Spanien U21 - Danmark U21: Odds & Spilforslag

22. juni 2018

VM Blog: Kvist vender sandsynligvis snart tilbage til VM-lejren

William Kvist er formentlig snart tilbage i VM-lejren, men han er ikke i spil til opgøret mod Frankrig. Det bekræfter landstræner Åge Hareide i et interview med TV2 Sport. 

FC Københavns William Kvist var udset til at få en central rolle på det danske landshold under VM, men midtbanespilleren måtte bæres fra banen mod Peru efter et sammenstød med Jefferson Farfan. Efterfølgende kom det frem, at Kvist havde brækket to ribben og punkteret en lunge, og han blev dømt ude af slutrunden.

Siden da har der dog været optimistiske meldinger fra den erfarne midtbanespiller, der håbede på at vende tilbage til VM-lejren. Den drøm ser ud til at gå i opfyldelse.

I et interview med TV2 Sport fortæller landstræner Åge Hareide, at han satser på at få Kvist tilbage inden længe:

"Vi håber, han kommer tilbage, når vi kommer til Moskva. Det er lidt afhængig af hans tilstand. Jeg har snakket med ham, og jeg tror, han har det godt nok til at komme over til den kamp.

 

Kommer ikke i aktion mod Frankrig

De danske rooligans kan dog glemme alt om se William Kvist tilbage på banen i den sidste gruppekamp mod Frankrig. Åge Hareide slår fast, at han ikke er i spil til kampen, der skal afgøre Danmarks videre skæbne ved VM.

En sejr til de rød/hvide tropper vil sikre førstepladsen i Gruppe C, mens et nederlag kan betyde farvel til Rusland, hvis Australien samtidig besejrer Peru. I Kvists fravær tyder alt på, at Lasse Schöne igen tager plads på midtbanen sammen med Thomas Delaney.

Udover Kvist må Åge Hareide også se bort fra Yussuf Poulsen, der har karantæne efter to gule kort.

Landstræneren siger afslutningsvis, at han endnu ikke ved, om Kvist kan komme i aktion videre i turneringen, eller om han vil indtage en rolle uden for banen.

Danmark - Frankrig sparkes i gang på tirsdag d. 26. juni kl. 16.00.