VM Blog: Rystet Spanien varmer op til Portugal

15. juni 2018

VM Blog: Rystet Spanien varmer op til Portugal

Spanien forsøger at finde deres fodfæste inden aftenens kamp imod Portugal, men Sergio Ramos indrømmer, at det har været en svær tid.

Det har rystet spansk fodbold, at landstræner Julen Lopetegui er blevet strittet ud af klappen blot få dage før VM begyndte, og nu venter der så en modbydelig opgave i aften, hvor Ronaldo og Portugal venter.

Se også: Odds på Portugal vs Spanien

En mand, der ikke forstår udviklingen, er forståeligt nok Real Madrids præsident Florentino Perez. Manden, der indirekte har startet hele balladen ved at shanghaie Lopetegui lige op til en slutrunde.  Han angriber dog det spanske fodboldforbund, som han mener overreagerer.

”Vi forhandlede meget hurtigt med Lopetegui, og forsøgte at gøre det hele så transparent og smertefrit som muligt, sådan at det ikke påvirkede landsholdet. Og så misforstår fodboldforbundet det og reagerer derpå ud fra en eller anden fornemmelse af stolthed, som er helt absurd. De forsøger at sværte Real Madrids omdømme”, tordnede Perez på et pressemøde, hvor den nye Real-træner blev officielt præsenteret.

Ramos: Det har været svært

Lopetegui selv kaldte torsdag for den værste dag i hans liv siden hans mor døde, men at han nu er glad, og ønsker Spanien det bedste ved VM, selvom det bliver uden ham.

På banen skal Spanien nu prøve at få Lopeteguis forberedelse til at passe med Fernando Hierros dispositioner under kampene, og det har også været hårdt for spillerne at forholde sig til.

”Det har været en svær tid, men vi må prøve på at lukke det ude og komme videre i en fart. Det har ikke så meget med os at gøre, selvom vi kan prøve at påvirke beslutningen, men i sidste ende er det hvad vi foretager os på banen, der er det afgørende”, sagde Real Madrids anfører Sergio Ramos på gårsdagens spanske pressemøde inden opgøret imod Portugal, der kommer til at være ekstremt vigtigt for det videre forløb i Gruppe B.