VM Blog: Straffer spillere efter slagtning i åbningskampen

15. juni 2018

VM Blog: Straffer spillere efter slagtning i åbningskampen

Saudi-Arabien tabte i går med 0-5 til Rusland i åbningskampen ved VM 2018. Det får nu konsekvenser for tre spillere, der står til at modtage en straf af fodboldforbundet. 

Annonce:

Saudi-Arabien var på forhånd ikke levnet mange chancer, da de i går skulle op mod VM-værterne fra Rusland i åbningskampen. Det saudiarabiske mandskab leverede da også en horribel indsats og tabte helt fortjent med 0-5 til russerne.

Læs også: Se stillingen i alle VM 2018 grupper her

Direktøren navngiver tre Saudi-Arabiske spillere i kritik

Med det store nederlag ser Saudi-Arabiens muligheder for at gå videre ikke gode ud, og landets fodboldforbund er da mildt sagt også utilfredse. De er således klar til at straffe tre udvalgte spillere fra Saudi-Arabien efter nederlaget.

"Vi er meget skuffede over nederlaget. Det er et utilfredsstillende resultat, som ikke giver det rette billede af vores forberedelser. Målmand Al-Mayouf, forsvarsspiller Omar Hawsawi og angriber Al-Sahlawi står alle over for en straf", udtaler forbundets direktør ifølge nyhedsbureauet TASS. 

Tiden må vise, hvad straffen helt nøjagtigt bliver, mens vi senere i slutrunden finder ud af, om Saudi-Arabiens noget utraditionelle beslutning bærer frugt, eller om spillerne igen leverer en elendig indsats.

Saudi-Arabiens næste opgave ved VM er på onsdag, hvor Uruguay venter, mens Egypten står klar i den sidste kamp i Gruppe A.