Bwin Odds Bonus

Bwin Odds Bonus

Hos bookmakeren bwin kan du få odds bonus op til 1000 DKK i velkomstbonus. Læs hvordan du kommer i gang med en odds bonus hos bwin her.

Når du åbner en ny konto hos bwin, kan du gøre brug af et lukrativt bonustilbud på 100% op til 1000 DKK i odds bonus. Som altid gælder diverse regler og vilkår for en odds bonus af denne kaliber og støbning.

Du kan læse mere om bwins odds bonus, og hvordan bonustilbuddet til nye spillere fungerer forneden, eller direkte hos bookmakeren via Hent Bonus-knapperne her på siden.

Hent Bonus hos bwin >>

* R/v gælder for bwin bonus | +18 | Henvisningslink

 

bwin bonus: Få 100% op til 1000 kr. velkomstbonus

bwin tilbyder en velkomstbonus på 100% op til 1000 kroner for nye kunder, som indbetaler mindst 100 kr. indenfor de første 30 dage efter registrering af den nye konto.

OBS: Tilbuddet gælder ikke tidligere kunder ved Scandic Bookmakers samt Sportingbet, som bwin har overtaget kunderne fra. Har du tidligere verificeret en konto hos en af de to bookmakere, kan du altså ikke modtage denne odds bonus hos bwin.

Følg blot disse trin for at udnytte bwins bonus:

1. Opret bwin konto

Tilmeld dig hos bwin her >>

2. Lav første kvalificerende indbetaling

Du aktiverer bonussen med en indbetaling på min. 100 DKK indenfor dine første 30 dage som kunde hos bwin. En indbetaling på 1000 DKK vil udnytte bonussen fuldt ud og give dig en matchende bonus på 1000 DKK.

3. Spil bonussen fri

Når bonussen er aktiveret og ´bonuspengene er tilgængelige på din konto, kan bonuspengene udelukkende bruges til sport/odds, indtil bonuskravet er mødt. Bonuspengene skal spilles igennem 10 gange til odds 1.70 eller højere indenfor 60 dage, for at kunne udbetales fra kontoen. Du kan løbende følge udviklingen i dit omsætningskrav i bonussektionen hos bwin.

Hent Bonus hos bwin >>

* R/v gælder for bwin bonus | +18 | Henvisningslink

 

Gennemspil- og omsætningskrav for bwin odds bonus

Oddsbonussen hos bwin skal omsættes 10 gange til mindst odds 1.70 - indenfor 60 dage. Det er helt klart i den tunge ende af bookmakernes omsætningskrav, for hos flere andre bookmakere skal bonussen kun omsættes til odds 1.40/1.50.

Det er dog stadig et overskueligt gennemspilskrav, og hvis du er skrap til at sætte dine oddskuponer sammen, så de giver lidt afkast, vil du have en yderst realistisk chance for at spille bonussen igennem med stor profit.

Du kan følge bonussens udvikling i bonussektionen på din bwin-konto, så du til enhver tid kan se, hvor meget du mangler at omsætte for, før din bonus og gevinsterne vundet hermed kan udbetales til banken.

Hent Bonus hos bwin >>

* R/v gælder for bwin bonus | +18 | Henvisningslink

 

Hvorfor skal jeg vælge bonussen hos bwin?

Denne bonus er en klassisk odds bonus, som er særdeles velegnet til den seriøse odds'er, som påtænker en høj volume af oddskuponer med høje samlede odds. Hvis man går efter "de sikre odds" på f.eks. odds 1.50, vil man altså rende panden mod væggen her, da omsætningen på så lave odds ikke tæller med i gennemspilskravet til bwins odds bonus. Vi anbefaler derfor, at man strikker nogle lidt mere lukrative kuponer sammen med højere samlede odds, så hver krone satset tæller med i omsætningskravet for bwins odds bonus.

Som du kan læse i bonuskravene foroven, er dette derfor måske ikke det mest saftige bonustilbud på markedet ift. gennemspilskrav, men den er bestemt i den gode ende rent økonomisk, da den giver dig helt op til 1000 DKK i bonus hos en solid, verdensomspændende bookmaker med generelt høje odds.

Bonussen er altså velegnet til dem, der generelt ligger omkring odds 2.00 eller højere på sine kuponer, og som kan smække en stime af vindende bets sammen, for der skal en del omsætning til, før bonussen er spillet helt fri.

Hent Bonus hos bwin >>

* R/v gælder for bwin bonus | +18 | Henvisningslink

 

Kort om bwin som bookmaker

Denne bookmaker har licens hos den danske Spillemyndighed

Bookmakeren bwin har tidligere sponsoreret storklubber som f.eks. Real Madrid, hvilket siger lidt om selskabets størrelse i det internationale billede. Bwin er kæmpe store i udlandet, målt på kunder og omsætning, og har selvfølgelig også dansk licens hos Spillemyndigheden i Danmark. Det sikrer dig skattefrie gevinster og bonusser, når du spiller hos bwin.

Bookmakeren tilbyder en moderne og veldesignet bettingplatform til kunderne, hvor man selvfølgelig også finder populære features som "Cash Out", "Byg Væddemål" og live stream fra kampe og sportsbegivenheder. Du kan læse mere om bwin i vores bookmaker anmeldelse her, eller besøge bookien nu og se det store udvalg af oddsmarkeder og spilmuligheder.

Hent Bonus hos bwin >>

* R/v gælder for bwin bonus | +18 | Henvisningslink