VM Blog: Rio: Pogba kan komme til at dominere VM

15. juni 2018

VM Blog: Rio: Pogba kan komme til at dominere VM

Paul Pogba var en overgang verdens dyreste fodboldspiller, men har haft en lidt blandet sæson for både Manchester United og Frankrig. Men Rio Ferdinand mener, at den lange franskmand er kommet styrket ud af det, og kommer til at dominere VM.

Der er næppe nogen, der sår tvivl om Paul Pogbas evner som fodboldspiller, og da slet ikke Pogba selv, der altid lader til at spille med stor selvtillid, også selvom det ikke lige fungerer. Franskmanden er uden tvivl imellem de allerdygtigste midtbanespillere i verden, når han rammer dagen.

Det betyder dog ikke, at han har haft nogen fejlfri sæson for hverken klub- eller landshold, men efter at have været lidt ude i kulden hos Didier Deschamps er han dog alligevel udset til en plads i startopstillingen imod Australien i Frankrigs første kamp.

Pogba har efter landstrænerens vurdering lært af den kritik, han har fået, og har de kvaliteter, der skal til, for at føre Frankrig langt ved slutrunden i tandem med Chelseas Ngolo Kanté.

"Bliver brillant, hvis han kan håndtere presset"

Og Rio Ferdinand, der om nogen kender Manchester United og har fulgt Pogba nøje, er ikke i tvivl om, at franskmanden selvfølgelig skal være i startopstillingen til den anden kamp i Danmarks gruppe C.

”Pogba har åbenlyst evnerne til at gå ud og dominere VM, for han er en helt fantastisk fodboldspiller”, fortæller Ferdinand ifølge Goal.com.

”Men det store spørgsmål er, om han kan håndtere presset. Han er en spiller, der altid vil forsøge at være i fokus i kampene, og sådan kommer det også til at være ved VM.  Han har åbenlyst evnerne til det, men spørgsmålet er, om han kommer til at få det forløst ved dette VM”, siger Ferdinand og nævner spillere som Platini og Zinedine Zidane som den slags spillere, Pogba skal prøve at stræbe efter, men som der endnu er lang vej op til at komme på linje med.