Odds Bonus på en iPad

Bookmaker Bonus

Bookmaker Odds Bonus Tilbud Få Odds Bonus
Betfair logo

Spil 200 kr, Få 600 kr.
Læs mere

Betfair
LeoVegas Sport Logo

Spil 1000 kr, Få 1000 kr. freebet
Læs mere

LeoVegas
Oddset Logo

Indbetal 500 kr, Få 500 kr. bonus
Læs mere

Oddset
Youbet Logo

100% bonus op til 1000 kr. på 1. indbetaling
Læs mere

Youbet

Listen indeholder henvisningslinks til odds bonusserne hos bookmakerne. Regler og vilkår gælder for bonusser | Spil ansvarligt | +18 |

 

Odds bonusser: En god start hos bookmakeren

Når du opretter en ny konto hos en bookmaker, kan du de fleste steder få en god start på din nye odds-konto med din valgte bookmakers velkomsttilbud. Som oftest er der tale om en odds bonus, hvor du får 100% op til f.eks. 1000 kr. i bonus på dit første indskud.

Det betyder reelt, at hvis du indbetaler 1000 kr., modtager du 1000 kr. ekstra i bonuspenge, så du starter din nye konto med 2000 kr. at spille for. Langt de fleste vælger at modtage bonussen, og for langt de flestes vedkommende er det da også en god idé. Der er dog undtagelser, hvilket du kan læse mere om forneden.

Først og fremmest er det værd at huske på, at når du accepterer/aktiverer en velkomstbonus, er dine bonuspenge - og gevinsterne vundet hermed - underlagt et gennemspilskrav, hvor du skal omsætte din nye bookmaker bonus x-antal gange på odds (typisk min. odds 1.50), før pengene kan hæves til banken.

 

Hvilke odds bonusser kan du få?

Både som ny og gammel kunde hos en bookmaker, vil du blive tilbudt bonusser af forskellig karakter, og her kan du støde på en række forskellige odds bonusser.

Forskellige odds bonusser:

  • Velkomstbonus
  • Indbetalingbonus
  • Reload bonus
  • Free Bet
  • Risikofrie Odds/Væddemål
  • Forhøjede Odds

Det klassiske bonustilbud er en "match up bonus", hvor bookmakeren matcher dit første indskud med en odds bonus af samme størrelse som indskuddet op til et maksimalt beløb på f.eks. 1000 kr.

Der findes dog mange typer af odds- og bookmaker bonusser i bettingmarkedet, og mens nogle spiludbydere stadig svært til klassiske indskudsbonusser på 1. indbetaling, begynder andre bookmakere at tilbyde f.eks. free bets som bonus på 1. indbetaling. Et eksempel herpå er LeoVegas Sport, som udmærker sig ved at være en innovativ bookmaker med stor fokus på "anderledes" odds-tilbud.

Forhøjede odds på store kampe er også en mulighed hos bookmakere som f.eks. Betfair, hvor nye kunder ofte har muligheden for at erstatte det normale velkomsttilbud med forhøjede odds på de største klub- og landskampe. Få f.eks. odds 10.00 på et hold som normalt giver odds 2.10 eller lignende.

Som eksisterende kunde hos en bookmaker, kan du også blive tilbudt såkaldte "reload bonusser", hvor du laver en ny indbetaling til din gamle konto med en særlig bonuskode, og dermed får en ny bonus. Ikke alle bookmakere tilbyder disse, men de fleste gør i ét eller andet omfang, og det er en god idé at holde øje med din email-indbakke, hvor bookmakerne altid informerer dig om disse særlige tilbud.

 

Bør du altid acceptere en bookmakers odds bonus?

Det korte svar er "nej". Det er bestemt ikke altid en fordel at acceptere en bookmakers bonustilbud, men for langt de fleste seriøse odds'ere, giver det rigtig god mening, at snuppe det unikke velkomsttilbud, som du kun kan udnytte én gang.

Hvornår bør man ikke aktivere bonussen? Hvis du ikke har planer om at spille ret meget hos den pågældende bookmaker, og derimod har tænkt dig at lave en "hit and run", og "stikke af" med gevinsterne fra dit første væddemål, bør du ikke binde dig til et bonustilbud.

Af og til opretter man en konto hos en bookmaker for at udnytte et særligt højt odds på en kamp, og her bør man huske på, at ved at acceptere bonussen forpligter du dig til at spille videre hos bookmakeren indtil bonussen er spillet fri - eller du har tabt alle bonuspengene - inkl. gevinsterne vundet med disse.

For langt de fleste giver det dog fin mening at tage imod tilbuddene hos de forskellige bookmakere, fordi de fleste odds'ere foretrækker at placere størstedelen (hvis ikke alle) væddemål hos én og samme bookmaker. Gør man dét, er de fleste bonusser hurtigt spillet igennem.