret at have en skade, mener kroaterne.

Der var ikke nogen slinger i valsen for Kroatien, da de åbnede deres VM-slutrunde med en 2-0 sejr over Nigeria i lørdags.

Efterfølgende er det dog kommet frem, at der opstod ballade på den kroatiske bænk med få minutter tilbage af opgøret, og det kommer nu til at koste Milan-angriberen Nikola Kalinic en tur hjem til Kroatien i utide.

Eftersigende ville landstræner Zlatko Dalić have sat Kalinic på banen med en håndfuld minutter tilbage af kampen imod Nigeria, men Kalinic nægtede at gå på banen og forklarede sig med, at han havde ondt i ryggen.

Landstræner: Han simulerede!

Ifølge flere medier, blandt andet Tipsbladet, så har det medført at Dalic, der ikke var blevet informeret om nogen skade, er rasende og nu vælger at sende Kalinic hjem.

Landstræneren har meldt ud, at der ”ikke var tale om nogen skade, men snarere et problem med spilleren”, der tilsyneladende var fornærmet over først at skulle bringes i spil med så lidt tid tilbage af en kamp, der i øvrigt allerede var afgjort på det tidspunkt. Han udtalte i samme ombæring at "I bliver klogere i morgen".

Kroatien har da også indkaldt til pressemøde senere i dag, hvor man forventer, at sagen vil blive rullet helt ud, og at kroaterne i samme ombæring melder, at Kalinic er blevet sendt hjem for at nægte at gå på banen og lyve om årsagen til det.

Angriberen har tidligere skabt problemer, da han nægtede at tage på træningslejr med Fiorentina i forsøget på at presse et skifte til AC Milan igennem.

Kroatien møder i næste runde Argentina, og alt tyder på, at det bliver med en angriber mindre i truppen.